Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Gidenler;

Dany ->2 milyon €

Chedjou -> 5 milyon €

Amrabat ->4 milyon €

Drogba -> Bedelsiz

Gelenler;

Ömer -> 8 mİlyon €

Töre -> 7.5 milyon €

Ba -> 7 milyon €

Muslera

Veysel-Semih-Ömer-Alex

Melo-Selçuk

Töre-Sneijder-Bruma

Ba

Onur ile Robben ayrı ayrı imkansız.

Terry en az 4.5 Milyon Euro kemiksiz. Veysel yetersiz oyuncu sağ bekte, tek yer ön libero onun için.Sagna yedek olmayan gelmez, as için de bence Eboue'den çok üstün adam değil.

Seneye kar kış olmazsa gruptan çıkamayız o zaman. FT faktörü olmayacak zira sıradan bir takımız, ne kadar iyi oyuncun varsa o kadar iyi yere gelirsin.

Gidenler;

Dany ->2 milyon €

Chedjou -> 5 milyon €

Amrabat ->4 milyon €

Drogba -> Bedelsiz

Gelenler;

Ömer -> 8 mİlyon €

Töre -> 7.5 milyon €

Ba -> 7 milyon €

Muslera

Veysel-Semih-Ömer-Alex

Melo-Selçuk

Töre-Sneijder-Bruma

Ba

Danyi 2 milyona satarsak yerli Porto muamelesi görürüz :D

Tartışmayın boşuna şurada olmayacak işler için. Taraftar 1000 kadro kurar TD-yönetim 1'ini bile kurmaz. Kaç senedir yazıyoruz alan var mı?

O zaman değmez.

Kağıt üzerinde futbol bilgisi sorgulamak da saçma. Yazdığımız isimleri alıp oynatırsak rezil oluruz zaten.

Nasri-Mandzukic-Dani Alves yazdım olsa kesin şampiyon mu olacağız 60 Milyon Euro şu 3 adama versek.

Bu ligde Orhan-Cihan-Saidou-Ayhan'lı kadro bile şampiyon oldu. 2009'da bir tane bile yıldızı olmayan Cisse-Ernst-36'lık Yusuf, 35'lik Rüştü'lü Beşiktaş'ta, yıldızı yaldızlı olmayan Elmander'li, Necati'li, Selçuk'lu, Semih'li, Balta'lı, Çolak'lı, Engin'li 2012 G.Saray'ı da ve hatta daha beteri de var

---------------------------------------------Orkun----------------------------------------------

-Sabri-----------Servet-------------------------Emre Güngör---------Balta------------

-Özbek----------Ayhan----------------------Topal-----------------------Arda-------------

---------------Şükür(37)------------------------Karan(33)------------------------------------

10-12 maç oynayabilen(kadro dışı,sakatlık) Lincoln, 5.maçta sakatlanan Linderoth

TD: Feldkamp(73) /Cevat Güler(coach)

ebeveynlerinden birini taniyor olman mesajlarimi quote etme ozgurlugu vermez. msjlarima cvp verebilecek algisal yetiden cok uzak oldugunu uzulerek belirtirim. zeki olmadigin gibi komik de olmaman bana azap dolu anlar yasatiyor. bari komik olsaydin da guleydik

son Bursa maçında ortada Melo Selçuk Ceyhun varken 2 yedik, 5 tane de net pozisyon verdik

Ortaya sadece Melo yazmak neyin kafası?

koray melo ve sneijder

yan yana yazmayinca high oluyorum galiba

forumda komik tipler var hakkaten ciktiginiz yere donunuz

Beşiktaş 2.5 milyonu nereden bulacak. CL ye giderse belki bi ihtimal ama o da zor oyuncuların çoğu alacaklı.

Beşiktaş'ın alacağına sanmam zaten. Adamlar para yok :D Hiçbir şey olmadı takasta falan filan kullanırız bir yere. Sezon sonu gör bak Dany'i isteyen en az 5-6 kulüp çıkar. Mesela Trabzon'a verebiliriz. Olcan ile takas üstüne 1-2 milyon € veririz.

Seneye kar kış olmazsa gruptan çıkamayız o zaman. FT faktörü olmayacak zira sıradan bir takımız, ne kadar iyi oyuncun varsa o kadar iyi yere gelirsin.

Demin yazdığım 2.kadro kurulursa bir ihtimal çıkabiliriz de önce katılmak lazım.

ebeveynlerinden birini taniyor olman mesajlarimi quote etme ozgurlugu vermez. msjlarima cvp verebilecek algisal yetiden cok uzak oldugunu uzulerek belirtirim. zeki olmadigin gibi komik de olmaman bana azap dolu anlar yasatiyor. bari komik olsaydin da guleydik

yazdığın mesajlar senin beyninin gelişmediği yönünde ve trol insan özelliğini benimseyip o tarz mesajlar yazman asıl seni komik ve zeki yapmıyor hayricim bunu idrak edersen fikirlerimizi kapıştırabiliriz (ha kadron komik onu söyliyim)

o azap dolu anları yaşaman benle alakalı değil ,senin kafanı çalıştıramadığın için kendine kızman ve bunun sonucunda bana ithamlar üretmekten başka bir şey değil

Geri
Üst Alt