Gelecek Sezon ve Teknik Direktör?

Onur Meraş

Parçalı Üye
Bu sene şampiyon olamadık diyelim.. Benim hatırladığım kadarıyla , 2 yıl kupa kazanamadıktan sonra devam eden teknik direktör yok tarihimizde. Belki çok eski dönemlerde hatirlamadigim zamanlar da olabilir. Hatta Gerets gibi şampiyon yapıp sonraki sezon başarısız diye gönderilen hocalarımız var. Ne kadar sevmesem de 3 kupa aldıktan sonraki sezon 3-5 maç kaybetti diye gönderilen Hamza hoca gibi örnekler de var. 2 yıl kupasızlık bizim için bahanesi olmayan, rezil bir durum. Tamam hoca Efsanemiz ama Avrupa da bile bir ligin en büyük takımı 2 yıl kupa alamasın, Avrupa da rezillikler yaşasın sanmıyorum ki takımın başında kalsın. Benim merak ettiğim genel görüş nedir? Şampiyon olamazsak Fatih hocanın görevine son mu verilmeli yoksa devam mı etmeli?

Federasyon ve hakemler onumuzu kestigi icin 1 sene daha kalsin diyordum kupa alip almamasindan bagimsiz. Megersem en buyuk celmeyi takan hocanin kendisiymis. Gerek yok o yuzden.

Rui vitorya bosta anlassilanlar simdiden

FFP kalkarsa Fatih hocaya istediği kadroyu kurma şansını vermemiz lazım diye düşünüyorum 2 senedir biraz zoraki transferler ile ilerliyor. Şampiyon oluruz yada olmayız bu sene ama 1 sezon daha hocanın devam etmesini isterim baktık olmuyor Okan Buruk gelsin.

Çare belli.
20210308_132521.webp

Fatih hoca konusunda epey nötr'üm.

Kalirsa da giderse de benim icin pek bir sorun teskil etmez. Kalirsa bazi huylarindan ve inatlarindan vazgecmeli, tabi bir insan atmisindan sonra nasil degisecek orasi muamma.

sergen bostayken cökecektik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Okan Buruk falan gelirse max dayanabileceği maç sayısı 15 daha fazla değil.Şu an yerli teknik direktörler arasında Fatih hocaya alternatif olabilecek kalibrede bir adam yok.Yabancılardan zaten cacık olmaz.Fatih hoca kendisi tamam diyene kadar devam eder.

Merakımı mazur görün, Okan Buruk diyenler neye göre bunu söylüyor ? Taraftarsız bir kulüpte baskısız ortamda 1 sene kalabildi. Yani hangi veriye göre Galatasaray’ın hocası olabilir ? Ben network’ü olduğunu dahi düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt