Gecekondu: "Faruk Koca'nın sonuna kadar arkasındayız!"

Verilen bu ceza sonrasında ilk kez konuşan Emre Belözoğlu, "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

1 Kere de şaşırt ulan. 1 kere olm.

Verilen bu ceza sonrasında ilk kez konuşan Emre Belözoğlu, "Başkan Faruk Koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Birlik olmalıyız. Zaman birlikte olma zamanı. Başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Bacak kadar boyu, türlü türlü huyu.

Napcakmış cezaya ortak mı olmak istiyormuş.
2,5 sene düşer adam başı tahkim yarımşar sezon eklese türk futbolu bücürden kurtulur.

GOhgXWGWgAA2GBT

Ulan mal herifler ya ahahaha, en rahat olan bunlardı.

Çok da iyi oldu. Dün demiştim; Hatay düşsün isterdim ama maganda ex başkanlarını hala baş tacı etmeleriyle, futbol teröristi TD leri ile düşmeyi daha çok hak eden takım düşmüş oldu. Umarım Gençlerbirliği bunlardan önce döner lige...

Ankaralı'yım ama Emre'ye de Ankaragücüne de iyi oldu. Hakeme saldıran magandaların ligde işi yok. Emre'nin rezil olmasına ve muhtemelen hocalık kariyerinin bitmesine ayrıca sevindim.

Geri
Üst Alt