Geleneksel 36. GSC Haxball Turnuvası | Şampiyon Gökhan Kim, Furkan Kan, Tugay Sera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anlamam

images

Ne gibi la güçlü mü olmuşuz :D

Kuralar çekilmeden önce Gökhan ile Furkan'ın konu üzerindeki ''takım'' mesajları ve yarışma sonunda yaşananlar 23 Temmuz sürecinin tuzu biberi olmuştur. Bu işin peşi 3-4 yıl geçsede bırakılmayacak. Her türlü yetkiliye tek tek tek gideceğiz.

Kuralar çekilmeden önce Gökhan ile Furkan'ın konu üzerindeki ''takım'' mesajları ve yarışma sonunda yaşananlar 23 Temmuz sürecinin tuzu biberi olmuştur. Bu işin peşi 3-4 yıl geçsede bırakılmayacak. Her türlü yetkiliye tek tek tek gideceğiz.

Çakallar ya, 16 kişi başlatırız dedik ondan ilk mesajda takımları paylaştım hemen görmüşler, onlarda başlamış geyiğe :D Sonradan kaldırmıştım hemen.

Biz sike yaptiysak gscimbom icin yaptik, kendimiz icin yapmadik !!!

2. finalde hak ettigimiz sampiyonlugu söke söke almak boynumuzun bir borcu oldu artik

22:32'de kayıtları alınan turnuvamız, 02:43 itibariyle halen devam etmekte!

Şuan maç yapılıyo mu?Yarı finalde nmevzu ney oldu da tekrar oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt