11 eylül bir komplo ama yapılan komplo teorileri o kadar arttıki artık gülmekten takip edemiyorum

Saldırıyı Allah'ın yaptığını iddia eden bile gördüm.Hakkında uzun uzun yazmak istemiyorum.
1-Katların direnç göstermemesinin sebebi kolonların çapraz bir şekilde kesilmesi ve etrafına sürülen özel sıvılarla iyice erimesinin sağlanması. Yani taşların düştüğünü değil altındaki sıvının yavaşça kaydığını düşünün.
2-Bir uçak bir yere daldığında kanatlarının her seferinde kırılması,cama çarptığında da kırılacağı anlamını taşımaz.Zaten uçak kanatları plastik tarzı polimer kökenli bir maddeden üretilirler ve kökleri sağlam olan kalın ağaçlara çarparlarsa kırılmaları çok normaldir.Fakat WTC nin etrafı camla ve ince metallerle çevrili zaten
burada çamı kırıp ince metalleri eğip bükerek içeri dalması çok şaşıralacak bir durum değil.
3-İlluminati denilen şeye daha fazla kurgu döşemeyin lütfen.Basit,amacı belli,eskide kalmış bir oluşum.Sandığınız gibi kimsenin dünyayı ele geçirmek gibi planları yok.Bu dünyayı ele geçirme planları da Ninja Turtles dan sonra çıktı zaten .Hay senin ben Splinter usta
4-Herşeyin arkasında inanılmaz oyunlar olduğu ve bunu bildiğini sanmanın inanılmaz bir keyif olduğunu biliyorum.Ama daha fazla komplo teorilerine,Masonlara,İlluminatiye,uzaylılara ve Abd 'ye bağlamayın herşeyi.Tüm başarısızlığımızı birileri istemiyor olamaz.Boşuna kendinizi kasmayın.Boş bir milletiz.Yokuz.Etkisisiz
Dünya artık bizim kılıç salladığımız yer değil.Gereksiz yere kendinizi avutmayın.
(NOT:İlluminatinin müzik dünyasını kontrol ettiğine dair izlediğim komplo teorileri arasında en komik ve buna inanan insanlar olduğunu düşününce en acıklı olanıdır.Bu forumda eminim buna inanan vardır.Bir yerde bundan sakın bahsetmeyin.Bilginiz izlediğiniz bir belgeselle sınırlı kalıyorsa konuşmayın.Höt dersiniz g.t ederler.Hiç gerek yok.Unutun o hikayeyi)