Gaziantep'te ve Diyarbakır'da Bombalı Saldırı!

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Emniyet Müdürlüğü önünde patlamış

Patlamada 2 polis şehit oldu 22 yaralı

Gece 22 sularında gerçekleşen Diyarbakır-Dicle Jandarma Komutanlığında ise sabah gelen ilk bilgi 1 şehit 26 yaralı

Son düzenleme:
Allahın belası IŞİD mi Pkk mı nedir hepsini mutlaka gömeceğiz. Ama artık ciddi olma zamanı. Gerçekten terörle mücadele zamanı. Meclistekilerden başlayarak bütün şerefsizleri, ele başlarını yerle bir etmeli. Raf ömrü dolmak üzere olan milyonlarca mühimmat var deniyor. yağmur gibi Suriye'deki IŞİD ve PKK'ya yağdırın yahu. Kamışlı , Kobani, Afrin Cerablus yerle bir olsun bir polis şehit olacağına.

ISID baya elleri dolu, neden Gaziantepde boyle bisey yapsin diye dusunuyorum. Kesinlikle PKK'dir yine.

Allah Rahmet Eylesin. Yaralılara acil şifa versin. Çok merkezi yerdeymiş patlama alıştık artık en kötüsü bu alışmak

Haftasonuna bu şekilde uyanmak artık bir alışkanlık oldu. Özellikle haftasonu sabah haberlere açıp bakıyorum neresi patlamış yine acaba diye. Bir de akşam iş çıkışı eve gelince tedirgin açıyorum televizyonu. 10 yılda terörün yüzünden ölen kişi sayısını 1 yılda yakaladık sanırım belki daha fazladır. Demek ki bir yerde hata yapılıyor mücadelede eksik noktalar var istihbarat veya mücadelede kararlılık vs bilmiyorum.

Şurası temizlendi diyorlar 2 gün sonra tekrar bomba patlıyor. Bu iş bittiğinde hem askeri personel, hem sağlık personeli, hemde yerel halk için ağır sonuçları olacak psikolojik olarak. Bu psikolojik sıkıntının birde sonucu olacak karşılıklı nefret isteseniz de, istemeseniz de zamanla orada çalışan personel yerel halktan, evlerine döndüğünde evlerinin delik deşik olduğunu gören yerel halk devletten nefret etmeye başlar. Terörün istediği de bu değil midir zaten?

Bundan daha farklı bir mücadele de bugün pek mümkün olamaz o yüzden insan isyan ediyor işte her patlama haberinden sonra isyan ediyorum geçmişte yapılan hatalara, bugün bile devam eden hatalar var. Sınırda İŞİD yapılanmasına zamanında müsaade edildi yarın bunun bedelini ödeyeceğiz. İnşallah yanılırım tabi ama gidişat ortada.

Kimse bizim sabrımızı sınamaya kalkmasın.

Artık tepki bile verilmez oldu bu tür olaylar yaşantımızın bir parçası.. Ortadoğu denen bataklığın tanınan simalarından biri olduk tam anlamıyla, bu tanınırlık Fenerbahçe'nin şike ile tanınması gibi yani olumsuz bir imaj ile gündeme geliyoruz sürekli ve değişmesi adına somut bir adım ben şahsen göremiyorum maalesef.

şehit olan polise Allah rahmet eylesin.böyle basiretsiz hükumetle kilis ve gaziantep'i işid'e kaptırmazsak iyidir!!!

Lann burda doğru dürüst yolda yok. yola bakıp bakıp gururlanacağımız.

Bombasiz bir güne şaşırır hale geldik.
Allah belasini versin her kimin emeği varsa bu düzene.
Allah rahmet eylesin polisimize.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecenlerde Amerika uyarmisti Gaziantep ve Ankara diye . 10 tane canli bomba varmis . Biri patladi Gaziantep'te iste . Yazik !

ışıd ve pkk terör estiriyo bunların derdi meydanlarda işçiyle uğraşmak

1 Mayıs 2016, 5 şehit 36 yaralı+ Toma, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarptı, 57 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

[h=2]Diyarbakır'da Dicle Jandarma Komutanlığı'na teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 3'ü ağır 26 kişi de yaralandı.[/h]

Geri
Üst Alt