Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.337
- 25.671
- 2.598
Okuduğum bir cok kaynak btti diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsyon olmazOpsiyon 12-16 max olur
OlursaOpsyon olmaz
25 olur en aşağıOpsiyon 12-16 max olur

Valla 1,5 yıl kiralık olursa bence olmaz25 olur en aşağı![]()
çok çok deli oynasaydı ve ffp olmasaydı verirlerdi bence bir şekilde. Sonuçta 25-30'a elden çıkarma şansın olurduValla 1,5 yıl kiralık olursa bence olmaz
Bizim lige o fiyatlardaki adamı kiralamazlar
Kiralanacak damın opsiyonu da max 18 falan olur
Demek ki ümit kalmamış bu topçudan anlamı çıkartıyorum
lemin
Seri
Nzonzi
opsiyon daki fiyatlarını veren olurmu sizce (geçen yılkı)
Gedson'un piyasası düşüyor İngiltere'de kaldıkça. Tottenham opsiyonu da anlaşılan zorunlu değil. Benfica oyuncusunun tekrar form tutup, iyi bir şekilde dönmesini isteyebilir. Talisca'da olduğu gibi gibi bir opsiyon da koyabilirlerValla 1,5 yıl kiralık olursa bence olmaz
Bizim lige o fiyatlardaki adamı kiralamazlar
Kiralanacak damın opsiyonu da max 18 falan olur
Demek ki ümit kalmamış bu topçudan anlamı çıkartıyorum
lemin
Seri
Nzonzi
opsiyon daki fiyatlarını veren olurmu sizce (geçen yılkı)
Bir diğer bakış açısı da benfica verimli ovalara kurulmuş bir takımçok çok deli oynasaydı ve ffp olmasaydı verirlerdi bence bir şekilde. Sonuçta 25-30'a elden çıkarma şansın olurdu
Guvenilir mi bu?Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transferi neredeyse bitti. (@tancredipalmeri)
tamam ama herifin ederi 15'den daha fazla diyorlar.Bir diğer bakış açısı da benfica verimli ovalara kurulmuş bir takım
Direk satış satış satış
Dönsün oynasın yaklaşımları yok,sürekli bir üretim var adamlar da ,bir şekilde de elden çıkartıyorlar
Bizde ki evlatçılık yok yani
Biraz kolpaci herif diyenler cok, Di Marzio daha guvenilir ama ondan da tik yok henuz bu konu hakkinda.Guvenilir mi bu?
Gelsin de gerisi bostamam ama herifin ederi 15'den daha fazla diyorlar.
Galatasaray Gedson Fernandes transferinde mutlu sona ulaştı. Portekizli yıldız bu gece İstanbul'a geliyor. (Sports Digitale)
Yok artık. Götümü keserim.Galatasaray Gedson Fernandes transferinde mutlu sona ulaştı. Portekizli yıldız bu gece İstanbul'a geliyor. (Sports Digitale)