Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Gelmesi gerekenler

Dani Alves (Barcelona) /Darijo Srna(S.Donetsk)

Ömer Toprak(B.Leverkusen)

Uğur Demirok(Akhisar)

Mevlüt Erdinç(St.Etienne)

Samir Nasri(M.City)

Mario Mandzukic(B.Münih)

Gitmesi gerekenler

Burak Yılmaz

Drogba

Chedjou

Amrabat/Hajrovic

Eboue

Salih D.

--------------------------------------------------Muslera-------------------------------------

-Alves/Srna---------Semih----------------------Toprak-----------Balta--------------

---------------Melo-------------------------------------Selçuk--------------------------------

-Bruma-------------------------Sneijder-----------------------------Nasri------------------

--------------------------------------Mandzukic-------------------------------------------------

Eğer para konusunda sıkıntı yaşamazsak Nasri yerine Arda alınıp Balta yerine Telles oynamalı.

İsimler değişebilir. Ama Sneijder'i göndermeyeceksek etrafına 1 hızlı, 1 teknik adam şart.

O gidecekse Sinan'ın kurduğu tarz kadro daha mantıklı.

Alves 'i nasıl alalım güzünü seviyim saçma saçma mesajlar yazmayın şuraya.

1. hedef: yabanci kisitlamasinin kaldirilmasi

2. hedef: buraki sat, selcugu sat

3. hedef: top class nokta atis 3-5 yabanci al

Stopere Alex nasıl olur? Sözleşmesi bitiyor. Fazla para harcamak istemiyorsak düşünülebilir.

Gelenler

David Villa

Bacary Sagna

Sinan Kurt

Cheikhou Kouyaté

Katılıyorum bir nevi sana,Alex hem seneye beleş hemde tecrübeli ve kaliteli. Ama şöyle 1-2 yaş genç olsaydı daha iyi olabilirdi :)

Bu arada Vermaelen'in olayı nedir? Niye oynamıyor? Sezon sonu ayrılacakmış sanırım, ilgilenen kulüpler kimler?

Kardes vermaelen koscienly ve merteschakerin baya gölgesinde kaldı. hep yedek. ayrılmasının sebebide bu zaten. İlgilenen kulüpler hakkında bir bilgim yok. Ama eer biz ilgileniyorsak sevinirim. Kouyate Ömer filan istemez Vermaelen olursa :)

muslaro

camdal - - - - kaye - - - - - guenter - - - - tellez

melo

colak - - - - - - - - sneichder

brumo - - - - - - - d'yilmaz - - - - - - - d'villa

subbing:::hajrov/inan/v'sari/erdinch/baltae/gulselam/kaleci/chedjow

Kardes vermaelen koscienly ve merteschakerin baya gölgesinde kaldı. hep yedek. ayrılmasının sebebide bu zaten. İlgilenen kulüpler hakkında bir bilgim yok. Ama eer biz ilgileniyorsak sevinirim. Kouyate Ömer filan istemez Vermaelen olursa :)

O yüzden sordum zaten de, isteyen çok olur.

Muslera

Sagna-?-Semih-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Burak

Villa

Champions League 11İmiz fena olmaz.​

valla kardeş bencede burak çöpün önde gideni ama yabancı sınırı varken yabancı kanat almayız gibi.

Ben Selcukun bir nebze düzelecegine inaniyorum Burak giderse. Az da olsa inaniyorum.

Ülkenin şu koşullarında futbol konusmak cok boş ama yazasım geldi yine de. Umarım bu halk yarın karanlığı sandığa gömecektir.

Lütfen bu sefer oyuncu almadan önce sistem belirlensin, elinde Sneijder varsa yanına 2 tane hızlı adam koyacaksın bir kere.

-------------------X------------------

Bruma------Sneijder---------X

----------Selcuk--Melo----------

Telles--X----------Semih------X

--------------Muslera--------------

Yabancı sınırı için ilk tercih edeceğimiz bölgeler sağ açık ve forvet olmalı kesinlikle.

gökhan töre beşiktası istiyor bjkde gökhanı kesin alacaklar.

ts olcanı satmayacagını yine açıkladı olcanda ayrılmak istemiyor.

yusuf denen narin cocugu clde sert rakiplerin önüne atarsan bacagını eline verirler yusufun.

seneye tahminen ya 4-2-3-1 yada 4-2-1-3 oynarız. yani ya

bruma-sneijder-burak

-------------x--------------yada

melo-selçuk

sneijder

bruma-x-burak

Geri
Üst Alt