Gedson Fernandes KAP‘a Bildirildi!

Boş yere kendinizi kandırmayın bu adama aşırı sevinilmesi bana şey gibi geliyor hani bir şeye çok üzülürsün de üzüldüğünü belli etmemek için bir şeye çok sevinmiş gibi yaparsın ya işte öyle sahte bir sevinç gibi. Bu adam muhtemelen her halükarda gelicekti ama bilerek beklettiler İrfan olmazsa açıklamak için.
İrfanın alınamaması can sıkıcı gerçekten Fenerle girilen transfer çekişmelerinin hep kaybedilmesi beni ciddi üzüyor açıkçası.
Ben üzgünüm sonuçtan burada sevinen çoğu taraftarında aslında içten içe üzüldüğünü düşünüyorum hocanın da memnun olduğunu pek sanmıyorum.

Gedson gelmese de üzülmezdik.. Zira tek tercihi GS olmayan oyuncular için üzülmek enayiliktir. Tıpkı Mert Hakan'a üzülmediğimiz gibi. Üzülmemekte de haklıymışız, şimdi hali içler acısı.. Bize transfer haberi olsa zerre heyecan duymayacağımız Ozan Tufan malını bile kesip 11e giremiyor.

Tsl de oynayan hiç bir futbolcu 5 milyon euro dan fazla etmez. Edenlerde katakulli transferleridir( bknz: vedat murigi). Gedson alınmasaydı da irfanın alınamadığına üzülmezdim.

1,5 yil deeee bana yoksa sovecem
İki iddia var Ali Naci 1.5 yıl dedi diğerleri 6 ay dedi. İtalyanlar 1.5 yıl dediler yanılmıyorsam. Bence ffp nedeniyle 6 ay kiralık 500 bine ama 1 yıl daha kiralama opsiyonu 3 milyona ve tabi yüksek bir satın alma opsiyonu böyle bir sözleşme olmuş olabilir bu yüzden bu karmaşıklık olmuş olabilir.

Aynen öyle, 2 yıldır pek forma giyememiş soru işaretleri var. Umarım çok iyi çıkar faydalı olur ama şimdiden ligin en iyi oyuncusu vs yanlış işler. Biz piyasa değerleri toplam 50 milyon euro olan nzonzi ve seri diye iki adam almıştık ama noldu gördük. Piyasa değerinin bence hiçbir önemi yok.
Kağıt üstüne çok iyi transfer ancak tüm GSc'nin ve taraftarların havaya girmesi beni çok korkutuyor.
Ne zaman böyle büyük konuşsak ters tepiyor.

Ligimiz sert olduğu için biraz zayıf kalabilir ve çok hızlı olduğu için ligdeki kazmalarin hedefi olabilir.

Umarım çok çok başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirir ve bizi şampiyon yapar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt