Gelecek Sezon Transfer Planlaması

Çok transfere gerek yok. stoper ve santrafor banko gelmeli. adaylarım kouyate ve villa.

sag bekte isterdim ama düşününce eboue oynatıldıgı zaman gayet iyi. veyselde var. gerekirse hamitte var. gerek degil bence.

zaten Brumanın dönüsüde bizim için bir transfer gibi olacak. kanat oyuncusu olayındada alabilecegimiz kanat oyuncularının kimi çok pahalı. pahalı olmayanlarında bazılarını bize yedirmezler (menez,töre), bazılarıda çok düşüşte (nani) kanattada çok alınması konusunda fanatik degilim.

Şaka maka Lacina Traore 10 milyon € ya gitti. Satışı sene sonuna kalsa bizde devreye girebilirdik aslında.

Bizim en büyük sikintimiz Kanatsiz olmamiz. Bazilari diyorki kisin böyle oyuncular aldik yildiz filan beklemeyin, tamamda kisin sen hangi yildizi alcaksin.

Burak gibi forvet bize bela rakiplere tam bir helva.

Tamam sakatlık sorunları falan var ama Huntelaar enfes olur be. Arkasında zaten Wesley var. 20-25 tane yazar. :D

---------------Muslera------------------

veysel----semih-----tasci-----telles

---------------melo-------selçuk-------

hayrettin-------------------------lens

-----------------Sneijder---------------

----------------et'oo---------------------

burak satilmali olcan için umut yekta ve ceyhun verilmeli olcan olursa sağa o yazilir taşçı yi chedjou ile takas yapabiliriz

erdem için karabuke danny yi veririz

aytaç için elmander takasi makul olur.

eto zaten bosta

serdar ve Niasse i buraktan gelen parayla rahatça alırız amrabattan gelen paraylada lens in bonservisisinin büyük bölümü karşılanır

6+2 varsayiyom

Ufuk

Koray

Erdem

Aytaç

Bruma

Niasse

Serdar Gürler

Deniz Yılmaz

Seneyede stancuyu türk yaparız

forvet icin transfer listemiz;

*Jackson Martinez

*Christian Benteke

*Pablo Osvaldo

*Leandro Damiao

*Loic Remy

*Seyid Doumbia

Modern sisteme gecebilmek icin, transferleri de bu planlamaya uygun yapmaliyiz.

2 etkili kanat oyuncusu + forvet.

2 kanat oyuncusu da skora katki yapabilmeli, ayrica oyun icinde de cok hareketli ve tehlikeli olmalilar.

_________________________Muslera_____________________________

____X_______________Semih_______X_______________Alex Telles______

___________________Melo_______X_________________________

_________X_____________Sneijder____________Bruma_______________

_________________________X_____________________________________

Yerli - Yabanci planlamasini da hoca yapsin.

Muslera-Eboue-X-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-X(Burak)-X 4-2-3-1.

Eboue bence 1 sene daha kalmalı, Semihin yanına adayım Ranocchia veya Astori. Sol kanat için Lens,Podolski,Young adaylarım bunlar olmazsa Burak olur oda oynar. Santrafor içinse Villa 1.Tercihim. Doumbia ve Vucinicde iş yapar bence.

---------------Muslera------------------

veysel----semih-----tasci-----telles

---------------melo-------selçuk-------

hayrettin-------------------------lens

-----------------Sneijder---------------

----------------et'oo---------------------

burak satilmali olcan için umut yekta ve ceyhun verilmeli olcan olursa sağa o yazilir taşçı yi chedjou ile takas yapabiliriz

erdem için karabuke danny yi veririz

aytaç için elmander takasi makul olur.

eto zaten bosta

serdar ve Niasse i buraktan gelen parayla rahatça alırız amrabattan gelen paraylada lens in bonservisisinin büyük bölümü karşılanır

6+2 varsayiyom

Ufuk

Koray

Erdem

Aytaç

Bruma

Niasse

Serdar Gürler

Deniz Yılmaz

Seneyede stancuyu türk yaparız

Stancuyu gerimi satın alıyoruz elmanderle beraber kendi takımınıza karsı bu kadar mı cahil olunur anlamıyorum ki

Bencede uygulanacak oyle bakılırsa Muslera--Sneijder--Melo-Telles kesin yabancılar..

Eboue-Drogba-Dany-Amrabat-Hajrovic-Lucas-Burdisso-Bruma--Chedjou geriye kalan yabancılar..

Drogba sözleşmesi bitiyor Burdisso kiralık oda gidici

Toplam 11 yabancı oyuncumuz kalıyor bunlar kontratlı oyuncularımız zararına yada kiralık olarak gönderilcekler ki yerine forvet kanat defans alalım yada bunlarla devam edicez.. o yüzden bu kuralın onaylanıp onaylanmaması yüzde 90 bizim yabancı transferimizi etkileyecek..

Drogba bir Projeydi iyi oldu ve bitti bence böyle bakılmalı güzel anılarla ayrılmalıki ben drogbanın bizde sportif direktör olarak görmek istiyorum..

Ab statüsünün gelicegii düşünüyorum fakat yeni tff ile şimdi dönen dedikodular doğruysa Demirören fenerbahcesine zaman kazandırmak için istifa edicektir işte burda lobimizi iyi kullanıp bizim seçtiğimiz adamın tff başkanı olması lazım..

Manciniyi oldum olası sevmedim sevemedim fakat hem sözleşmesi olduğundan hemde istikrardan yana olduğum için önümüzdeki senenin verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Direk katkı verecek oyuncular almalıyız ayrıca Fizik gücü devamlılığı olan oyuncular olmalı atletik oyuncu almalıyız..

Yabancı transferi yapmazsak eger bence yerli transferine 30 40 mn € bonservis ayırıp

Gökhan inler- Hakan-Ömer toprak-Gökhan töre-Deniz yılmaz-Tolgay-Arda gibi oyuncularda sansımızı denemeliyiz..

Dedigim gibi Kesin olarak bi Forvet Bi Stoper ve Bi kanat oyuncusu almamız lazım ama alabilcekmiyiz muamma

Sistemimiz kesinlikle 4-2-3-1 olmalı Ona göre transferler yapılmalı

Dipnot Bu yazıyı baya önce yazmıştım oynayan rezil maçlardan sonra huzursuzluk ortamındanda fayda gelmicegi için mancini fikrim değişti onu belirtiyim sezon sonu Özellikle jurgen klopp ve Luce için ne yapılması gerekiyorsa yapılsın

elmanderin sözleşmesi 30/06/2014te bitiyor Cahit. yani bizde degil.

Geri
Üst Alt