Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.261
- 29.497
- 2.993
Bizim daha doğrusu Okan Buruk'un bu vasat orta saha diziliminde dikine dripling atıp oynayabilen her orta saha bizim maçlarda Yıldız olur. gedsonluk bir şey yok yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dribling harici ne bok yiyeceğini bilmeyen dümdüz bir oyuncuTopu alıp dikine koşabiliyor olmasını üstünlük olarak görmüyorum. Çok yetersiz bir oyuncu.
gedson boşta olsa gene istemem iq yoksunu rashica da öyleSaksoksallaspora karşı bile ezilen gedsonu övemeyecem valla. Bize karşı mhy de şov yaptı napalım yani
Onu da yapabilse, Tottenham alırdı bence; ligimize düşmesine sebep bu durum üstad. Ama hala ligimiz için çok üst bir oyuncu, ben seviyorum bu tür oyuncuları.Bir pozisyon vardı bizim kalenin önüne kadar topu taşıdı yanında bomboş adam dururken gitti diğer yanındaki adama attı topu. 100% gol pozisyonu olacakken pozisyonu öldürdü.
Gedson'un özeti tam olarak budur benim için işte.
Videolar ağır çekim gibiydi biraz, umarım realitede farklıdır saraFred-Gedson zaten fark yaratan isimler. Umarım Sara bizde böyle bir etki yapar. Tabi hoca-takım ilişkisi nasıl olacak göreceğiz ilerleyen vakitlerde.
Açıkçası oyuncuyu bilmiyorum ancak Fred-Gedson gibi oyunumuzu yukarı çekebilmesini arzu ediyorum, zira bonservis rekorunu kırıyoruz tarihimizin. Gerçi dediğim gibi hoca ve oyuncu grubu arasında bağ ne durumda, nasıl olacak iş artık farklı boyutta; transfer ile çözüm bulamayabiliriz gibi artık hocam...Videolar ağır çekim gibiydi biraz, umarım realitede farklıdır sara
Atacım sanki arkasına bir 6 no almamız gerekecek. Mertens yerine monte edilmesi daha yüksek ihtimal gibi videolara ve istatistiklere bakılırsaAçıkçası oyuncuyu bilmiyorum ancak Fred-Gedson gibi oyunumuzu yukarı çekebilmesini arzu ediyorum, zira bonservis rekorunu kırıyoruz tarihimizin. Gerçi dediğim gibi hoca ve oyuncu grubu arasında bağ ne durumda, nasıl olacak iş artık farklı boyutta; transfer ile çözüm bulamayabiliriz gibi artık hocam...