Ümit Durmuş
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2011
- 1.473
- 4
- 1.148
çok sacma konu. Ozaman Drogba sayesinde kupayi alamadik, lig sampiyonu olmadik vs vs.
Arkadasimizin beyni agir error vermis
Arkadasimizin beyni agir error vermis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yalan diyemem. Antuvari saçmapan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Drogba sayesinde o gruptan çıktık dersek biraz haksızlık olur ama en önemli pay Drogba'nın dersek yalan olmaz. Tecrübesi ve kalitesi ile en kritik iki juventus maçında yaptığı 3 hareket ile 4 puan getirdi ve juventusu taca attı. Sadece Burak ve Umut ile biz o gruptan çıkamazdık adım gibi eminim. Ama gel gör ki aynı Drogba chelsea maçlarında yürüdü resmen. En ufak bir katkısı olmadı. Zaten ondan dolayı sözleşme uzatmadık diye düşünüyorum.
Burak'ın o sezon kimseden beklenmediği kadar iyi bir iş yaptığı tartışmaya kapalı bir gerçek, rakipler her ne kadar kolay olursa olsun. Ancak Burak'ın gerçekten iyi ve büyük takımlara karşı ciddi anlamda sırıttığı da bir başka tartışmaya kapalı olan gerçek.
O sezondan verilebilecek en iyi örnek Real Madrid maçları. Deplasmandaki etkisiz oyunu ile (yine de net bir penaltısı verilmemişti) dezavantajlı skorun birebir baş mimarlarındandı. Lakin gördüğü kart ve akabinde ikinci maçta cezalı oluşu, oynanan müthiş futbolun en büyük etkenlerindendi. Zaten bu sezon oynanan Real Madrid maçları da bunu destekler nitelikteydi. Mesela ilk maçta Drogba sakatlanıp çıkana kadar Real Madrid'i sürklase eden bir Galatasaray ve sonra Drogba sakatlanıp tek forvette Burak'la devam eden ve kendi sahasında rezil kepaze bir skorla yüzleşen Galatasaray.
Zaten stil olarak da tarihimize ve yapıza uymayan bir forvet Burak.
Chelsea maçında Drogba Mou ile önceden anlaşıp bizi sattı.
O zaman bir önceki sene 8 gol atan Burak Yılmaz ile çeyrek final mi oynadık?
Ve yine o zaman bu mantıkla bize çeyrek final oynatan adamın neden sözleşmesini feshediyoruz?
Drogba olmasa daha rahat çıkardık gruptan, hatta Chelsea'yi eleme ihtimalimiz daha fazlaydı.
Drogba olmasa daha rahat çıkardık gruptan, hatta Chelsea'yi eleme ihtimalimiz daha fazlaydı.