Gelecek Sezon Transfer Planlaması

yazdığın mesajlar senin beyninin gelişmediği yönünde ve trol insan özelliğini benimseyip o tarz mesajlar yazman asıl seni komik ve zeki yapmıyor hayricim bunu idrak edersen fikirlerimizi kapıştırabiliriz (ha kadron komik onu söyliyim)

o azap dolu anları yaşaman benle alakalı değil ,senin kafanı çalıştıramadığın için kendine kızman ve bunun sonucunda bana ithamlar üretmekten başka bir şey değil

kafam gayet duzgun calismakta. su an trolluk pesinde olan sensin. kendince yaptigim kadroyu ezmeye calisiyosun ama henuz 1 gr mantigi olan birsey soyleyemedin. msjlarimi durduk yere alintilayip biseyler kanitlamaya calismaktan vazgec. fazla seyime takmiyorum o yuzden kasmana gerek yok bu kadar. zamaninda laf falan yedin heralde onu dert etmissin. uzatma

Şampiyonlar ligine katılamazsak bu adamlardan hiç birini alamayız malesef.

Sneijder 433 için gitmeli mi? Nasil yav?

N5

kafam gayet duzgun calismakta. su an trolluk pesinde olan sensin. kendince yaptigim kadroyu ezmeye calisiyosun ama henuz 1 gr mantigi olan birsey soyleyemedin. msjlarimi durduk yere alintilayip biseyler kanitlamaya calismaktan vazgec. fazla seyime takmiyorum o yuzden kasmana gerek yok bu kadar. zamaninda laf falan yedin heralde onu dert etmissin. uzatma

trollük ve ben he bana bunu senmi söylüyosun :D

dikkat ettiysen eğer ben bişey söylemiyorum alıntılarımda senin söylediklerine cevap veriyorum,bu durumda bişeyler kanıtlama ihtiyacında olan ben değilim sensin maalesef,kendin gibi ucuz laflar kullanma.herkes bilir birbirini forumda kasılma bu kadar laf yedin gibi ucuz laflarla olmayan bişeyi olmuş gibi gösterip algı yaratmayı bıraktığın an bi level daha atlarsın.beyinsel olarak atlasan keşke leveli ;)

o kadroyu kim kursa aynı tepkiyi veririm senin özelinde değil yani,o kadar rezil bi kadroki ne söylesem karşı olarak mantıklı kalıyo o yüzden yazmadım bişey :D

şimdi kısa kes ve kadronla oyna belki mantıklı bi kadro çıkarabilirsin

ondan sonra yine özelden "alıntı yapmassan sevinirim" tarzı mesajlar atarsan umursamam ona göre

hadi bakalım güveniyorum

İsteyen istediğini yazar birileri de çıkıp şu milletin her dediğine bok atma alışkanlığından bi vaz geçse artık..

Muslera

Veysel-Toprak-Semih-Caner

Melo-Selcuk

Senijder

Tore-Villa-Bruma

Super ama dimi. Sampiyonlar Ligi'ni ust uste iki sefer rahat aliriz TFF'nin dahice 5+0+3 kurali sayesinde. Milli takimda Dunya Kupasi, Avrupa Kupasi ve Konfedarosyon Kupasi'nin birinci ve en guclu favorisi olur.

her sene 5 tane adam al devre arası adam al sonra aldıklarını zararına gönde işte borcumuz ortada 800 milyon diyolar valla ben korkuyorum avrupa kupalarına almayacaklar diye

--------------muslera----------------

veysel---semih---taşçı---telles

------------melo-------selçuk------

izzet----------------------------nani

------------------sneijder------------

-------------dzeko--------------------

6+2+2 olacağını varsayıorum

+2 de yabancı niasse ve bruma

Yerli olarak alinacak listesi :1) mevlut erdinc veya deniz yilmaz,

2)Gökhan töre

3)Taylan Antalyali

Yabanci olarak malum seneye yabanci kurali 6 + 2 olacak muslera , telles, melo, sneijder ,bruma, hajrovic kalir bir stoper bir forvet aliriz stoper adaylari : suan basina dusen kayoute var bide klubun icinden aldigim bilgiye gore interdeki juanla ilgilendigiz duyumunuda aldim

Forvet icinse adaylar 1) edin dzeko

2)manolo gabbiadini

3)michy basthui

4)Andrej kramaric

Duyum geldikce yazacagim herkese iyi gunler

Kouyate Allah bilir Tulun'un işidir. Chedjou'nun daha beterini aldırır gidip.

Yabancı sınırı varken bir şekilde Gökhan Töre'yi de kapmamız lazım.

8 yabancı adayım; Muslera--Dani Alves--Alex Telles--Melo--Sneijder--Farfan--Bruma--Mandzukic

Ayrıca; Ömer Toprak, Nuri Şahin ve Tarık Çamdal da kesinlikle alınmalı.

Lig için

Muslera

Dani Alves--Semih--Ömer Toprak--Alex Telles

Selçuk--Melo--Nuri Şahin

Sneijder

Mandzukic--Burak

ŞL için

Muslera

Dani Alves--Semih--Ömer Toprak--Alex Telles

Melo--Nuri Şahin

Farfan--Sneijder--Bruma

Mandzukic

Koyu yazdığım 6 adamı alsınlar müthiş bir takım oluruz, ha alabilirler mi hiç sanmıyorum maalesef :(

Geri
Üst Alt