Gelecek Sezon Transfer Planlaması

onur kıvrak, tarık çamdal, serdar taşcı, ömer toprak, ishak doğan, gökhan töre, olcan adın, togay arslan, hakan çalhanoğlu, gökhan inler, mevlüt erdinç, muhammet demir

bu isimler üzerinde yoğunlaşıp alınabileceklerin hepsi alınmalı...

-----------------------Onur-----------------------------

Veysel----Pepe------------Semih----A.Telles

---------------Melo-------------İnler------------------

Bruma------------Sneijder-------------Podolski

-----------------------Burak----------------------------

-----------------------Onur-----------------------------

Veysel----Pepe------------Semih----A.Telles

---------------Melo-------------İnler------------------

Bruma------------Sneijder-------------Podolski

-----------------------Burak----------------------------

çok güzel kadro olabilitesi var 3 nokta transferle sağa sola 45 harcamaktansa ver 20 10 10 al adam gibi futbolcu podolski yerine başka alternatif daha iyi de olabilir bir arda cuk otururdu valla ya da kampl alınsın çok yönlü iç dış oynar hertürlü

Onur(aykut)

Danilo(veysel) - Kompany(semih) - Tasci(koray) - Telles(Ishaq)

Bruma(gurler) - Inler(yekta) - Melo(gundogan) - Amrabat(omer bayram)

Sneijder(ec52xd)

Balotelli(by17)

Evet kardesler 6+2ye gore bi kadro yaptim 8 yabanci ilk 11 de fakat 2 formsuz yabanci kardesimiz o mac yedek bekleyecek.

Oncelikle kaleden baslayalim .

Musleraya tesekkur edilip plaketlerle yollar ayrilmali gelen parayla onur alinmali .

Sag bekte eboueye tesekkur edilip yollar ayrilmali yerine danilo tarzi genc hizli yetenekli cok kosan bi bek sart veysel yetersiz

Stoperde saglik durumu iyi ise Tasci cuk oturur . Yanina Kompany biraz fantastik olabilir ama para yetmez ise Pepe tarzi tecrubeli bi stoper sart oglu sart.

Sol bekte Baltaya gule gule diyip karabugun efsane sol beki ishaqi aliyoruz

Sag kanadimiz Brumaya emanet

Ortada Selcuk'u tesekkur etmeden iteliyoruz ve yerine Inler'i aliyoruz yedeklerde yekta umut missssssss

Sol kanati bu sezon harikalar yaratan Amrabat'a veriyoruz fakat asil bomba onun yedegi OMER BAYRAM . Adamin sprint speedi 109 beyler sonradan oyuna girip bam bam bam yapabilir.

Fwde BY17 ye kardes yedek dusunuyorum seni dicez eger kabul ederse kalcak yok yaw ben gidiyom der ise gule gule . 1 nolu adayım BALO .

6+2 gelir muhtemelen.

Sneijder'in yanına 2 hızlı adam şart.

-----------------Burak----------------

Bruma------Sneijder--------Menez

-------Selcuk--------Melo-------------

Telles---Ömer--Semih-------Veysel

---------------Muslera-------------------

Koray

Sabri

Hamit

Olcan

Umut

Hajrovic

Ontivero

Para yerli oyunculara yatırılmalı.

Gökhan Töre(R.Kazan)

Hakan Çalhanoğlu(Hamburg)

Alex (PSG) / Srna (S.Donetsk) / Dede (Cruzeiro) / Daniel Agger (Liverpool)

Batefimbi Gomis (O.Lyon) / Lukas Podolski (Arsenal) / E.Lavezzi (PSG)

Emrah Başsan (Antalyaspor)- Küme düşünce serbest kalırsa

Mevlüt Erdinç (St.Etienne)

2 yabancı 4 yerli takviye yeter de artar bile bu takıma. İsimler çoğaltılabilir.

CL'ye gidersek artan gelir ile tercihen Agger-Töre-Hakan-Podolski gibi isimler alınabilir.

------------------------------------------Muslera---------------------------------------------

--Hamit*------------Semih---------------------------Agger-----------Telles-----------

------------------------Melo--------------------------------Selçuk---------------------------

--Töre---------------------------------Sneijder-------------------------Podolski----------

----------------------------------------Burak Yılmaz-----------------------------------------

*- Sabri, Veysel ile rotasyona katılır. Daha iyi bir alternatif çıkarsa değişebilir.

Yabancı sayısı 5 olursa o zaman sıkıntı tabi.

Podolski yazdım ama Cazorla, Nasri, Lavezzi gibi isimlerin olma ihtimali varsa tercih değişir.

Amrabat,Dany, Chedjou, Hajrovic,Ontivero,Salih gibi isimlerden de bonservis geliri kazanarak, kiralık olarak da bir kısmını göndererek kadro daraltılmalı.

Galatasarayın 30 kişilik kadrosundan çok net kalmalıdır diyebileceğin adam sayısı 10 kişiyi geçmiyorsa bu idarecilerin yatacak yeri yok demektir. Tabiki bu eski, yeni teknik adamlarında utanması gereken bir durumdur.

Hani gidecekler, kalacaklar ve transfer edilmesi geren oyuncuları yazayım diyorum, işin içinden çıkamıyorum.

Burada kurulan kadrolar falanda tam hayal kırıklılığı. Hala Burağı kadroya yazanlar var. Hemde oldukca fazla.

Galatasarayın 30 kişilik kadrosundan çok net kalmalıdır diyebileceğin adam sayısı 10 kişiyi geçmiyorsa bu idarecilerin yatacak yeri yok demektir. Tabiki bu eski, yeni teknik adamlarında utanması gereken bir durumdur.

Hani gidecekler, kalacaklar ve transfer edilmesi geren oyuncuları yazayım diyorum, işin içinden çıkamıyorum.

Burada kurulan kadrolar falanda tam hayal kırıklılığı. Hala Burağı kadroya yazanlar var. Hemde oldukca fazla.

burak'ı kimse keyfinden yazmıyor yabancı sınırı denen bir sacmalık var.

Ayrıca son adam olarak Burak ıle oynanabilir bu sene kanatta oynadıgından iyice rezil oldu malesef

Sagna gelmis 45 yasina olmus cöp bizimkiler hala Sagna alalim diyor. Bitmedi sizin su yabanci askiniz, bitmedi yabancilara yedirmek istediginiz miljonlar bitmedi.

Veysel Sari takir takir oyniyor adam canla basla mucadehele ediyor ama sans mi veriliyor, mac basi kirkbes dakika yerde kalan Eboue'yi herkes ovuyor ama Veysel'e geldimmi yok cok kotu ileriye tasimaz felan, ismi Andre Fiscus felan olsaydi muhtesem kesinlikle takimda kalmali derdiniz.

45 yasina gelmis turkiye'ye ceplerini doldurmaya gelenleri transfer etmiyelim artik yeter.

1-gomis

2-deniz yilmaz

3-john terry

4-ishak dogan

5-tolgay arslan

6-veli kavlak

7-olcan adin

8-gokhan tore

Bu gomisle terry bonservissiz zaten digerleri tas catlasa toplam 20 m eura ciddi revizyona gidersek luceyle seneye ligi supururuz yerlilerden

1-semih

2- koray

3-veysel

4- sabri

5- hakan

6- selcuk

7-umut gundogan

8- emre

9- burak

Disinda hepsi yollanirsa cok iyi olur

---------------------------------,------------------------Muslera----------------------------------------------------------

------Sener/Camdal-------------Günter/Kaya-------------------Toprak----------------------Telles------------

--------------------------------Felipe Melo--------------------------Gökhan Inler/Selcuk Inan-------------------

------------------------------------------------------Wesley Sneijder--------------------------------------------------

-------Luis Nani/Valencia/Kampl/---------------------Yilmaz--------------------------Armindo Bruma-------

6 Yabanci. (2 yedek)

Sag bekte Veysel,Sener,Camdal (Hamit)

Stoper: Günter,Kaya,Toprak,Zan (Balta) + 1 Yabanci

Sol bek: Alex Telles,Hakan Balta

CM/CDM: Felipe Melo,Gökhan Inler,Yekta Kurtulus,Umut Gündogan (Hamit) Gülselam

CAM: Wesley Sneijder , O. Kayar + 1 Yerli

Sag Kanat: 1 first class Yabanci (Nani,Valencia veya Kampl?) + Töre + Bilal

+ Yerli Gökhan Töre , Aydin Yilmaz , +Bilal Başacıkoğlu

Sol Kanat: Yerli Olcan Adin, Bruma, Colak

Forvet: Burak Yilmaz,Mevlüt Erdinc, + 1 Yabanci (Gomis? yedek ve rotasyon icin)

8 Yabanci. (6+2) (+2= 1 Yabanci Stoper + 1 Yabanci Forvet)

Gidenler:

Drogba = 0

Chedjou = 3-4

Hajrovic = 2-3

Burdisso = 0

Ontivero (kiralik akhisara) = 0

Salih = 0,5 - 1

Umut = 1- 1,5

Eboue = 1,5 - 2

Minimum 6-7 Milyon €

----

1 First class Sag Kanat: 10-12 Milyon €

Toprak 10-12 Milyon €

Töre 6-7 Milyon €

Olcan 2-3 Milyon €

Mevlüt 3 Milyon €

Gomis Bonservissiz

Inler 8 Milyon €

Bilal 1 Milyon €

En fazla 40-45 Milyon

Olcan,Töre,Bilal gibi yerli alsak + First class bir yabanci sag kanat + Toprak tamam.

Gomis de rotasyon icin fena olmaz.

Bu Yabanci sinir yüzünden daha iyi bir kadro kurmak zor.

Burak bu kanat'la + 10 Numara posziyonunda bir Sneijder ile rahat en az 25-30 Gol atar,cok zor degil zaten.

---------------------------------,------------------------Muslera----------------------------------------------------------

------Sener/Camdal-------------Günter/Kaya-------------------Toprak----------------------Telles------------

--------------------------------Felipe Melo--------------------------Gökhan Inler/Selcuk Inan-------------------

------------------------------------------------------Wesley Sneijder--------------------------------------------------

------1 First Class Yabanci---------------------Yilmaz--------------------------Armindo Bruma-------------

6 Yabanci. (2 yedek)

Sag bekte Veysel,Sener,Camdal (Hamit)

Stoper: Günter,Kaya,Toprak,Zan (Balta) + 1 Yabanci (Balanta)

Sol bek: Alex Telles,Hakan Balta

CM/CDM: Felipe Melo,Gökhan Inler,Yekta Kurtulus,Umut Gündogan (Hamit) Gülselam

CAM: Wesley Sneijder , O. Kayar + 1 Yerli

Sag Kanat: 1 first class Yabanci (Adaylar:Nani,Valencia veya Kampl?) + Yeni bir Yerli (Adaylar: Töre + Bilal basacikoglu)

Sol Kanat: Bruma Yeni Yerli olarak Olcan Adin, Emre

Forvet: Burak Yilmaz, Yeni Yerli Mevlüt Erdinc, + 1 Yabanci (Gomis? yedek ve rotasyon icin ve Bonserissiz)

8 Yabanci. (6+2) (+2 yedek = 1 Yabanci Stoper + 1 Yabanci Forvet (Gomis))

Gidenler:

Drogba = 0

Chedjou = 3-4

Hajrovic = 2-3

Burdisso = 0

Ontivero (kiralik akhisara) = 0

Salih = 0,5 - 1

Umut = 1- 1,5

Eboue = 1,5 - 2

Minimum 6-7 Milyon €

----

Yeni Transferler:

1 First class Sag Kanat: (Valencia,Nani,Kevin Kampl vs vs vs) 10-12 Milyon €

Toprak 10-12 Milyon €

Töre 6-7 Milyon €

Olcan 2-3 Milyon €

Mevlüt 3 Milyon €

Gomis Bonservissiz

Inler 8 Milyon €

Bilal 1 Milyon €

En fazla 40-45 Milyon

Olcan,Töre,Bilal gibi yerli alsak + First class bir yabanci sag kanat + Toprak tamam.

Gomis de rotasyon icin fena olmaz.

Bu Yabanci sinir yüzünden daha iyi bir kadro kurmak zor.

Burak bu kanat'la + 10 Numara posziyonunda bir Sneijder ile rahat en az 25-30 Gol atar,cok zor degil zaten. Tek forvet olarak zaten daha iyi oynuyor.

keite'dan sonra takımda görmek istediğim kanat oyuncusu ve daha fazlası bu adam da var keşke alabilsek

juan cuadrado

Gidecekler: -----

SELÇUK-2m

Gökhan Zan-0m

Hakan Balta-0m

Ceyhun-0m

Drogba-0m

Dany-1m

Amrabat-5m

EBOUE-1m

Ontivero(kiralık)-0m

Chedjou-5m Toplam Gelir: 14m€

Gelecekler:

K
aan Ayhan,Ahmet Çalık-1,2m

Tolgay,Hakan,Mehmet Ekici(bile olur)2-5m,8m,2m

İbrahim(altyapı)-0m

Gomis,Diouf-0m

Uğur Demirok-1m Min-Max. Masraf: 5m-10m€

-----------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Veysel(Sabri,Hmit)------------Semih(Uğur)-----------Koray(Kaan,Ahmet)----------Telles

--------------------------Tolgay(Hakan)------------------Snejder----------------------Melo(İbrahim)

------------------------Burak------------------------Gomis----------------------------------Bruma-------

Yedekler:Emre,Ufuk,Yekta,Umut,Hajrovic,Berk,Oğuzhan

6+2 olarak düşündüm ve 7 yabancı yetti :) Para harcamayacaksak en iyi kiraz 11'i böyle olur.5m€'da kar ettik.Yıllık ücret olarak da en az 10m €

SELÇUK-2m

Gökhan Zan-0m

Hakan Balta-0m

Ceyhun-0m

Drogba-0m

Dany-1m

Amrabat-5m

EBOUE-1m

Ontivero(kiralık)-0m

Gelecekler:

K
aan Ayhan,Ahmet Çalık-1,2m

İbrahim(altyapı)-0m

Gomis,Diouf-0m

-----------------------------------------------------------Muslera----------------------------------------------

Veysel(Sabri,Hmit)------------Semih(Uğur)-----------Koray(Kaan,Ahmet)----------Telles

--------------------------Tolgay(Hakan)------------------Snejder----------------------Melo(İbrahim)

------------------------Burak------------------------Gomis----------------------------------Bruma-------

6+2 olarak düşündüm ve 7 yabancı yetti :) Para harcamayacaksak en iyi kiraz 11'i böyle olur.5m€'da kar ettik.Yıllık ücret olarak da en az 10m €

Selçuk'u 2m € sattınya dicek birşey yok diğer herşeye katılıyorum Chedjou ya PSG'den 8m verdiklerini söylüyolardı min. 5m e kadar yollanabilir Amrabat kiralık devam edicek diyolar bence başkalarını beslemeyelim vericeksek satalım 5-7m gibi bir paraya Eboue'dende 3m € dan açılışı verip 1.5m € kadar satılabilinir sonuçta markette 4.75m € gözüküyor bu arada Drogba Eboue gibi oyuncuları yolladıktan sonra ciddi bir maaş bütçeside açılıcaktır.Bunlara Hamit'i de ekleyebiliriz çok fazla maaş alıyor ayrıca ufak bir bonservis ücreti alabiliriz belki almanyada kardeşinin takımından istenildiği söylentileri var. Ontivero kesinlikle kiraya verilmeli ilk 11 şartı ile. Kadrona bakıncada Ş.Liginde fark yicek bir takım görüntüsü var tecrübeli isimler lazım o kadroya Menez Lavezzi gibi ayrıca Musleraya 20m € gibi bir teklif geldiği taktirde satılıp yerine Onur'u almalıyız böylece en azından 1 bölgede daha rahat olmuş olcaz geçen günlerde Trabzonspor Atletico Madrid'e Onur için bonservisin 9m € olduğunu söyledi Atletico 5m € teklif etti 7.5m € bağlarız.

SELÇUK-2m

Gökhan Zan-0m

Hakan Balta-0m

Ceyhun-0m

Drogba-0m

Dany-1m

Amrabat-5m

EBOUE-1m

Ontivero(kiralık)-0m

Gelecekler:

Kaan Ayhan,Ahmet Çalık-1,2m

İbrahim(altyapı)-0m

Gomis,Diouf-0m

İlk bold kısmı gördüm, okumayayım gerisini diye düşündüm, ama neyse bi bakayım yine de yazmış dedim. İkinci bold kısmı görünce sinirlendim, saçmalamış dedim. Kazara üçüncü bold kısmı (hala o mevki!) görünce sustum çünkü ceza yemek istemedim.

Bakıyorum da çoğunluk halen yerli statüsünden dolayı Burak'lı kadro hayal ediyor. Kuşların kadrolarını dahada güçlendireceğini hesaplarsak biz Burak ile yine ancak 2.'liğe oynarız. Yabancı kontenjanı 1 bile olsa onu yabancıdan yana kullanmamız gerçeğini unutursak değil 3 hafta sezon başından itibaren kuşların liderliğini garantileriz.

Geri
Üst Alt