Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Hızlı ve Bitirici Forvet: Loic Remy veya Adrian Ramos

2-3 tane potansiyelli yerli gençler: Sinan Kurt,Tarık Çamdal,Tolga Ciğerci..

Yerli Sol Bek: Özgür Çek veya İshak

Yani 1'i yabancı 4-5 transfer yeter gibi.

Gidecekler: Drogba,Eboue,Dany,Burdisso,Eray,Aykut,Salih ve Gökhan Zan. Daha iyileri bulunursa Ceyhun,Sabri,Umut Bulut ve Amrabat gidebilir.

---Muslera

Tarık-Semih-Chedjou(Koray)-Telles

--Selçuk(Tolga Ciğerci)--Melo

Hajrovic(Ontivero)--Sino---Bruma

----Remy(A.Ramos-Burak)

Gidecekler: Drogba,Eboue,Dany,Burdisso,Eray,Aykut,Salih ve Gökhan Zan. Daha iyileri bulunursa Ceyhun,Sabri,Umut Bulut ve Amrabat gidebilir.

---Muslera

----Remy(A.Ramos-Burak)

Ramos %80-90 Dortmund ile anlasti.

Leverkusen'den Emre Can,Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu mutlaka alınmalı!

Yerli kalitesini arttırmalıyız.

Yabancı olarak sadece forvete bir transfer yapıp yerli genç oyuncuları kapmalıyız.Ama bu basiretsiz yönetimden umudumu tamamen kaybettim.O yüzden gelecek için böyle hamleler yapacaklarını sanmıyorum.Bu sezonu kaybettik bari önümüzdeki yılın planını sağlam yapın.Yabancı kuralı neyse ona göre tedbirinizi alın sonra çıkıp ağlamayın.

Kalite olarak iyi yerli oyuncular Bundesliga da mevcut su an. Onlari Bundesligadan nasil kopartariz o baska bir soru.

Emre Can (Leverkusen) - Bayernin Emre icin istedigi zaman geri alma opsiyonu var. Bir nevi bizim Korayin kontratindaki maddeye benziyor. Yani onu almak istersek hem Leverkusen ile hem de Bayern ile masaya oturmamiz lazim.

Kalite olarak bir kac iyi yerli oyuncular Bundesliga da mevcut su an. Onlari Bundesligadan nasil kopartariz o baska bir soru.

Emre Can (Bayer Leverkusen) - Bayernin Emre icin istedigi zaman geri alma opsiyonu var. Bir nevi bizim Korayin kontratindaki maddeye benziyor. Yani onu almak istersek hem Leverkusen ile hem de Bayern ile masaya oturmamiz lazim. (+5 Milyon €)

Ömer Toprak (Bayer Leverkusen) - Bayagi maliyetli olur diye düsünüyorum.(7-10 Milyon€) Ömeri Semihin partneri olarak transfer etmek istersek bence yanlis bir transfer olur. Bize birbirini tamamlayan adam lazim göbekte. Ömerin bence Semihten öyle ahim sahim bir farki yok. Bundesliga da oynamasi ve alman altyapisi gördügü icin Semihre göre bir kac tik önde. Ama aradaki fark gercekten büyük degil. Bence bize Semihin yanina lider vasifli bir "kurt" stoper lazim. Bunu cok diyoruz ama Ujfalusi tarzinda bir adam lazim oraya. Illa onun yasinda olmasina gerek yok. Lider tipli ve tercrübeli olmasi kafi.

Hakan Calhanoglu (Hamburger SV) - Hakan kontratini uzatti. Kisin cogunuzun bildigi üzere bizimle adi gecti, bunun cogu kisi yeni kontrat koparabilmek adina yapildigini düsünüyor. Bunu bende düsünüyorum acikcasi. Ama menajeri zoruyla böyle birseye kalkistigini da düsünmedim degil. Kalitesi belli. Adam 19 yasinda düsme potasinda olan Hamburgu sirtladi. Hafta ici macinda kirmizi kart cezasi yüzünden oynamadi, taraftarlar mac öncesi dert yaniyordu Hakansiz ne yapacagiz diye. Bu cocuk Lasogga ile birlikte bu takimi ayakta tutan adam. Bence paraya kiyilip alinmali. (+6 Milyon€)

Nuri Sahin (Borussia Dortmund) - Alabilme ihtimalimizi cok ama cok düsük görüyorum. Dortmundun sezon sonu Madridden satin alma opsiyonu var. Bu opsiyonu 100% kullanacaklar. Alinsa dogru tercih olur mu Selcuk yerine. Bunu pek kestiremiyorum. Bundesliganin en cok kosan oyuncusu Nuri su an. O Dortmund ile sampiyon olduklari sezondaki gibi katkisi yok ofansa. Ama oyunu iyi okuyan bir eleman. Selcuktan sonra oraya iyi bir tercih olabilir.

Kaan Ayhan (Schalke 04) - Bu eleman son zamanlarda Schalke takima yavas yavas hazirlaniyor. Sans veriyorlar, son maclar da da baya iyi oynadi bence. Gecen hafta S.L. rövans macinda Madride karsi ilk 11 basladi, ondan beri de son iki mactir ilk 11 oynuyor Bundesliga da. Hem stoper hem DM oynaybilen bir adam. Seneye Schalke takiminin banko oyuncusu olabilir. Defansif bir oyuncudan beklenmedik bir sekilde güzel frikikler vuruyor. Ayagi bayagi düzgün bir cocuk. Bizim milli takimi secmis. Önümüzdeki senelerde Semih ile Ömeri arkadan cok zorlar bu cocuk. Dedi dersiniz.

(Schalke satmaz diye düsünüyorum)

Mehmet Ekici falan filan hic gerek yok onlari konusmaya. Fos oglu fos hepsi.

Türk yapabilecegimiz bir kanat da var. Ermeni kendisi, ama Türkiye dogumlu,sanirim ya anne ya da babasi türk.

Aras Özbiliz (Spartak Moskova) - Hem sag hem de sol kanat oynayabiliyor. 24 yasinda. Bir iki macini seyretme imkani buldum. Acikcasi hosuma gitti. Birseyi belirtmek isterim. Kendisi AJAX altyapisi görmüs. (~6 Milyon €)

---Muslera

----Remy(A.Ramos-Burak)

Ramos Dortmund a transfer oldu

Emre Can+ Calhanoglu+ Gokhan Inler

bu 3u+lider vasifli t'beli bir yabanci stoper+cilek forvet=CL yari final

boşuna elinizi yormayın gençler :D yazdıklarınızın çoğundan yönetimin yaşadığından haberi yoktur :D

bence seneye bir tarafımızda patlayacak yine. Lig bitti daha yonetimden yabancı sınırı konusunda bir hamle yok. Lig biter fener baslar aglamaya ama biz butun planımızı 5 yabancıya gore yaptık diye

- Burak, Umut, Drogba, Chedjou, Eboue, Ceyhun, Amrabat, Dany

Muslera/Ufuk

Srna*/Veysel/Sabri | Semih/Koray/Zan | Astori*/Hakan/Emre Can | Alex/Ziya*

Melo/Yekta/Salih | Selçuk/Hamit/İbrahim

Hajrovic/Töre*/Bassan* | Sneijder/EmreÇ/UmutG./Oğuzhan | Bruma/Yusuf/*Olcan*/Ontivero

Dzeko*/D.Yılmaz*/Mevlüt*

- Burak, Umut, Drogba, Chedjou, Eboue, Ceyhun, Amrabat, Dany

Muslera/Ufuk

Srna*/Veysel/Sabri | Semih/Koray/Zan | Astori*/Hakan/Emre Can | Alex/Ziya

Melo/Yekta/Salih | Selçuk/Hamit/İbrahim

Hajrovic/Töre*/Bassan* | Sneijder/EmreÇ/UmutG./Oğuzhan | Bruma/Yusuf/*Olcan*/Ontivero

Dzeko*/D.Yılmaz*/Mevlüt*

hepsi gelcek mi

Geri
Üst Alt