Gedson Fernandes, Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yı geçen Olympiakos-Paok maçında izledim adam top kontrol etmeyi bile unutmuş. 1 maç üzerinden yorum yapmak doğru olmaz ama hiç iyi oynamadı yani. Bizde oynadığı halinden eser yoktu.

Sağ gösterip sol vurduk demek irfancan'ı Fener'e 10 milyon Euro'ya kilitleyip 1 milyon Euroya Gedson'u kiraladık demek satın alma opsiyonu ne kadar bir 10 milyon Euro vardır en az

Herifin sözleşme 21 Haziran'da bitiyormuş, nasıl kiralık?

Bosphorante - 31.01.2021 19:59

İrfan Can Gedson gibi 10 tanesini cebinden çıkarır. Tartışmaya kapalı.
[alıntı yap]

Haydaaaaa
Dünya üzerindeki tüm Fenerbahçelilerin kafası böyle sanırım tek dertleri Galatasaray ile kıyaslamak

"Bizim futbolcumuz şöyle Galatasaray'ınkinden daha iyi" "Biz gittik Galatasaray'ın elinden futbolcu kaptık"

Yazık gerçekten herhalde 10 senedir elle tutulur bir başarıları olmayınca böyle oluyor Galatasaray'a filan sarıyorlar ne bileyim sağlıklı bir insanın düşünce tarzı değil bu

.
FB_IMG_1612113575179.webp

Tanimiyorum ama forumdaki heyecana ortak olmak beni sevindirmistir. Geeedsoooon

6 aylık mı geliyor acaba? Tottenham bile 4.5m kira ücreti ödemiş

Dünya üzerindeki tüm Fenerbahçelilerin kafası böyle sanırım tek dertleri Galatasaray ile kıyaslamak

"Bizim futbolcumuz şöyle Galatasaray'ınkinden daha iyi" "Biz gittik Galatasaray'ın elinden futbolcu kaptık"

Yazık gerçekten herhalde 10 senedir elle tutulur bir başarıları olmayınca böyle oluyor Galatasaray'a filan sarıyorlar ne bileyim sağlıklı bir insanın düşünce tarzı değil bu
genel olarak çoğu mutlu değil muhtemelen,mutlu olmayınca mutlu olacak şeyler arasın : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt