Heh işte bende tam olarak bundan bahsediyordum renkdaş

Bende forumlarına göz attım ve şu ifadeye çok fazla rastladım; "At least they don't have Drogba" :redface: Ama gel de bunu buradakilere anlat :crushed: Hala daha alakasız argümanlarla Drogba'nın geçen sene grup maçlarındaki katkısını küçümsemeye çalışanlar var
Bir de öyle örnekler veriliyor ki sanki 11 kişilik juventusa karşı Galatasaray tek kişi Drogba ile çıktı ve o maçı kazandırdı diyoruz

Öyle değil elbet ama en kritik iki maçında, senin 2.lik yarışındaki rakibin olan takımla yaptığın maçlarda farkı Drogba'nın kalitesi ve tecrübesi yarattı. O tarz ölüm gruplarından buraklarla umutlarla çıkamazsın. Fark yaratacak adam lazım ne kadar iyi takım olursan ol
Bu arada Real Madrid'e geçen sene ki CL şampiyonluğunu Ramos aldırmadı ama Atletico Madrid maçını Ramos aldı. Tersini iddaa edebilen var mı? Ronaldoların Balelerin Benzemaların yapamadığını öyle kritik bir anda yaptı ki Atletico Madrid o an bitti zaten uzatmaların oynanmasına gerek yoktu. Rakibini moralman çökertti. Bir Stoper olarak öyle bir pozisyonda son dakikada kendini hemen boşa atıp rakibinden kurtulup muhteşem bir şekilde kafa vuruşu yapacaksın ha? Her baba yiğidin harcı değil o. İşte Real Madrid adına Sergio Ramos orada fark yarattı. Bir de bu adam stoper olarak Bayern Munich deplasmanında hatrick yaptı hatırlatırım

Real Madrid sadece Christiano Ronaldo'su var diye Real Madrid değil, Sergio Ramos gibi bir stoperi var diye Real Madrid!