Gedson ile ilgili geldiği günden beri çok pozitif yorumlarım var. Sadece topla dikine çıkışlar, kısa (duvar) paslaşmalar, uzun paslar, dikine paslar, topu vücuduyla koruma, çalımla adam eksiltme vesaire değil aynı zamanda defansif olarak da çok yararlı bir oyuncu olduğunu, bizle olduğu dönemde ceza sahamıza defansif olarak girip takımı çok rahatlattığını defalarca yazdım sanıyorum.
Ayrıca BJK’nin gelirlerine ve yükümlülüklerine bakınca nasıl bu adama o parayı verebildiklerini de anlamıyorum.
Ancak artık Gedson’ı konuşmayı bırakıp yeni bir Gedson bulmamız lazım. Bu noktadan sonra bize gelmez.
Alabilirdik ama almadık diyenler düşünsün. Bu lig için muhteşem olan bu adamı almayanlar hesap versin.
Takımımızda iki çok net eksik var. Tabii ki bence… Ve bu eksikler takımın belini tamamen büküyor.
1. Gedson veya onun tarzında bir orta saha
2. Golcü, dripling özelliği yüksek ikinci bir kanat adamı. (Onyekuru tarzı)
Bunlar olsa takım çok komple olacak. Bu ligi bence süpürecek. Ama sen gidip Pulgar tarzı hiç ihtiyacımız olmayan birini alıyorsun.
Neyse, uzun lafın kısası bu adamı unutalım. Adama küfür etmenin de alemi yok. Başkana bakılırsa GS almadı. Yapacak bir şey yok.