Gedson Fernandes, Spartak Moskova'da

Orkun geldiği için doğru hamle ama ben olsam Orkun'a verilen 30 milyonun üstüne 15 daha ekleyip 6 numara, Sol kanat, Sağ kanat alırdım. Piyasadan da free sağ bek ve stoper alırdım veya kiralık.

Bir halt yaptığı yoktu. Kendilerinde gönlü olmayan adamı getirip verim beklediler bir de denyolar.

Sıradaki hedefi Çaykur Rize aslanın. Basamak basamak yükselecek böyle

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Orkun'la Gedson'u takas ettiler gibi maliyet olarak kafa kafaya geldi bence verimsiz değişim kağıt üstünde

Takımda tek başına çırpınan 3 tane oyuncu vardı.

Gedson, Rafa Silva, Rashica

Birini gönderdiler.

Şimdi sıra Rashica'ya geldi.

Abartmıyorum ama Beşiktaş eğer Rashica'yı da gönderirse iki sene belirli doğrultamaz.

Cadı avına gerek yok.

Ben bu tarz durumlarda takımda kalburüstü dahi oynayan oyuncu varsa elde tutulması gerektiğini savunuyorum artık. Çünkü yerini milyonlarca Euro verip dolduruyorsun ve tek transferle de bu olmuyor. Ettiğin zararın haddi hesabı yok.

10 üstünden 6-7 oynayan oyuncu varsa sözleşme uzat devam et. Yerine daha iyisini alabiliyorsan al mevcut olanı yedeğe çek.
Rashica’dan nefret ediyolar

20 milyona sattık deyip ellerine 10 milyondan az kalacak sanirim ki ,ellerindeki en iyi en dinamik oyuncuyu durduk yere satmalari garip

Bu arada...bizde sara'yi 15 e falan satacaklar var.2milyona bile oyuncu yollayacaklar var

Gedson 20+5 e satildi mesela.

Bjknin hesabi kitabi umrumda degil.
Sara’ya da 30 versinler yarın satarlar.

Sanki çılgın teklifler alıyor da satılmak isteniyor gibi konuşuyorsun.

İkinci devre rezalet oynadı, hazırlık kampında da çok kötü, kendisini toparlaması gereken Sara, eleştirenler değil.

Bizim maçlarda İniesta gibi oynuyordu, çok kurulmuştu bence onu almamış olmamıza

Geri
Üst Alt