Gedson Fernandes'in Transferi Olumsuz Sonuçlandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray, Gedson Fernandes defterini oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle kapattı. (@SportsDigitale)

Gecen ay maliyeti sanki cok yüksek degildi. Simdiye kadar bir OS net sartti. Niye bu kadar pesinden kostular anlamiyorum.

kısacası biz kiralık diye diretmişiz adamlarda 15 milyon euro nakit diye diretmiş!

Transfer nöbetinde sabah paylaşıldı ve tartışıldı. Başlık açılınca resmi açıklama yapıldı falan sandım. Her tweet için başlık açılması doğrı değil.
Nobette konusulanlari herkes takip edemiyor baslik acilmasi o acidan dogru cunku boylece daha kolay ve cabuk gunun gelismeleri takip edilebiliyor. Sen yorumunu yap ya da hic yazma o vakit. Ben karar veririm dogru olup olmamasini ;)

Keske defansa harcadigimiz butceyi gedson a ayirsaydik. Her turlu acik verip sacma sapan goller yiyoruz. En azindan gozumuz adam gibi orta saha gorurdu.

Habere bak yuksek maliyeti sebebiylemis. Maliyeti belliydi zaten adamın. Ya tutarsa haberi yapmislar

Nobette konusulanlari herkes takip edemiyor baslik acilmasi o acidan dogru cunku boylece daha kolay ve cabuk gunun gelismeleri takip edilebiliyor. Sen yorumunu yap ya da hic yazma o vakit. Ben karar veririm dogru olup olmamasini ;)

Tamam bende zaten yorum yaptım. Biz karar mercii değiliz sadece yorum için burdayız.

Sabah 9'da falan girdiler bu haberi yamulmuyorsam. Ben transfer döneminin sonuna kadar zorlanacağını düşünüyorum.

Satma satma ..!

•quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt