gedson’un orta sahamıza nerdeyse her maçta üstünlük kurması

Bizim daha doğrusu Okan Buruk'un bu vasat orta saha diziliminde dikine dripling atıp oynayabilen her orta saha bizim maçlarda Yıldız olur. gedsonluk bir şey yok yani

Bu gedsonu bize karşı ayrı Bi motivasyonu var. Bizim maçlarda hakeme filan itiraz ediyor. Şikecilere karşı kuzu gibi

aldık 1 tane de rabiot'nun anasıyla 2 ay flörtleştiğimiz için hedef maça yetiştiremedik. rakip o sıra immobile'nin bebelerini bile nerdeyse istanbul'da okula sokacak kadar zaman yarattı kendine. galatasaray'da transfer bitmezse az hazır gelen rakibe hezimet de bitmez işte böyle. geçen sene molde'nin şabanlıktan atamadığı tokadı bu sene beşiktaş bireysel yeteneğiyle attı. gene şanslıyız bunun telafisi var, şl elemelerde böyle performans gösterilirse ortada ne icardisi kalır ne mertens'i.

şu toreyranın yanına 3 senedir bir adam bulamadılar aldıkları brezilyalı da toreyrayı rahatlatacak adam değil. Biz orta alan sertliğini winnerlığı filan kaybettik sert maçlarda her takım bize üstünlük kuracaktır kuruyorda zaten.

Bir pozisyon vardı bizim kalenin önüne kadar topu taşıdı yanında bomboş adam dururken gitti diğer yanındaki adama attı topu. 100% gol pozisyonu olacakken pozisyonu öldürdü.

Gedson'un özeti tam olarak budur benim için işte.

Birazda bizim oyun tarzimizla alakali bence.Zaten merkezi iyi tutamiyoruz ustune bide bosaltinca herifin en iyi oldugu mevzu dahada goze batiyor.

Maçtan önce bircok kisi dedi yine aynisi olacak diye.Olay rakibe çalişacak hocadir.Ben istedigimi yapayim rakip naparsa yapsinla olmaz.

oyun tarzı ile alakalı dribling yapan ortasahalar bize üstünlük kuruyor çünkü orta saha diziliminde tandem yapıyoruz bir derinliğimiz yok

Bir pozisyon vardı bizim kalenin önüne kadar topu taşıdı yanında bomboş adam dururken gitti diğer yanındaki adama attı topu. 100% gol pozisyonu olacakken pozisyonu öldürdü.

Gedson'un özeti tam olarak budur benim için işte.
Onu da yapabilse, Tottenham alırdı bence; ligimize düşmesine sebep bu durum üstad. Ama hala ligimiz için çok üst bir oyuncu, ben seviyorum bu tür oyuncuları.

Beyni olan bir herif olsa bugün 10 yerdik. Neyse ki beyinsiz.

Videolar ağır çekim gibiydi biraz, umarım realitede farklıdır sara
Açıkçası oyuncuyu bilmiyorum ancak Fred-Gedson gibi oyunumuzu yukarı çekebilmesini arzu ediyorum, zira bonservis rekorunu kırıyoruz tarihimizin. Gerçi dediğim gibi hoca ve oyuncu grubu arasında bağ ne durumda, nasıl olacak iş artık farklı boyutta; transfer ile çözüm bulamayabiliriz gibi artık hocam...

Açıkçası oyuncuyu bilmiyorum ancak Fred-Gedson gibi oyunumuzu yukarı çekebilmesini arzu ediyorum, zira bonservis rekorunu kırıyoruz tarihimizin. Gerçi dediğim gibi hoca ve oyuncu grubu arasında bağ ne durumda, nasıl olacak iş artık farklı boyutta; transfer ile çözüm bulamayabiliriz gibi artık hocam...
Atacım sanki arkasına bir 6 no almamız gerekecek. Mertens yerine monte edilmesi daha yüksek ihtimal gibi videolara ve istatistiklere bakılırsa😄

Geri
Üst Alt