Geleneksel 36. GSC Haxball Turnuvası | Şampiyon Gökhan Kim, Furkan Kan, Tugay Sera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydaa ciddi ciddi yendiğimiz adamlarla mı oynacağız saçmalık ? Diğerleri gelse tamam derdim ama bunu niye kabul edeyim.

olm bekleyin diyorum beklemiyorsunuz ne adamlarısınız daha da turnuyavaya felan katılmıyorum

Şunu söyleyeyim haxball tarihinde ilk defa birine kafayı taktım. Murat Coskun, kendisi oynamadığı için maçı tekrar ettiriyor, ama takım arkadaşı sahur yapmak için gidiyor biz o gelene kadar antreman yaptığımızı sanıyoruz, 2-1 öndeler umursamıyoruz ve daha sonra çıkıp maça başladık diyor. Bunu öğrendiğimde dakka 7'ydi. Sonuç olarak ordan çevirdik maçı ama bu ayıp yapılmaz.

final maçı 3.30da başlasın o zaman,sözde 1.30da yatcaktım.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

1. Takım (Tolga Aybakan-Aykut Akyıl-Caner Turan) vs 5. Takım (Okan Bal-Murat Coskun-Mahmut Yuldakuran)

Burdaysanız yapabiliriz 3.lük maçını

Şunu söyleyeyim haxball tarihinde ilk defa birine kafayı taktım. Murat Coskun, kendisi oynamadığı için maçı tekrar ettiriyor, ama takım arkadaşı sahur yapmak için gidiyor biz o gelene kadar antreman yaptığımızı sanıyoruz, 2-1 öndeler umursamıyoruz ve daha sonra çıkıp maça başladık diyor. Bunu öğrendiğimde dakka 7'ydi. Sonuç olarak ordan çevirdik maçı ama bu ayıp yapılmaz.

olm size bekleyin diyorum niye saçma salak işler yapıyorsunuz manyak mısınuz ?

Bireysel olsaydı çıkmazdım o final maçına ama takımımı satamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt