Gedson Fernandes, Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman İrfan yemdi, Gedson hedef 😀 Fener gömsün şimdi İrfan’a 10 milyon Euro’yu

Bugün dedim size bir de biz gedsoni aliyormusuz irfanı fener diye hayal kurmayın dediler hayal kurmadan olmuyormuş be.

Gedson yarın İstanbul'da. (Ali Naci Küçük)

Screenshot_20210131-115501_Chrome.jpg

Tabi canım hiç eksiği olur mu hata daha fazlasi var

İrfanı fahiş fiyatla fenere çaktırmışsak Gedsonu da bu arada bitirmişsek işte buna tebrik edilir. Bunu gerçekten yapmışsa yönetim demekki bir B planı varmış. İnşallah haberler doğrudur :)
cok pahaliya geliyor ..
Boyle bi aciklama yapsa hoca veya MC tadindan yenmez bee

Biz sikecilerin bizim transfer etmek istedigimiz herkese sulanmalarinin farkina vardik ve Irfani onlara 12 milyona kaktirdik kendimiz Gersonu aldik

Diye bi aciklama accayip olur ya

İnşallah doğru haberdir ve 1.5 yıllıktır kiralama.İrfanı da çakmışızdır 10 milyona kekolara inşallah :D

valla Beyler yıldızlar karması denen şeref yoksunu şikecilerle 3 puan farkımız var o yerin dibine geçirilen hatta bazen biz tarafından Galatasarayımın ve buna rağmen transferleri geçin Muslera kalede olsaydı en başından beri liderdi Bizim ASlanlar şimdide sağlam transferler geliyor.Alllahın izniyle ASlanlarımız yanında olursak ben bu yıldan çok ümitliyim.Şikeciler kimi alırsa alsın önemli olan bizim ne yaptığımız.Tek Büyük GALATASARAY

anlık antu: Gedson Fernandes için canınız sıkılmasın‚ düz topçu
smile.gif
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt