- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Burak , Tolga , Sercan 3'lüsü alır gibi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Yıldırım benim attığım likelerde ismim çıkmıyor sabahta silinen üye yazıyordu ismim gözüküyor mu problem nedir forumdan ayağımız mı kaydırılıyor![]()
vay arkadaş federasyona bak kurallar 4te biter derken 6'ya tescil ediyor bu nasıl hak bu nasıl adalet ??
Kamuoyuna Duyuru
GSC Organizatörü ve federasyon başkanı olarak maç hakkında aldığımız kararı siz değerli yarışmacılar ile paylaşıyorum.
Burak Çelik , Tolga Aybakan , Sercan Turan ve Uğur Özdil , Murat Coşkun , Buğra Ay arasında oynanan ilk maçın 2-1 bitmesine karşın 10 dakika sürdüğü için karşılaşmaya 5 dakika daha eklenmiştir.Eklenen süre zarfında 1.takım 4-0 kazanmıştır.Skor ilk maçın devamı olduğu için 6-1 şeklinde tescil edilmesine karar verilmiştir.
Emrah YILDIRIM
Emrah Yıldırım bizde böyle
Kamuoyuna Duyuru
GSC Organizatörü ve federasyon başkanı olarak maç hakkında aldığımız kararı siz değerli yarışmacılar ile paylaşıyorum.
Burak Çelik , Tolga Aybakan , Sercan Turan ve Uğur Özdil , Murat Coşkun , Buğra Ay arasında oynanan ilk maçın 2-1 bitmesine karşın 10 dakika sürdüğü için karşılaşmaya 5 dakika daha eklenmiştir.Eklenen süre zarfında 1.takım 4-0 kazanmıştır.Skor ilk maçın devamı olduğu için 6-1 şeklinde tescil edilmesine karar verilmiştir.
Emrah YILDIRIM