Gaziantep'te Müslüman Olmadıkları İçin Kovulan Japon Turistler!

müslümanlık budur hacılar.. müslümanlığa biraz fazla yüz verirsen, işte böyle suratının ortasına sıçar..

fetö'nün ne bok olduğu deşifre olmuşken, fırsat bu fırsat bütün cemaatleri kanırtmak için ne bekleniyor merak ediyorum?

daha kaç darbe girişimi olacak ki bu memleketin fabrika ayarlarına dönmek zorunda olduğumuzu anlayacağız?

cemaat olmadan akp varlığını sürdüremez fetö gider başka cemaat gelir çünkü akp gibi dini kullanan partilerin devlet kadrolarını bir şekilde kendi adamlarıyla doldurmaları gerekir bunu yapmanında en kolay yolu cemaatlerle işbirliği yapmaktır.

turistlerde suç bok mu var geliyorsun şu ülkeye

Yabancı olsanız biriniz şu ülkeye hele şu günlerde gelir misiniz? Mal bu turistler de.

Bu arada bu hacı amca kesin demokrasi nöbetinde en ön safta yerini almıştır. Böyle tipleri gördükçe rahmetli Kemal Sunal'ı bir kez daha hatırlıyorum.

cemaat olmadan akp varlığını sürdüremez fetö gider başka cemaat gelir çünkü akp gibi dini kullanan partilerin devlet kadrolarını bir şekilde kendi adamlarıyla doldurmaları gerekir bunu yapmanında en kolay yolu cemaatlerle işbirliği yapmaktır.

Ahmet şık'ın darbe girişimi sonrası çok güzel bir çözümlemesi vardı eğer darbe başarılı olsaydı sonraki süreçteki yeni oluşum yine akp'nin içerisinden evrilecekti demişti.

Bence çok doğru bir tespitti çünkü her ne kadar çıkar çatışmalarına girmiş olsalar da yinede birbirlerinden beslendikleri için bağları asla kopamaz diye düşünüyorum bende.

O yüzden sizin yazdıklarınızda son derece doğru.

turistlerde suç bok mu var geliyorsun şu ülkeye

Yabancı olsanız biriniz şu ülkeye hele şu günlerde gelir misiniz? Mal bu turistler de.

Bu arada bu hacı amca kesin demokrasi nöbetinde en ön safta yerini almıştır. Böyle tipleri gördükçe rahmetli Kemal Sunal'ı bir kez daha hatırlıyorum.

Belki adamlar hep güzellik gördük gittiğimiz ülkelerde artık bıktık diyip gittiler oraya. ;)

Normal şeyler Türkiye de,pislik herifler bunlara gün doğdu demokrasi liderlerindendir bu sakalli dangalak da.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu japonlarda ya salak ya cimri..
paris roma atina dururken kebap yemeyemi gelmisler barzoantep'e?

TR'den konut almayacakları için sorun yok.

nasıl olsa arap şeyhleri prensleri hazır kıta bekliyor.

Ulan gerizekalılar, bir kişinin yada 10000 kişinin yaptığını nasıl milyarlarca Müslümana maledersiniz ?
Müslüman olmayabilirsiniz. Müslümanlığı sevmeye de bilirsiniz . Ama bu size hakaret etme hakkı vermez. Şimdi ne kadar ateist ana avrat küfretsem hoşunuza gider mi Allah'ın cahilleri!

Ulan gerizekalılar, bir kişinin yada 10000 kişinin yaptığını nasıl milyarlarca Müslümana maledersiniz ?
Müslüman olmayabilirsiniz. Müslümanlığı sevmeye de bilirsiniz . Ama bu size hakaret etme hakkı vermez. Şimdi ne kadar ateist ana avrat küfretsem hoşunuza gider mi Allah'ın cahilleri!

Zaten ana avrat kufur ediliyor bana ateist oldugum icin?

Ordaki 50 tane denyo, inşallah bu turistlerin bırakacağı 50 kuruşa muhtaç kalırsınız.

Bunlar sözde müslüman sadece. Müslümanliğida kendi akliyla seçmemiştir zaten. Müslüman değil diye adam mi kovulur. Müslümanliği geç Orda engel olunmadiği için hepsi adam değil.

Bunlar sözde müslüman sadece. Müslümanliğida kendi akliyla seçmemiştir zaten. Müslüman değil diye adam mi kovulur. Müslümanliği geç Orda engel olunmadiği için hepsi adam değil.

Videonun sonuna doğru oradan geçen çocuklu bir abla siz napıyonuz, kendinize gelin gibi bir şey diyor sanırım ama ona da bağırıp çağırıyor adi şerefsizler.

Açikca söylemek gerekirse bunların dile getirilmesi memnun edici. Ülkemizde irkcılık ve hoşgörü sıkıntısı var.
Ancak GSC'de güç gaöiba sadece dindar kesime karşı yetiyor ki, farklı kesimleri hedef alan alan bu tip konuları zor görüyoruz.

Misal, toplu halde linç edilip, Atatürk büstü öptürülen Kürt vatandaşımız, gibi ?

bunlara da hassasiyet gösterelim.

Geri
Üst Alt