Geleneksel 36. GSC Haxball Turnuvası | Şampiyon Gökhan Kim, Furkan Kan, Tugay Sera!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
final odasına 2 tane kanuni geldi, gsc iyice ne yaptıgını şaşırdı. Mal mısınız lan?

ilk kez katıldım da gına getirti bazıları yani,şifreyi oynıcaklara werın barı.

Grup sistemi iyi ama 3 v 3 olunca işler karışıyor biraz . Birisi gelmiyor , öbürü diğerinin yerine katılıyor falan filan . 16 kişili grup sistemi daha iyi olur gibi en azından bana öyle geliyor .

Veya süper kupa gibi bir şey de olabilir . Mesela 2 gün üst üste haxball turnuvası yaparız . İlk gün ilk 16 kişi 2 vs 2 turnuva yapar . İkinci gün de diğer 16 kişi turnuva düzenler . Bu iki turnuvada yarı finale yükselenler 3. gününde toplanır 8 takım olur . Çeyrek final , yarı final ve final . 2.'si daha güzel ve daha mantıklı . Hem çok kişi katılır hem uzun sürer hem de daha zevkli ve heyecanlı olur . Dediğim gibi ama 2-3 tane mod olması lazım . Yoksa 1 mod götüremez .

Yerime giren kimse delikanlıca söylesin.

Ödül yok bir şey yok, keyif almak için oynuyoruz şurada bazıları huzur bozuyor maalesef.

Bundan sonrada bu tip sıkıntılı durumlarda, SS alın, veya maçı başlatmayın, burda konu üzerinden maç oynanmadan belirtin şikayetinizi. 2 kişiyle maç oynanıyor. Başkasının yerine birileri giriyor. Ne gereksiz işler yahu. Herkesden özür dilerim aksaklıklar için.

Yarına tatil oldu uygun bi saate yaparız,emeği geçenlere tşkkürler.

Ödül yok bir şey yok, keyif almak için oynuyoruz şurada bazıları huzur bozuyor maalesef.

Bundan sonrada bu tip sıkıntılı durumlarda, SS alın, veya maçı başlatmayın, burda konu üzerinden maç oynanmadan belirtin şikayetinizi. 2 kişiyle maç oynanıyor. Başkasının yerine birileri giriyor. Ne gereksiz işler yahu. Herkesden özür dilerim aksaklıklar için.

süphelendigim bir iki sahis var ama kimsenin günahini da almak istemem

benim yerime de başkası girdi bi daha da odayı bulamadım sonra çıktım gittim

Kimlerin yapacağı az çok belli ama bişey demeyeyim yinede.Forumda grup konuşması gibi bi imkan var mı ?

Özel mesajdan atarız oda ve şifreyi sorun kalmaz.

Kanuni yerine biri daha girdi az önce, farkettik allahtan. Hayır zevkine oynuyoruz bu serefsizlik niye yani ne gerek var ? Bu arada sagolasın güzel organizasyondu ama olur böyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt