Gedson Fernandes'in Veda Paylaşımı: "Teşekkürler Galatasaray"

Bugün çok iyi hatırladığım en az 2 pozisyonda faul olmamasına rağmen faul verildi. Adam orta sahada savaşıyor. Düt faul . Ben de olsam ben de bu ligte oynamak istemem .

Yav gitsin fernando selck melo bu takim ne onliberolar gordu...3 4 mac iyi oynadi ama devamliligi zayif

Seneye alma imkanımız olursa, kiralık + opsiyon şeklinde kesinlikle ilk tercih olmalı.

bu adamın kalması gerekiyordu, çok yazık oldu..

muhtemelen şampiyon olsak kalacaktı

Yolun acik olsun umarim kariyerinde yukselirsin

Bir sene daha kiralanma kapısını da kapatmış oldu.

Çok üzücü.

Seneye ne bok yiyeceğiz bakalım.

Salihi filan kaçırmasak bari. Bunu dedim diye , Salih çöp diye tepeme atlarlar şimdi.

ah vah edilecek topçu değil yav abartmaya gerek yok

CL direk kalsaydık bir ihtimal dururdu adamın geleceği açık muhtemelen bir tane EPL takımına kapağı atar.

Söylenecek söz yok
Helal olsun diyelim
Yolu açık olsun
Artık yeni yüzler göreceğiz demek ki orta sahada.
Tek dileğim yeni gelecek yönetimin liyakat sahibi insanlardan oluşması ve aklı başında insanların aklı başında transferler yapması
Twitterden kalp atıp mağlubiyetlerde stat arkasından kaçan fırsatçı yöneticilerin bu kulüpte işi yok artık !

Çok üzücü.

Salihi filan kaçırmasak bari. Bunu dedim diye , Salih çöp diye tepeme atlarlar şimdi.
Valla çöpü mopu yok bu takıma 5 tane orta saha lazım hakan arslan da olur aytac da olur tuttuğumuzu almamiz lazım.

Müthiş adamdı. Çok yazık oldu gitmesine çok üzüldüm.

Doğru söylemek gerekirse forma girsin diye beklediğimiz 5/6 haftada biz bu şampiyonluğu vermiştik zaten de mal rakiplerimiz bize bir umut vermişti. Şimdi adamı forma soktuk "hadi bana güle güle" olacak iş değil ama yapacak bir şey yok.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok üzücü.

Ne copu yaf, ligde yerli oyuncu mu var baska. Orta sahamiz ilk 5 hatta 8 takim arasinda en kotusu. Cok net 3-4 transfer istiyor o bolge. Ben hayir demem gelse su kadroda 11 oynar Salih dusun nasil bir durumdayiz.

Benfica'ya oyuncu yetiştirdik :) Şu adamı kazanacağız diye 3-4 hafta çöpe gitti.

Geri
Üst Alt