- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 493
Çok paslandık ama bi dahaki turnuvaya katılırım.
Son torbadan tabi acemi kontenjanından. Bugün biraz oynayayım dedim haşat ettiler beni.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanuni'nin şampiyon olmadığı turnuvada net şike dönmüştür.
Beyler bu ne oyunu Ben Forumda yeniyim.Fazla bilgim yok bilgilendirirseniz
HaxBall - Play
Nick yazıp giriyorsun, sürekli oda açanlar oluyor, giriyorsun, futbol maçıymış gibi oynuyorsun. X şut, yön tuşlarıylada hareket ettiriyorsun kendi yuvarlağını. Çok zevkli bir oyun mutlaka başlamanı tavsiye ederim.
Biz de bunun turnuvasını oynuyoruz işte kendi aramızda.
Saol bilgi icin Bir dahakine KatilirimSimdi bu oyun teldende oynaniyor mu yoksa sadece bilgisayardan mi ben bu foruma telefondan girdigim icin
![]()
Saol bilgi icin Bir dahakine KatilirimSimdi bu oyun teldende oynaniyor mu yoksa sadece bilgisayardan mi ben bu foruma telefondan girdigim icin
![]()
Bilgisayarda internet üzerinden oynanıyor sadece.
O zaman bilgisayara geceriz hemen bu oyun forumda Saat kacta oluyor.hangi gunler oluyor bu yarisma Birde ismimizi yazdirdik diyelim hemen mi oynamaya basliyoruz![]()
Her gün olmuyor ama bir aksilik olmazsa yarın akşamda yaparız.Kayıtlar tamamlanıyor ve hemen başlanıyor.Turnuva max 2 saat içerisinde bitmiş oluyor.Genelde gece oluyor.
Şampiyon arkadasları tebrik ederiz![]()
takım kaptanız mısın hayırdır bro
pardon berat baskan öyle costum konustum birden kusura bakma![]()
kanuniyi al koy defansa ikimiz düttürürüz bu oyunu