Gelecek Sezon 32 Yaşından Büyük Yabancı Transferine Yasak Geliyor Söylentisi

Falcao örneği bizi bağlar. Genç yada başka bir oyuncu da alınabilirdi Falcao'nun katkısı yada zararı tamamen bize ait. Bunun için kimseye dayatma yapılamaz.

ben bunlari anlamiyorum.
Misal

Diagne.

B.Bedel : 13 Mio €
Senelik : 2.4 Mio €

Toplam Maliyeti : 23.6 Mio € bize.

Falcao

B.Bedel : 0 Mio €
Senelik 5 Mio €

Toplam Maliyeti : 15 Mio €

Al iste durum budur.
Diagneyi satsak, satsak anca 6/7 Mio €

Yinede Falcao gibi geliyor,Falcaoyu terci ederim!

#GÜNDEM | Bilgilendirme...
TFF’nin 32 yaş üstü yabancı futbolcu transferine yasak getireceği konusu tamamen
“Hurafe”..
Tff ne böyle karar aldı ne de almaya niyeti var.. Bilin istedim..
[ @SuleymanRodop ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dorukhan sözlesmesini uzatmazsa, yazin tinercilere 2 milyonluk teklif yapalim. Sözlesmemi uzatmiyorum sene sonu belese giderim derse, belki ucuza kapabiliriz onu. Emre, Mert, Dorukhan + bir adam gibi en az rotasyon oyuncusu olacak almanci alirsak, nah 6+2 ye düsürürler.

Düşünsenize kurumsal bir yapıda ilerliyorsun a.madrid seviyelerine gelmişsin avrupayla yarışıyorsun adamlar diyor ki hop hop hop türk futbolu batıyor sen ülke içiyle yarışacaksın.
Dertleri türk oyuncu değil ki sözleşme uzatmayan mert-emre gibi adamlardan potansiyel kaybı olan 6 milyon euroyu düşünüyor herifler.
Kısa yoldan zenginleşme çabaları.

Türk futbolunda yabancı sınırından önce yöneticiler içi kısıtlama getirilmesi gerekiyor.
8 tane yabancı alacaksın 32 yaşından küçük olacak. E kardeşim hem kulüpler battı diyorsunuz, hem türk oyuncuların fiyatlarının tavan performanslarının dip yaptığı sisteme geri getiriyorsunuz hemde yetiştirme şansın olan oyuncuları alamazsın diyeceksin. Böyle salak iş olabilir mi.

Türk futbolunu kurtarmak isteyen 35 yaşındaki gökhan ile canerin kapışıldığı bir sistem istemez. Koyarsın oraya ilk 18'de 3 tane altyapı zorunluğu ve en az dönemlik 'xxx' dakika ve maç bitti. Hem zaten mevcut yabancı kuralında türk oynatana teşvik yok mu, yabancı kaleci oynatan ekstra ödeme yapmıyor mu.
Pandemiyi fırsat bilip düşme olmasın diye ortalıkta gezen herifler türk oyuncu yetiştirmek için yabancıyı bahane ediyor öyle mi. Ocak ayında 10 tane yabancı alan ankaragücü değil galatasaraydı zaten.

Böyle bir kural getirmeye çalışıyorsan öncelikle yerli oyuncuların maaşlarına maximum 700 bin euro koyarsın hepsi avrupa için uğraşır. Amaç yine birisi kopup gidiyor durdurmamız lazım amacı. Her sene 100 milyon euro zarar eden fener ve beşiktaş varken kar açıklayan bir kulübü istemezler.

ben bunlari anlamiyorum.
Misal

Diagne.

B.Bedel : 13 Mio €
Senelik : 2.4 Mio €

Toplam Maliyeti : 23.6 Mio € bize.

Falcao

B.Bedel : 0 Mio €
Senelik 5 Mio €

Toplam Maliyeti : 15 Mio €

Al iste durum budur.
Diagneyi satsak, satsak anca 6/7 Mio €

Yinede Falcao gibi geliyor,Falcaoyu terci ederim!

TSL'den aldığın adama 13 vermekte,13 verip 1 sene bile oynatmamakta tam gerizekalılıktır bence.

Katiliyorum.
Ama Diagneyi Taraftar cok istiyordu !

taraftar istiyordu ama Galatasaraya geldikten sonra yapılan ağır şeyler Galatasaray taraftarına yakışmadı. Bu galatasaray taraftarı zamanında sabriyi de fenerlilerle birlikte hakaret etti. Ama fenerliler hiç zaman kendi oyuncularına hakaret etmezdi onlar kadar olamadık. Güiza'ya bile sabrettiler biz penaltı menaltı da olsa gol kralı olan adamı SEVEMEDİK...

Yabancı sınırı 6lara düşmez hiçbir kulüp istemez bunu
Ama tffnin sinir isteme sebebi eskisi gibi çöplere azanlara alperlere tariklara 6 7 milyon gibi paralar harcansin istiyorlar
Tek amaç bu

Türk futbolundan ümidimi kestim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülkemiz de iş yapan ya da gelecek vaadeden oyuncular da artık yurtdışı pazarına açılıyor. Kendini kanıtlamış iyi futbolculara kapı açılabilir, Kewell, Baros gibi ama gidip Vicente Simao'yu 35 yaşında Brezilya'dan transfer edeceksen olmasın.

Mehmet Sepil: 8’ler, artı 2’ler, 32 yaşlar konuşulmadı

KBV Başkanı Mehmet Sepil, SÖZCÜ'ye konuştu: “TFF ile yaptığımız görüşmelerde, rezerv takımların profesyonel liglerde boy göstermesiyle, genç oyuncu yetiştirme konusunda adım atılması gerektiğini söyledik.”

BAHADIR ÇOKİŞLER / SÖZCÜ ÖZEL

YABANCI sayısı değişecek mi? Yaş sınırı gelecek mi? Rezerv takım düzenlemesi nasıl olacak? SÖZCÜ, bu ve daha fazla soruyu Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e yöneltti. Deneyimli yönetici, KBV'nin fikirlerini ve projelerini anlattı. Başkan, özellikle oyuncu yetiştiriciliği konusuna parmak basarken rezerv takım vurgusu yaptı:

ASIL SORUN: YETİŞTİRME
“TFF'YE rezerv takım kurmayı önerdik. Yurtdışında buna benzer uygulamalar var. Son olarak 21 Yaş Altı Ligi iptal oldu. Çünkü fonksiyonsuzdu. Orada ‘gazozuna maç' kültürü vardı, rekabet yoktu. Avrupa'da birçok kulübün profesyonel liglerde rezerv takımı var. Oyuncu yetiştirme konusunda öndeler. Türkiye'de en büyük sorunumuz bu: Oyuncu yetiştiremiyoruz. Bugüne kadar Türk oyuncu yetiştirmekle ilgili dersimizi iyi çalışmadık.

KİRALAMAKLA BU İŞ OLMUYOR
BUNUN en önemli nedeni; altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuları oynatamıyoruz, süre veremiyoruz. Yani tecrübe kazandıramıyoruz. Almanya'da çok sayıda genç oyuncu, profesyonel liglerde boy gösterirken bu sayı bizde çok az. Mevcut kiralama sistemiyle ülkemizde genç oyuncular, resmi maç tecrübesine erişemiyor. Oyuncular rekabetçi ortama giremiyor. TFF ile yaptığımız görüşmelerde, rezerv takımların profesyonel liglerde boy göstermesiyle, genç oyuncu yetiştirme konusunda adım atılması gerektiğini söyledik. Amacımızı anlattık;

‘Genç çocukları yetiştirelim, tecrübe kazandıralım' dedik. Kulüplerimizin A ve B takımları arasında köprü vardır. Süper Lig takımlarının tecrübe kazansın diye başka takımlara kiralık gönderdikleri gençler ne kadar süre almış diye bakıyoruz.”

‘KULÜPLERE ZARAR VERiLMESiN’
“YABANCI futbolcu düzenlemesi konusunda kamuoyu ve medyaya yansıyan rakamlardan rahatsız olduk. 8'ler, artı 2'ler, 32 yaşlar. Kulüpler Birliği ortak toplantısında böyle bir ortam olmadı, böyle bir formül konuşulmadı. Alınmış bir karar da asla yok. Koronavirüs ortamını bütün kulüpler gördü. TFF, bu konuyla ilgili birlikte çalışma kararı verdi. Grup çalışması kararı aldık ve en kısa zamanda da buna başlayacağız. Kulüplerin yabancı oyuncularla uzun yıllara dayanan ve devam eden sözleşmeleri var. Biz bunları konuştuk, oturup bunları değerlendireceğiz. Kulüplerimiz bu kadar maddi anlamda zordayken başka zararlara neden olacak şeylere izin verilmemeli.”

08:101 Haziran 2020

Ajans 1905 Son Dakika

TFF Yabancı Sınırı için toplandı!

TFF yönetim kurulu yangından mal mı kaçırıyor...
Türk futbolunun bütün derdi bitti de yabancı sınırı kalmıştı
TFF’nin toplantısı başladı

@SuleymanRodop

Nihat Özdemir: Seneye sezon başlamadan, yabancı oyuncu konusunda kriterleri yayınlamayı düşünüyoruz. Bu ani düşmeler olmayacak, kademeli olarak 3 yıl içinde ana hedefimize ulaşacak bir program için arkadaşlarımız çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt