Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Şu an kupa maçı var yedeklerde bile yok adam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Grip olduğu gerekçesiyle bir süredir idmanlara da çıkmıyormuş.Şu an kupa maçı var yedeklerde bile yok adam..
Wonderkid ilan edenler biz değiliz ki, çocuk zaten wonderkid. Adı sadece bize gelince duyulan bir futbolcu da değil zaten. Çoğu büyük kulüp tarafından izlenen, takip edilen, bilinen bir futbolcu. Burada olup olmayacağı ayrı bir konu ama çocuk sadece taraftarın gazlayıp şişirdiği bir futbolcu da değil, Bize gelmeden önce de bayağı bilinen, piyasa yapmış bir futbolcu. Gedson'un 3. maçında bu mu 50 milyonluk wonderkid diye eleştiriyordu taraftarımız. Wonderkid terimini içimize işleten oyunun kendisi bile Gustavo için wonderkid diyor. Umarım hepimizi yanıltır da gelişimini sürdürür ve bize iyi paralar kazandırır.Gedsonu almayı beceremediler gustavo denen cocugu bize transfer başarısı gibi yutturmaya çalıştılar.burada gustavoyu wonderkid ilan edenler de vardı.
FM profili wonderkid ilan edilmesi için bir sebep zatenGedsonu almayı beceremediler gustavo denen cocugu bize transfer başarısı gibi yutturmaya çalıştılar.burada gustavoyu wonderkid ilan edenler de vardı.
![]()
gedson fernandes
(bkz: yine geliyorum yılan oğlu) edit: ben sözlükte yine gündem olmasıyla ilgili atıfta bulunmuştum ama yanlış anlaşılma olmuş. he bu arada 2022 yazında ortalık karışır o ayrı konu. alkolik’in yazd...rerererarara.net
Bilmiyorum kiNolmuş , nolmiş
Olm herif tjk ile imzalamadi mi?Bilmiyorum ki
Bilmiyorum da eğer trollük bir durum değilse yazın çok goygoy çıkarOlm herif tjk ile imzalamadi mi?
Aciklama yapilmis, 4+1 anlasilmis o iş bitmiş knk. Almak istersek muhatap Tjkdir.Bilmiyorum da eğer trollük bir durum değilse yazın çok goygoy çıkar
Barca ile iyi ilişkilermiz nedeniyle bize gedsondan bile iyisini verecektirHala mi gedson![]()