gelecekte ekranlarda futbol yorumculuğu yapacağını düşündüğünüz isimler

Emre Akbaba sozlesmesi bitince 2 sezon survivor yapar sonra yorumculuk kariyeri baslar diye tahmin ediyorum.

Selçuk İnan diyen olmuş.
İki lafı bir araya getiremeyen adam yorumculuk yapamaz.

Gscimbom mobil

Mustafa Sarp'ın yorumcu olacağını düşünmüşümdür hep, çok net konuşuyordu maç sonraları ama kariyeri kötü gitti diye herhalde düşünülmüyor pek

Caner-arda-volkan-fırat aydunus gelecek yıllardaki müstakbel beyaz spor yorumcuları

Reis aklimda öyle vizyon var. Bizim tayfayla twitch veya clubhouse yayinlari yapilir mi? Y lerin bu konuda cok kaliteli yorumlari olacagini düsünüyorum
Nöbetle entegre bir yayın yapıcaz o konu aklımda da formatı netleştiremedim kafamda.

En kötü haftada 1 olacak, soru cevap ve konuk içeren bir format.

Nöbetle entegre bir yayın yapıcaz o konu aklımda da formatı netleştiremedim kafamda.

En kötü haftada 1 olacak, soru cevap ve konuk içeren bir format.

Yorumcu olarak katılmak istemediğimi, o konuda kendimi yeterli görmediğimi söylemek istiyorum. Teklif etmeyiniz. Teşekkürler.

Yorumcu olarak katılmak istemediğimi, o konuda kendimi yeterli görmediğimi söylemek istiyorum. Teklif etmeyiniz. Teşekkürler.
Yayınlarda futboldan anlamayan, taraftar gözüyle bakanlara da ihtiyacımız olacak; bu konuda biçilmiş kaftansın.

Arda Turan'i Tdmiz olacak. bosuna onu yazmayim hocasinin yapamadigini yapacak. Sampiyonlar ligi kupasini alacak Arda kupayi kaldirirken Ft elinde baston ile Kupa kaldiran Ardayi alnindan opecek ve Boynuz kulaga gecer evlat diyecek.O sirada butun Turkiye aglayacak.

Geri
Üst Alt