Gelecek Sezon Planlaması

Cevap: Emir Satriani diyor ki...

50 Milyon bütce ve 1-2 haftalik izin imkansiz. Gerisi dogru tespitlerdir. Bu sezonki transferler satilan futbolcularin geliriyle yapilacaktir. Bunun icinde Arda, Topal, Servet, Elano satilacaktir. Arda 15, Topal 5, Servet 3, Elano 8-9 Milyona satilir. 31-32 Milyon gelir elde edilir. Bu para komple Rijkaard´a emanet edilir ve Rijkaard kendisinin görüstügü ve anlastigi futbolculari takima kazandirirsa basarili olabiliriz. Yabanci futbolculardan bahsediyorum. Yerli futbolcular icin tamamen yetkiyi Rijkaard´a vermelimiyiz emin degilim.

7. madde olsunda mor pembe gibi abidik gubidik toshack konusu renkler olmasın.Yoksa dediğiniz gibi satış kar oranı var.

Forma saçmalıklarından vazgeçelim Galatasaray'ın özünü bulması için gri forma giyelim ?! Gerçekten özümüzü buluruz evet.

Servet i kesin olarak istemediğini biliyoruz, Servet'i Rijkaard istemese bile Servet bir değerdir ve onun satışından gelicek parayla yerine FR nin istediği tarz stoper alınabilir.

Mehmet Topal satılıcaksa, gelen para ile yada o paranın üstüne biraz ilave edilerek, Rijkaard ın isteyeceği bir oyuncu alınır.

Arda Turan satılacaksa, aynı şekilde Rijkaard ın istediği tarz oyuncu alınabilir.

Elano için de bu geçerli.

Mehmet Topal, Arda ve Elano nun yerine başka adamlar istiyorsa, bu oyuncalar birer değerdir, satışları ile gelen parayla yerlerine transfer yapılabilir. Tabi bu oyuncular için kalsın mı gitsin mi diyor daha belli değil.

ayrıca bonservisi olmayan, Rijkaard ın istediği düzeyde adamlar araştırılır. aynı zamanda Rijkaard ın sistem için isteyeceği her adam çok mu pahalı olmak zorunda? bonservisi uygun olupta, topla oynayabilen adam yok mu? Neill bedavaya geldi nerdeyse. görüyoruz premier ligin orta sınıf adamı, tsl de birinci sınıf oyuncu konumunda.

sonuç olarak uçuk transfer bütçesine ihtiyacımız yok bence, sadece doğru adamları tutturmamız gerekiyor.

yani bariz bir fark olmadıktan sonra bizim millet forma almaz geçen seneki fener maçına adam showtv reklamlı formamızla gelmişti heralde onu son giyen isim de HAGİ'ydi Tugaydı :) yani pembe falan olmadıktan sonra pek sorun değil çünkü forma geliri azımsanmayacak boyuttadır

40 m dolar bütçeyi bulmak bu kadar zor değil.Servet,Arda,Elano,sarp,topal dan çok iyi paralar kazanırız.Birde bu işin Aslantepe kısmı var.Her maçta para basacak.Yönetim düşünmesi lazım.Seneye de Servet,sarp filan oynucaksa hiç gitmem o stada.Hatta boşuna açmasınlar.O stadda bari rezil olmayalım

Bu formanın çok benzeri bu sene çıkacak büyük ihtimalle.Herkes renklere takmış,mor,pembe.Yok kız rengi.Yok gay rengi.Arkadaş bu iş ticaret işi.Sen bu olaya böyle bakarsın,ben başka açıdan bakarım.Ayrıca çok hoş renkler.Biraz şu gelişmemiş türk fikirlerinden kurtulun.Bu formayı Barca giyince hangi İspanyol barcalılara gay demiştir çok merak ediyorum.Böyle boş işler sadece bizlerde vardır.

barcelona-away-0910.jpg

Gidecek oyunculara katılıyorum elano hariç.

Tatil olayıda az olmuş ve kesinlikle tek renk sarı forma lazım.

Bu formanın çok benzeri bu sene çıkacak büyük ihtimalle.Herkes renklere takmış,mor,pembe.Yok kız rengi.Yok gay rengi.Arkadaş bu iş ticaret işi.Sen bu olaya böyle bakarsın,ben başka açıdan bakarım.Ayrıca çok hoş renkler.Biraz şu gelişmemiş türk fikirlerinden kurtulun.Bu formayı Barca giyince hangi İspanyol barcalılara gay demiştir çok merak ediyorum.Böyle boş işler sadece bizlerde vardır.

barcelona-away-0910.jpg

ya hacı bırak allah askına türkiyede adamın agzına sakız olursun pembeden bahsediyoruz pembeden! bildigin kız rengi işte

barcelona-away-0910.jpg

Bu saaten sonra barca bir daha bu forma ve rengi kullanmaz.

En son giydiklerinde inter çok pis çakmıştıda:D:D

ya hacı bırak allah askına türkiyede adamın agzına sakız olursun pembeden bahsediyoruz pembeden! bildigin kız rengi işte

Mesajımda kastettiğim gibi.Elalem ne der,kız rengi bu,gay rengi bu.Fenerliler dalga geçer.Relax olun be.Nasıl millet olduk arkadaş.Hangi kitapta yazıyo pembenin kız rengi olduğu.Amcamın arabasının rengi kırmızı,amcam kızmı:D

İspanyollara sorun bakalım bi.Pembe giydiler diye gay yakıştırması yapmışlarmı.Nerde gerikafalılık,orda biz

cok dogru bir yazi hatta transfer butcesindeki rakamlara kadar !

barcelona-away-0910.jpg

Kimse 3. forma olmasin demiyor olay bunlardan once kendi renklerimiz ve markamizin pazarlanmasidir. Gidin bakin Barcelona Manchester hatta Lyon kac maci kendi formalariyla oynuyor kac maci diger formalariyla oynuyor. Ben ne zaman kanali acsam mor forma gormekten biktim sahsen

Mesajımda kastettiğim gibi.Elalem ne der,kız rengi bu,gay rengi bu.Fenerliler dalga geçer.Relax olun be.Nasıl millet olduk arkadaş.Hangi kitapta yazıyo pembenin kız rengi olduğu.Amcamısın arabasının rengi kırmızı,amcam kızmı:D

İspanyollara sorun bakalım bi.Pembe giydiler diye gay yakıştırması yapmışlarmı.Nerde gerikafalılık,orda biz

ya ugur ne alakası var gerikafalılıkla burası Türkiye adamla dalga geçerler makara yaparar hem ne gerek var pembe formaya baska renkmi kalmadı kız rengini methediyosun bana ya :D

Sadece 1 ve 6ya katılıyorum.

2.de sayılan futbolcuların hepsinin gitmesi düşünülemez.

3.deki bütçe imkansız maalesef.

4.Arda bence satılmamalı.

ya ugur ne alakası var gerikafalılıkla burası Türkiye adamla dalga geçerler makara yaparar hem ne gerek var pembe formaya baska renkmi kalmadı kız rengini methediyosun bana ya :D

Puahhaa:D Ben İzmirdeyim olum.Kimse böyle olayları yadırgamıyo:D:D:asd:

Cevap: Gelecek Sezon Planlaması

Benzer içerikte olduğundan konular birleştirilmiştir...

Kökten değişim yapılmamalı, günlük değil uzun vadeli planlama istiyoruz!

Durumdan vazife çıkarılmamalı kötü bir sezon geçirmiş olabiliriz, ama işleyen bir kurguyu kökten değiştirmek belki birkaç sezonumuza mal olabilir.

Basın Takımdan 10 kişiyi gönderiyor 10 kişiyi alıyor bu sarmal ne zamana kadar sürecek. Örneğin Fener 1 gol atsa oyuncularının hepsi mevkilerinin en iyileri denilecek en fazla 2-3 oyuncu alarak transfer dönemini kapatacaklardı ama şimdi Emre hariç hepsi satılsın diyorlar ne kadarda günlük yaşıyoruz.

Biz ne diyoruz Rijkaard gitsin Barış,Caner, E.Güngör, Elano, gitsin kısa vadeli planlar yapmamalıyız orta ve uzun vadeli planlama yapmalıyız. Eksik yönlerimizi iyi etüd edip, fazla yönlerimizede sırf yıldız oyuncu alarak göz boyanmamalı artık taraftar herşeyin farkında

Bir sezon disiplinli Hoca getir diğer sezon Taktisyen durmadan değişik profilde oyuncu ve Hoca getirmek günü kurtarmaktır artık bir ekol yapalım Rijkaard' la devam edilmeli seneye şampiyon olmasak yine devam edelim oyuncular o zaman haddini anlarlar. Ufkumuzu geniş tutalım Rijkaard' la uzun süre devam edelim aynı Ferguson gibi yönetim desteğini kararlıca göstermeli Hoca' ya gelecek planlamasına inandırmalı güven vermeli işte o zaman büyük başarılara imza atarız.

Geri
Üst Alt