Geleneksel 31. GSC Haxball Turnuvası | Furkan Kan,Cengiz Güneş ve Aykut Akyıl Şampiyon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi eleyen turnuvayı kazanacaktı zaten

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

@Emrah Yıldırım benim attığım likelerde ismim çıkmıyor sabahta silinen üye yazıyordu ismim gözüküyor mu problem nedir forumdan ayağımız mı kaydırılıyor :D

Kamuoyuna Duyuru

GSC Organizatörü ve federasyon başkanı olarak maç hakkında aldığımız kararı siz değerli yarışmacılar ile paylaşıyorum.

Burak Çelik , Tolga Aybakan , Sercan Turan ve Uğur Özdil , Murat Coşkun , Buğra Ay arasında oynanan ilk maçın 2-1 bitmesine karşın 10 dakika sürdüğü için karşılaşmaya 5 dakika daha eklenmiştir.Eklenen süre zarfında 1.takım 4-0 kazanmıştır.Skor ilk maçın devamı olduğu için 6-1 şeklinde tescil edilmesine karar verilmiştir.

Emrah YILDIRIM

vay arkadaş federasyona bak kurallar 4te biter derken 6'ya tescil ediyor bu nasıl hak bu nasıl adalet ??

Kamuoyuna Duyuru

GSC Organizatörü ve federasyon başkanı olarak maç hakkında aldığımız kararı siz değerli yarışmacılar ile paylaşıyorum.

Burak Çelik , Tolga Aybakan , Sercan Turan ve Uğur Özdil , Murat Coşkun , Buğra Ay arasında oynanan ilk maçın 2-1 bitmesine karşın 10 dakika sürdüğü için karşılaşmaya 5 dakika daha eklenmiştir.Eklenen süre zarfında 1.takım 4-0 kazanmıştır.Skor ilk maçın devamı olduğu için 6-1 şeklinde tescil edilmesine karar verilmiştir.

Emrah YILDIRIM

casa gidiyoruz olmadi isvicreye olmadi ehm..... :( ama cativdayacaksiniz..

Kamuoyuna Duyuru

Emrah YILDIRIM

@Sercan Turan

fft99_mf2261844.Jpeg

ŞAMPİYOOOON

5-1 SKOR :cool-96:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt