Geçen Sene Gruptan Çıkan Takım Değil Drogba'ydı

drogbanin faydasi oldu fakat o kadarda degil.

en basitinden icerdeki kopenag macini yenemesen gruptan cikamazdin. son mac icerde kopenhagla olsaydi, melonun kafa goluyle sneijderin muthis plasesiyle grubu gectim diyecektin.

ayni drogba chelsea karsisinda olumlu top bile kullanamamistir.

Bu arada forvet sart

drogbanin faydasi oldu fakat o kadarda degil.

en basitinden icerdeki kopenag macini yenemesen gruptan cikamazdin. son mac icerde kopenhagla olsaydi, melonun kafa goluyle sneijderin muthis plasesiyle grubu gectim diyecektin.

ayni drogba chelsea karsisinda olumlu top bile kullanamamistir.

Bu arada forvet sart

iyide asil kilit maçlar juventus maçlaridir. kopenhagi evindede yen zaten. drogba olmasada olur. zamaninda gitti. bize yeni bir güç lazimdi.

iyide asil kilit maçlar juventus maçlaridir. kopenhagi evindede yen zaten. drogba olmasada olur. zamaninda gitti. bize yeni bir güç lazimdi.

cluj'u nasil yenemediysen kopenhag'a karsida kaza yapma ihtimalin soz konusu ayni sey anderlet icinde gecerli.

yani kopenhaga arenada yenilsen juve macininda anlami kalmiyor. dolayisiyla biz takim olarak muslerasiyla drogbasiyla ve tabiki melo, sneijderiyle ciktik. bizi cikaran sadece drogba degil ama payida az sayilmaz

fakat forvetin lazim olduguna herkes gibi hem fikirim. ayni zamanda selcuk'un bolgesinede baska adam koymak lazim. ikisinide sevmiyorum artik

Arsenal forumunda ki hemen hemen her mesajda adımız yanında without Drogba yazmışlar neyden bahsediyosunuz?

Takımmış Mancini'ymiş... İçerideki Kopenhag dışında düzgün oynadığımız bir tane maç varmış gibi.

[attachment=12920:Sergio+Ramos+Real+Madrid+v+Atletico+de+Madrid+6QpXF5cqtpWl.jpg]

O zaman Ramos da Real'i tek başına CL şampiyonu yaptı diyebilir miyiz ?

Ekli dosyalar

• 1400964262732_lc_galleryImage_Real_Madrid_s_Sergio_Ramo.webp
    1400964262732_lc_galleryImage_Real_Madrid_s_Sergio_Ramo.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 119
  • Sergio+Ramos+Real+Madrid+v+Atletico+de+Madrid+6QpXF5cqtpWl.webp
    Sergio+Ramos+Real+Madrid+v+Atletico+de+Madrid+6QpXF5cqtpWl.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 149
drogba gideli 6 ay oldu

6 aydır forvet takviyesi yapmadık

son 3 günü bekledik

kurumsal yönetim...

İroni olmasını temenni ediyorum...Bu ıq da bir Galatasaray taraftarı olamaz..O sene Burak çok formdaydı...Her çeşit golü attı...Ozaman da şimdi mumla aradığınız Elmander pozisyona giremedi Cl de..Burak 8 gol atmasa tur atlamasak Sino ve Drogba transferleri olucakmıydı?

cluj'u nasil yenemediysen kopenhag'a karsida kaza yapma ihtimalin soz konusu ayni sey anderlet icinde gecerli.

yani kopenhaga arenada yenilsen juve macininda anlami kalmiyor. dolayisiyla biz takim olarak muslerasiyla drogbasiyla ve tabiki melo, sneijderiyle ciktik. bizi cikaran sadece drogba degil ama payida az sayilmaz

fakat forvetin lazim olduguna herkes gibi hem fikirim. ayni zamanda selcuk'un bolgesinede baska adam koymak lazim. ikisinide sevmiyorum artik

kopenhag senin 3 de 1 in haci. ona yenilsen tabi bir anlami olmuyor. onuda yenmen lazim bizim ayarimizda degiller. tabi öbürlerinin payi olmuştur. juventus senden üstün. orda yildiz belli oluyor zaten. inşallah iyi forvet gelir.

samet usta. lütfen juventus maçlarinda golleri nasil olmuş izle. deplasmanda 1. gol zorlayip hata yaptirdi. golü atti. 2. golde balta köşeye inip orta yapmiyor. bizim defansin önünden 70 metreden uzun top atiyor. bu herif chellini gibi herifin üzerinde topa vurup asist yapiyor. evimizde olan maçta ise umutun orta sahanin göbeginden atilan uzun topa vurup sneijderin önüne atiyor.

cchelsea maçlari rezildi. gitmesi lazimdi gitti. neyse iyi geceler.

kopenhag senin 3 de 1 in haci. ona yenilsen tabi bir anlami olmuyor. onuda yenmen lazim bizim ayarimizda degiller. tabi öbürlerinin payi olmuştur. juventus senden üstün. orda yildiz belli oluyor zaten. inşallah iyi forvet gelir.

samet usta. lütfen juventus maçlarinda golleri nasil olmuş izle. deplasmanda 1. gol zorlayip hata yaptirdi. golü atti. 2. golde balta köşeye inip orta yapmiyor. bizim defansin önünden 70 metreden uzun top atiyor. bu herif chellini gibi herifin üzerinde topa vurup asist yapiyor. evimizde olan maçta ise umutun orta sahanin göbeginden atilan uzun topa vurup sneijderin önüne atiyor.

cchelsea maçlari rezildi. gitmesi lazimdi gitti. neyse iyi geceler.

bu pay yadsinamaz zatende. buna tepki gosteren cikmaz heralde. benim katilmadigim nokta baslik, takim degil drogba cikmistir seklindeki bir goruse katilmiyorum. hakan baltanin %5lik payi varsa drogbanin %30'dur. ama %100 degil. onu diyorum

Arsenal forumunda ki hemen hemen her mesajda adımız yanında without Drogba yazmışlar neyden bahsediyosunuz?

Takımmış Mancini'ymiş... İçerideki Kopenhag dışında düzgün oynadığımız bir tane maç varmış gibi.

Heh işte bende tam olarak bundan bahsediyordum renkdaş :) Bende forumlarına göz attım ve şu ifadeye çok fazla rastladım; "At least they don't have Drogba" :redface: Ama gel de bunu buradakilere anlat :crushed: Hala daha alakasız argümanlarla Drogba'nın geçen sene grup maçlarındaki katkısını küçümsemeye çalışanlar var :)

Bir de öyle örnekler veriliyor ki sanki 11 kişilik juventusa karşı Galatasaray tek kişi Drogba ile çıktı ve o maçı kazandırdı diyoruz :D Öyle değil elbet ama en kritik iki maçında, senin 2.lik yarışındaki rakibin olan takımla yaptığın maçlarda farkı Drogba'nın kalitesi ve tecrübesi yarattı. O tarz ölüm gruplarından buraklarla umutlarla çıkamazsın. Fark yaratacak adam lazım ne kadar iyi takım olursan ol :)

Bu arada Real Madrid'e geçen sene ki CL şampiyonluğunu Ramos aldırmadı ama Atletico Madrid maçını Ramos aldı. Tersini iddaa edebilen var mı? Ronaldoların Balelerin Benzemaların yapamadığını öyle kritik bir anda yaptı ki Atletico Madrid o an bitti zaten uzatmaların oynanmasına gerek yoktu. Rakibini moralman çökertti. Bir Stoper olarak öyle bir pozisyonda son dakikada kendini hemen boşa atıp rakibinden kurtulup muhteşem bir şekilde kafa vuruşu yapacaksın ha? Her baba yiğidin harcı değil o. İşte Real Madrid adına Sergio Ramos orada fark yarattı. Bir de bu adam stoper olarak Bayern Munich deplasmanında hatrick yaptı hatırlatırım :D Real Madrid sadece Christiano Ronaldo'su var diye Real Madrid değil, Sergio Ramos gibi bir stoperi var diye Real Madrid!

drogba gideli 6 ay oldu

6 aydır forvet takviyesi yapmadık

son 3 günü bekledik

kurumsal yönetim...

Kurumsallığu bozan TFF maalesef senin oyuncuların gitmiyor 3 aydır adamları nasıl yollasan diye düşünüyorsun adamlar senden ne koparsam kardır diye bırakıyor özellikle son günlerde ellerimizin mahkum olmasını bekliyorlar sonrada adeta şantaj yapıyorlar bak Fenerbahçe'ye bize mualefet yapcam diye yapmadığı kalmadı şimdi 1 transfer parası kadar para harcıcaklar Diego'nun lisansını çıkarmak için gör bak arapsaçına döncek o iş transfer dönemini uzatmaya filan çalışabilirler bu sebepten dolayı :D

Heh işte bende tam olarak bundan bahsediyordum renkdaş :) Bende forumlarına göz attım ve şu ifadeye çok fazla rastladım; "At least they don't have Drogba" :redface: Ama gel de bunu buradakilere anlat :crushed: Hala daha alakasız argümanlarla Drogba'nın geçen sene grup maçlarındaki katkısını küçümsemeye çalışanlar var :)

Bir de öyle örnekler veriliyor ki sanki 11 kişilik juventusa karşı Galatasaray tek kişi Drogba ile çıktı ve o maçı kazandırdı diyoruz :D Öyle değil elbet ama en kritik iki maçında, senin 2.lik yarışındaki rakibin olan takımla yaptığın maçlarda farkı Drogba'nın kalitesi ve tecrübesi yarattı. O tarz ölüm gruplarından buraklarla umutlarla çıkamazsın. Fark yaratacak adam lazım ne kadar iyi takım olursan ol :)

Bu arada Real Madrid'e geçen sene ki CL şampiyonluğunu Ramos aldırmadı ama Atletico Madrid maçını Ramos aldı. Tersini iddaa edebilen var mı? Ronaldoların Balelerin Benzemaların yapamadığını öyle kritik bir anda yaptı ki Atletico Madrid o an bitti zaten uzatmaların oynanmasına gerek yoktu. Rakibini moralman çökertti. Bir Stoper olarak öyle bir pozisyonda son dakikada kendini hemen boşa atıp rakibinden kurtulup muhteşem bir şekilde kafa vuruşu yapacaksın ha? Her baba yiğidin harcı değil o. İşte Real Madrid adına Sergio Ramos orada fark yarattı. Bir de bu adam stoper olarak Bayern Munich deplasmanında hatrick yaptı hatırlatırım :D Real Madrid sadece Christiano Ronaldo'su var diye Real Madrid değil, Sergio Ramos gibi bir stoperi var diye Real Madrid!

Bak burda Drogba değilde Sneijder desen herkes haklı filan derdi fakat Drogba CL'de iyidi ama gruptan çıkmasında ekstra birşey olarak düşünemeyiz Drogba ileride forvette duruyordu top şişirip duruyorduk 1 taneside işe yarasın oda Juve maçında oldu.

Bİ Drogba'nın varlığının Clde rakip takımdaki defi tırsıttığı bi gerçek yalnız haklı olunan yer var,karşı takımda Burak gibi forvet çıkçağını bileyim bu ne lan diye gülüp çekirdek çitleyerek def yapardım.

Komedi lan her kafadan ayrı bir ses çıkmış, bu konudaki postları okurken harbi eğleniyor insan :D

Bak burda Drogba değilde Sneijder desen herkes haklı filan derdi fakat Drogba CL'de iyidi ama gruptan çıkmasında ekstra birşey olarak düşünemeyiz Drogba ileride forvette duruyordu top şişirip duruyorduk 1 taneside işe yarasın oda Juve maçında oldu.

Renkdaş işte demek ki muhteşem bir takım değilsin ki böylesine bir ölüm grubunda, Juventus gibi bir rakibe karşı top şişirmek zorunda kalıyorsun :) Sen kendin söylüyorsun bunu. Drogba olmasaydı umut mu indirecekti o topları burak mı? Daha bu adamların kendilerine hayrı yok. TSL de çaykur rizeye karşı top indirirsin ona birşey demiyorum ki onu da indiremiyorlar :) Ama juventus gibi bir defansa karşı her 2 maçta da umutların tükendiği anda son dakikalarda indirdiği 2 topla (bak attığı gol bile demiyorum ki o juventusa attığı golü burak ve umut 100 yıl çalışsın atamazlar) bu adam bize tur kapısını açtı. Bir de deplasmandaki real maçında yine umut'a harika bir gol attırdı bu adam ama öyle ruhsuz bir takım vardı ki saha da 4-1 kaybettik. 6-1 lik Real maçında maç kafa kafaya giderken hatta reali sürklase ederken drogba bir sakatlandı maç 6'lık oldu. Yani buradaki insanların Drogba ile alakalı söylediklerine inanamıyorum :redface:

Hafızalarımızı tazelersek

Kopenhagen maçını geç 1 galibiyet 1 mağlubiyet

Real maçlarını geç hezimet

asıl gruptan çıkaran en önemli maçlara JUVENTUS maçlarına gelirsek

Juventus maçında deplasmanda 1 gol atıp 1 de son dakikada kafayla Umut'a top indiren DROGBA idi

İçerideki juventus maçında Sneijder'e kafayla top indiren DROGBA idi

Kısacası geçen sene tamamen DROGBA'NIN BİREYSEL YETENEKLERİ ile gruptan çıktık DROGBA ALDI TAKIMI ÇIKARDI

Asıl mevzu bu iş BURAK YILMAZ İLE OLMAZ sözleşmesi feshedilip Trabzonspor'a yollanmalı

Yani Drogba kadar kaliteli bir forvet bulman zor ama en azından Burak gibi futbol fakiri bir adamla değil de top tutabilen daha iyi bir forvetle oynarsak bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum

Bunu ben aylardir yaziyorum ama nafile. Herkez Sneijder´in golünü hatirliyor, ama Drogba olmasaydi Sneijder´in o macta da tek bir pozisyonu olmayacakti. Drogba Galatasaray´da oynadigi müdetce takimin en degerli oyuncusu olmustur, ve Galatasaray özellik ile CL´de bunun kayibini derin bir sekilde hissedecek.

Tabiki, bir basari sadece bir oyuncuya bagliyamazsin, ama son CL sezonunda Didier Drogba takimin Key-Oyuncusu olmustur.

Ama sunu da eklemeyi unutmayalim 2012´de Ceyrek Finale cikarken ne Drogba nede Sneijder´den verim alabildik, ikisi de hazir olmadigindan dolayi takima o Schalke maclarinda sadece bir yük olduklari halde, bu takim Ceyrek Finale´e cikmayi basardi...Real Madrid macinda ise hele Sneijder Galatasaray´a geldiginden beri belki en iyi macini cikarmistir, hele ki ikinci yarida.

Ben yalan diyemem. Antuvari saçmapan bir konu olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Drogba sayesinde o gruptan çıktık dersek biraz haksızlık olur ama en önemli pay Drogba'nın dersek yalan olmaz. Tecrübesi ve kalitesi ile en kritik iki juventus maçında yaptığı 3 hareket ile 4 puan getirdi ve juventusu taca attı. Sadece Burak ve Umut ile biz o gruptan çıkamazdık adım gibi eminim. Ama gel gör ki aynı Drogba chelsea maçlarında yürüdü resmen. En ufak bir katkısı olmadı. Zaten ondan dolayı sözleşme uzatmadık diye düşünüyorum.

Chelsea maci bir rezaletti, sadece Drogba degil bütün takim Mancini´nin oynattigi sistemin disina cikamadi. Iki mac boyunca bir tane gelistirdigimiz atagi hatirliyamiyorum, Mancini döneminde bazi istinalar vardi, ve bu maclarin onun istedigi dogrultusunda o sekili aldigini bile sanmiyorum. Mancini ile ciktigimiz cogu macta böyle oynadik.

Geri
Üst Alt