Gedson Fernandes, Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın 20 tane talibi vardır ayrılacak olsa bile bize hayatta gelmez. Mısırlıyı alalım da bunun yangınını sonra yaparız.

Haydi inşallah diyelim hem Gedson hem Ferro için ama ikisi için de beklentiye girmek... bizim yönetim ...

misirli zimbaciyi bir türlü alamayan yönetim böyle bir oyuncuyumu alacak?

1.5 sene salsalar keşke Talisca gibi, lige damga vurup gider. Opsiyon mopsiyon zaten alamayacağımız seviyelerde olur.

Daha önce de beyan ettiğim gibi Gedson ve Ferro gelirse sezon başında iptal ettirdiğim 10 yıllık digiturk aboneliğimi yeniden açtıracağım.

Esasında kOÇ sürüsünün Mesut heveslerini kursaklarında bırakacak bir hamle olurdu ama nerde o hamleyi yapacak yönetim !!

Gedson Fernandes gelirse bağıştan şimdiye kadar topladıkların iki katını bir gün içersinde toplanır.

GSC ahalisi takla attığına göre vereceği paslarla fıtık, kaptıracağı toplarla kanser edebilir

Hadi diyelim totnım bıraktı boşa çıktı benfica neden bize versin ki bedavaya kiralar hollanda belçika takımının birine. Biz zaten ücret veremeyiz gibi ücret yoksa benficada bize vermez zor

Alırsak Gedson Fernandes ve Onyekuru çok iyi transferler.Gerisi vasat.

1.5 senelik olmalı en az zaten anca kendine gelir 2.yarı

DiMarzio nasil girmiyor anlamiyorum. O adam normalde heryerden bilgi alip olup tweet atmazmiydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt