Geleneksel 31. GSC Haxball Turnuvası | Furkan Kan,Cengiz Güneş ve Aykut Akyıl Şampiyon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok paslandık ama bi dahaki turnuvaya katılırım. :) Son torbadan tabi acemi kontenjanından. Bugün biraz oynayayım dedim haşat ettiler beni.

Beyler bu ne oyunu Ben Forumda yeniyim.Fazla bilgim yok bilgilendirirseniz

HaxBall - Play

Nick yazıp giriyorsun, sürekli oda açanlar oluyor, giriyorsun, futbol maçıymış gibi oynuyorsun. X şut, yön tuşlarıylada hareket ettiriyorsun kendi yuvarlağını. Çok zevkli bir oyun mutlaka başlamanı tavsiye ederim.

Biz de bunun turnuvasını oynuyoruz işte kendi aramızda.

Beyler bu oyun forumda nerede oynaniyor.Birde Telden giriyoruz teldende oynaniyor mu bu?

HaxBall - Play

Nick yazıp giriyorsun, sürekli oda açanlar oluyor, giriyorsun, futbol maçıymış gibi oynuyorsun. X şut, yön tuşlarıylada hareket ettiriyorsun kendi yuvarlağını. Çok zevkli bir oyun mutlaka başlamanı tavsiye ederim.

Biz de bunun turnuvasını oynuyoruz işte kendi aramızda.

Saol bilgi icin Bir dahakine Katilirim :) Simdi bu oyun teldende oynaniyor mu yoksa sadece bilgisayardan mi ben bu foruma telefondan girdigim icin :)

Bir dahaki yarışmayı torba usulü yapsak daha iyi olur bence takımlar daha dengeli olur vs.

O zaman bilgisayara geceriz hemen bu oyun forumda Saat kacta oluyor.hangi gunler oluyor bu yarisma Birde ismimizi yazdirdik diyelim hemen mi oynamaya basliyoruz :)

Her gün olmuyor ama bir aksilik olmazsa yarın akşamda yaparız.Kayıtlar tamamlanıyor ve hemen başlanıyor.Turnuva max 2 saat içerisinde bitmiş oluyor.Genelde gece oluyor.

Her gün olmuyor ama bir aksilik olmazsa yarın akşamda yaparız.Kayıtlar tamamlanıyor ve hemen başlanıyor.Turnuva max 2 saat içerisinde bitmiş oluyor.Genelde gece oluyor.

Tmm Gecede olsa gelirim oyuna :D Yarin olursa Katilacam nasil bir seymis ilk defa boyle bir seye katilacagiz :) Adimizi Yazdirdiktan sonra Grubu nasil kuruyoruz oyundan link mi atiyorsunuz:)

2 sene once estiriyorduk ama geçen oynamaya çalıştım eski formum yok. Uzak duralım en iyisi.

bune olum herkes şampiyon olmuş

keşke bende katılsaydım :dispirited:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt