Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 341
yasadigin zihinsel sikintilari cozecegin adres ben degilim bunu anlaman dilegiyle
sozlerin anlam icermiyor bunu anla ve sus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasadigin zihinsel sikintilari cozecegin adres ben degilim bunu anlaman dilegiyle
sozlerin anlam icermiyor bunu anla ve sus
Onur ile Robben ayrı ayrı imkansız.
Terry en az 4.5 Milyon Euro kemiksiz. Veysel yetersiz oyuncu sağ bekte, tek yer ön libero onun için.Sagna yedek olmayan gelmez, as için de bence Eboue'den çok üstün adam değil.
mental zorluklar yasaman mesajlarimi alintilayarak komik olmayan seyler yazman icin musamaha gosterecegimiz anlamini tasimaz
Gidenler;
Dany ->2 milyon €
Chedjou -> 5 milyon €
Amrabat ->4 milyon €
Drogba -> Bedelsiz
Gelenler;
Ömer -> 8 mİlyon €
Töre -> 7.5 milyon €
Ba -> 7 milyon €
Muslera
Veysel-Semih-Ömer-Alex
Melo-Selçuk
Töre-Sneijder-Bruma
Ba
Danyi 2 milyona satarsak yerli Porto muamelesi görürüz![]()
boladt
veysel semih koray balta telles
melo
hajrovic sneijder bruma
deniz.y
Beşiktaş'a bile 2.5 milyon € gibi bir fiyat çektik satılır bence o fiyatlara.
okok .![]()
son Bursa maçında ortada Melo Selçuk Ceyhun varken 2 yedik, 5 tane de net pozisyon verdik
Ortaya sadece Melo yazmak neyin kafası?
Beşiktaş 2.5 milyonu nereden bulacak. CL ye giderse belki bi ihtimal ama o da zor oyuncuların çoğu alacaklı.
Seneye kar kış olmazsa gruptan çıkamayız o zaman. FT faktörü olmayacak zira sıradan bir takımız, ne kadar iyi oyuncun varsa o kadar iyi yere gelirsin.
Farfan Sneijder Dudzsak
Cardozo
akanzii
koray melo ve sneijder
yan yana yazmayinca high oluyorum galiba
forumda komik tipler var hakkaten ciktiginiz yere donunuz
ebeveynlerinden birini taniyor olman mesajlarimi quote etme ozgurlugu vermez. msjlarima cvp verebilecek algisal yetiden cok uzak oldugunu uzulerek belirtirim. zeki olmadigin gibi komik de olmaman bana azap dolu anlar yasatiyor. bari komik olsaydin da guleydik
Şu takıma doğru düzgün bir kaptan alalım ilk olarak