Gedson Fernandes, Spartak Moskova'da

Tuhaf bir şekilde bu adamın gittiği her takım çöküşe geçiyor. Çaykur Rize bile gedson varken küme düşmüştü..
Kulüp tercihleri çok hatalı, simdide Avrupa kupalarında olmayan Rusya'yı tercih etmiş. Ne diyelim yolu açık olsun..

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuhaf bir şekilde bu adamın gittiği her takım çöküşe geçiyor. Çaykur Rize bile gedson varken küme düşmüştü..
Kulüp tercihleri çok hatalı, simdide Avrupa kupalarında olmayan Rusya'yı tercih etmiş. Ne diyelim yolu açık olsun..

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaşı 1.5 falandı muhtemelen net 3 civarı alır.

Evet, şimdi 2 milyona Gedson kalitesinde bir orta saha bulsunlar bakalım.

Içimden bir ses fenerden bunlara bir orta saha gidecek diyor. Kuş kardeşliği.

Sara’ya da 30 versinler yarın satarlar.

Sanki çılgın teklifler alıyor da satılmak isteniyor gibi konuşuyorsun.

İkinci devre rezalet oynadı, hazırlık kampında da çok kötü, kendisini toparlaması gereken Sara, eleştirenler değil.
Forumdan kastettim. Oyle yorumlar / dusunenler var cunku.

Gedson 20+5 M na pazarlanabiliyorsa , kendi oyuncumuzu degersiz kilmaninda alemi yok anlaminda diyorum.

Forumdan kastettim. Oyle yorumlar / dusunenler var cunku.

Gedson 20+5 M na pazarlanabiliyorsa , kendi oyuncumuzu degersiz kilmaninda alemi yok anlaminda diyorum.
Bence sen Gedson’u değersiz kılıyorsun. Aynı yaştalar, 1 sezon Norwich dışında fark yaratan bir performansı yok.

Bir de o Rusya’ya gitti ortada bir pazarlama yok, kimse gitmek istemediğinden herkese teklif yapıyorlar zaten.

Bence sen Gedson’u değersiz kılıyorsun. Aynı yaştalar, 1 sezon Norwich dışında fark yaratan bir performansı yok.

Bir de o Rusya’ya gitti ortada bir pazarlama yok, kimse gitmek istemediğinden herkese teklif yapıyorlar zaten.
Aksine Gedson iyi topcu, tamda ihtiyacimiz olan rotasyon ismi bile olabilir hatta. Olay bitanesi degersiz yada degerli kilmak degil.topcu karsilastirmasi yapmiyorum

Taraftar elestirisi yapiyorum sadece. İstemediginde taraftar her verilen teklife ok modu takiniyor. Elestirdigim kisim bu.

Performanstan bagimsiz, sara epl de eger kurallara uyuyorsa degerli oyuncu mesela,(championship sureci yetiyor diye bir yerlerde denk geldim, belki dogru degildir)

Uzun lafin kisasi BJK gedsonu 20+5 e pazarlayabiliyorsa(rusya bile olsa), bizim taraftar sevmedigi X oyuncuya "yollayin gitsin" diye bakmamali. Keza yonetimde oyle. (Saradan farkli ornek zaniolo mesela, kac tane post vardir 7-8 veren alsin diyen. Aklima gelen baska isim olarak kabaca ornek)

Edit /ek: keremde gecen transfer sonunda 12 ye gidince bir kismimiz yuh bubkadar ucuza verilir mi derken bir kismi " oh be kurtulduk" dedi mesela.

Neresinden bakarsan bak bok gibi hamle. Reelde 10m kazandilar. 5m'u bankalar birligine. En iyi topcunu 5m'a sattin, tebrikler.

bjk için cok kötü hamle bizim için iyi oldu. Büyük ihtimalle Orkunu alırken sozlestiler bu sene satma konusunda Benfica sözleşme bitmeden satılmasını istemiştir yoksa para kazanmayacakti. Gedson iyi bir oyuncu herkes beslediği nefretten dolayı kötülüyor ama ayaksız dediğiniz adamın gol asist katkısına bakarsanız hiç de öyle kötü rakamlar değil üstelik kötü beşiktaşta bizdeki dönemi bence çok iyiydi. Belmas kazigidir göz göre göre bunun yerine 1.5 milyona pulgari kiralamisti.

Aksine Gedson iyi topcu, tamda ihtiyacimiz olan rotasyon ismi bile olabilir hatta. Olay bitanesi degersiz yada degerli kilmak degil.topcu karsilastirmasi yapmiyorum

Taraftar elestirisi yapiyorum sadece. İstemediginde taraftar her verilen teklife ok modu takiniyor. Elestirdigim kisim bu.

Performanstan bagimsiz, sara epl de eger kurallara uyuyorsa degerli oyuncu mesela,(championship sureci yetiyor diye bir yerlerde denk geldim, belki dogru degildir)

Uzun lafin kisasi BJK gedsonu 20+5 e pazarlayabiliyorsa(rusya bile olsa), bizim taraftar sevmedigi X oyuncuya "yollayin gitsin" diye bakmamali. Keza yonetimde oyle. (Saradan farkli ornek zaniolo mesela, kac tane post vardir 7-8 veren alsin diyen. Aklima gelen baska isim olarak kabaca ornek)

Edit /ek: keremde gecen transfer sonunda 12 ye gidince bir kismimiz yuh bubkadar ucuza verilir mi derken bir kismi " oh be kurtulduk" dedi mesela.
15-20ye verilmesi söz konusu olmaz en başta saçma olu. Yine de bu performansını arttırması gerektiği gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Potansiyelinin gerisinde oynuyor.

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in Spartak Moskova'ya transfer olduğunu açıkladı. 👋

🔹 20.779.220 € bonservis
🔹 7.272.729 € şarta bağlı bonus

Küsüratlar ne alaka yav ne saçma iş. 20 milyon 779 bin , 7 milyon 272 bin falan

yallah tezzek arabası

Geri
Üst Alt