Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.921
- 10.790
- 2.223
Emre Akbaba sozlesmesi bitince 2 sezon survivor yapar sonra yorumculuk kariyeri baslar diye tahmin ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 gün sonra Engin Baytar yorumcu olarak haber globale çıkıyor işte yön veren bir üyeEngin Baytar ve Cüneyt Çakır
Twitch'de yayın açıp nöbet yorumlarını okusak yeterli.GSC olarak GSC Futbol programıyla ekranlarda olup insanları deli edeceğiz.
Reis aklimda öyle vizyon var. Bizim tayfayla twitch veya clubhouse yayinlari yapilir mi? Y lerin bu konuda cok kaliteli yorumlari olacagini düsünüyorumGSC olarak GSC Futbol programıyla ekranlarda olup insanları deli edeceğiz.
Nöbetle entegre bir yayın yapıcaz o konu aklımda da formatı netleştiremedim kafamda.Reis aklimda öyle vizyon var. Bizim tayfayla twitch veya clubhouse yayinlari yapilir mi? Y lerin bu konuda cok kaliteli yorumlari olacagini düsünüyorum
Nöbetle entegre bir yayın yapıcaz o konu aklımda da formatı netleştiremedim kafamda.
En kötü haftada 1 olacak, soru cevap ve konuk içeren bir format.
şaşırmadım gerçekten6 gün sonra Engin Baytar yorumcu olarak haber globale çıkıyor işte yön veren bir üye
Çay mi verecek yorumculara
Yayınlarda futboldan anlamayan, taraftar gözüyle bakanlara da ihtiyacımız olacak; bu konuda biçilmiş kaftansın.Yorumcu olarak katılmak istemediğimi, o konuda kendimi yeterli görmediğimi söylemek istiyorum. Teklif etmeyiniz. Teşekkürler.
Erman ve benzerleri cok mu getiriyor.Selçuk İnan diyen olmuş.
İki lafı bir araya getiremeyen adam yorumculuk yapamaz.
Gscimbom mobil