Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

fizik kuralı bu, bildiğim kadarıyla

91627317235213. kez tekrarlıyorum: "tutacak diyen yok, alttaki sağlam katların belli oranda direnç gösterip yıkılmayı yavaşlatması beklenirdi"

tutmak demek o zaten arkadas 1241542165236234652 kere soyluyorum artistliklerine girmene gerek yok durduk yere

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-27 l 11 Eylül Komplo Teorisi mi...? Değil mi...?

Selen sen düşünceni söylemedin? :) Sence Teröristler tarafından mı gerçekleştirildi yoksa Amerika planlı olarak kendi vatandaşlarını katletti?

Ben inanmiyorum Amerika'nin kendi yaptigina fakat yapmis da olabilir bu ihtimal var. Uzaylilarin da yapmis olma ihtimali var. Hicbir ihtimal 0 degil.

zzzzz

Bence ikiz kuleleri Türkiye'de boş bir arazide (Konya Ovası olabilir) birebir aynen dikip, uçakla tekrar girelim bakalım aynı şeyler olacak mı.

Saygılar.

Bence ikiz kuleleri Türkiye'de boş bir arazide (Konya Ovası olabilir) birebir aynen dikip, uçakla tekrar girelim bakalım aynı şeyler olacak mı.

Saygılar.
Amerikalılar gibi hangi açıdan gireceğimizi hesaplayabilir miyiz acep?

Problem tek video uzerinden karar vermesi insanlarin. Gene soruyorum Amerika 11 Eylul saldirisini planlamadan Afganistan'a saldiramaz miydi Ortadogu'ya tekrar bicim veremez miydi ? Bunun icin baska plan daha az insanin øldugu planlayamaz miydi ?

A olayi oldu sonra B olayi oldu. Kesin A olayi planli bir harekettiki B olayi oldu gibi bir mantik problemli olan. Zaten bu mantik herseyde var.

Ortadogu'da insanlar ayaklandi. Kesin Amerika'nin isi. Burda da B'den A'ya dønus var. Amerika yeni rejimleri tanidi ve hareketleri destekledigini acikladi ve sonuc kesin halk hareketleri Amerikan'in isi. ( Burda o bølgedeki insanlarin sifirlamak ve onlari direk bir robot gibi dusunmek ayri problem )

Amerika 11 Eylul'u kullandi bu kesin onlarin yaptiklarini mi gøsterir ya da o olaydan sonra bu durumdan maksimum kar elde amacina gittigi gibi birseyi de gøsterir mi ?

Ortadogu'da insanlar ayaklaninca kesin Amerika ve Avrupa'nin isi mi yoksa hemen kendilerini yeni duruma uydurma ve ordan maksimum kazanc elde etme de mumkun mu vs. vs. ?

Asil problem bu A ve B arasindaki durumdan surekli ayni mantikla cikarsama yapilmasi (:

Gene soruyorum Amerika 11 Eylul saldirisini planlamadan Afganistan'a saldiramaz miydi Ortadogu'ya tekrar bicim veremez miydi ? Bunun icin baska plan daha az insanin øldugu planlayamaz miydi ?

Müslümanları ve İslam dinini Batı'ya terörizm etiketiyle sunma gibi bi kazançları varken niye reddetsinler.Ki tüm Hollywood filmlerinde veya Amerikan dizilerinde de bu olaydan evvel Araplar genellike terörist,agresif,pislik insanlar olarak sunulmaktadır.Saygılar.

niye durduk yere oyle birsey yapsinlar ki anlamadim cok ilginc bir point of view (pov) yeani

lan enoughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhffffffffffffffffff

enoughf ne lan

Problem tek video uzerinden karar vermesi insanlarin.

başka videolar koyarsanız onları da değerlendiririz

Gene soruyorum Amerika 11 Eylul saldirisini planlamadan Afganistan'a saldiramaz miydi Ortadogu'ya tekrar bicim veremez miydi ? Bunun icin baska plan daha az insanin øldugu planlayamaz miydi ?

yapabilirdi elbet

ama petrol pahalı, karşılığı da pahalı

A olayi oldu sonra B olayi oldu. Kesin A olayi planli bir harekettiki B olayi oldu gibi bir mantik problemli olan. Zaten bu mantik herseyde var.

fikir yürütüyoruz burada

eğer kurulan mantıkta çelişki varsa ortaya koyun, yoksa iş olsun diye çürütmeye çalışmak doğru değil bence

Amerika 11 Eylul'u kullandi bu kesin onlarin yaptiklarini mi gøsterir ya da o olaydan sonra bu durumdan maksimum kar elde amacina gittigi gibi birseyi de gøsterir mi ?

ikisini de göstermez

ama bu bizim düşünmemize ve fikir yürütmemize engel değil ;)

sirf cevap vermis olmak icin cevap vermeyelim

cevap veren's anonymous

Müslümanları ve İslam dinini Batı'ya terörizm etiketiyle sunma gibi bi kazançları varken niye reddetsinler.Ki tüm Hollywood filmlerinde veya Amerikan dizilerinde de bu olaydan evvel Araplar genellike terörist,agresif,pislik insanlar olarak sunulmaktadır.Saygılar.

(: Benden de saygilar.

Neyi reddetsinler o kismi anlamadim? Ona gøre diger soruyu soracagim (: Yasasin yeni metodoloji..

Reddetsinler saçma olmuş,yazarken de farkına vardım ama ellemedim,senle konuştuğumu göz önünde bulundurmadım,hata ettim.Neyse,amaçlarından biri oydu diyip düzelteyim.

Sevgili Cund da niye öyle bişey yapsınlar ki? demiş.Sevgili Cund,iddiaya göre İlluminati örgütü tek din,tek ekonomi ve tek devletli bi düzen oluşturmaya çalışmaktadır.Bu tek din de hak verirsinki İslamiyet veya diğer 2 büyük din değildir.Zeki çocuksun devamını anlattırma anlarsın. ;) ;) ;)

11 eylül bir komplo ama yapılan komplo teorileri o kadar arttıki artık gülmekten takip edemiyorum :D Saldırıyı Allah'ın yaptığını iddia eden bile gördüm.Hakkında uzun uzun yazmak istemiyorum.

1-Katların direnç göstermemesinin sebebi kolonların çapraz bir şekilde kesilmesi ve etrafına sürülen özel sıvılarla iyice erimesinin sağlanması. Yani taşların düştüğünü değil altındaki sıvının yavaşça kaydığını düşünün.

2-Bir uçak bir yere daldığında kanatlarının her seferinde kırılması,cama çarptığında da kırılacağı anlamını taşımaz.Zaten uçak kanatları plastik tarzı polimer kökenli bir maddeden üretilirler ve kökleri sağlam olan kalın ağaçlara çarparlarsa kırılmaları çok normaldir.Fakat WTC nin etrafı camla ve ince metallerle çevrili zaten

burada çamı kırıp ince metalleri eğip bükerek içeri dalması çok şaşıralacak bir durum değil.

3-İlluminati denilen şeye daha fazla kurgu döşemeyin lütfen.Basit,amacı belli,eskide kalmış bir oluşum.Sandığınız gibi kimsenin dünyayı ele geçirmek gibi planları yok.Bu dünyayı ele geçirme planları da Ninja Turtles dan sonra çıktı zaten .Hay senin ben Splinter usta :asd:

4-Herşeyin arkasında inanılmaz oyunlar olduğu ve bunu bildiğini sanmanın inanılmaz bir keyif olduğunu biliyorum.Ama daha fazla komplo teorilerine,Masonlara,İlluminatiye,uzaylılara ve Abd 'ye bağlamayın herşeyi.Tüm başarısızlığımızı birileri istemiyor olamaz.Boşuna kendinizi kasmayın.Boş bir milletiz.Yokuz.Etkisisiz

Dünya artık bizim kılıç salladığımız yer değil.Gereksiz yere kendinizi avutmayın.

(NOT:İlluminatinin müzik dünyasını kontrol ettiğine dair izlediğim komplo teorileri arasında en komik ve buna inanan insanlar olduğunu düşününce en acıklı olanıdır.Bu forumda eminim buna inanan vardır.Bir yerde bundan sakın bahsetmeyin.Bilginiz izlediğiniz bir belgeselle sınırlı kalıyorsa konuşmayın.Höt dersiniz g.t ederler.Hiç gerek yok.Unutun o hikayeyi)

başka videolar koyarsanız onları da değerlendiririz

yapabilirdi elbet

ama petrol pahalı, karşılığı da pahalı

fikir yürütüyoruz burada

eğer kurulan mantıkta çelişki varsa ortaya koyun, yoksa iş olsun diye çürütmeye çalışmak doğru değil bence

ikisini de göstermez

ama bu bizim düşünmemize ve fikir yürütmemize engel değil ;)

Amanin amanin kendimi gene tartismanin ortasinda buldum (:

Zaten ben de onu soruyorum. Bøyle bir seyi planlamadan onlarca insanin ølmedigi gene ufak capli bir planla ( daha az ølumlu ) saldiramaz miydi Afganistan'a ? Yapabilirdi elbet ile petrol arasindaki bagi anlamadim. Bølgeye girme ve yeniden sekil verme sebebi birisi yani petrol ve onun pahali olmasi farkli birsey. Yapabiliyorsa niye yapmadi ?

Akil yurutmek icerisinde mantigi sorguladim sadece. Is olsun diye degil soru sordum bunlar da olamaz mi diye (:

Ikisini de gøstermezse o zaman kimin yaptigini bilemeyiz 11 Eylul'u. Ne kadar dusunce ve fikir uretsek de sonucta o temel seye gelecegiz ve o temel sey de dogruyu gøsteremezse tartismaya gerek yok zaten.

Sevgili Selen,bu adam Afganistan'a bi bahane gösterip girmeliydi ki uyumaktan memnun olan halkını ve dünyayı uyutmaya devam etmeliydi.Dünya üzerindeki afyon ticaretinin büyük kısmı burada dönüyor,taliban başa geldiğinde afyon üretimini yasaklamıştı,Amerika geldi yine aynı terane.

petrol muhabbetini geçtim bak

edit: o değil senin bildiğin şeyleri zaten tekrardan sana anlatıyorum,yazdığım mesajda sanki amerikayı tekrardan keşfetme havası var.selen senle konuşmak istemiyorum :(((((((((((((

11 eylül bir komplo ama yapılan komplo teorileri o kadar arttıki artık gülmekten takip edemiyorum :D Saldırıyı Allah'ın yaptığını iddia eden bile gördüm.Hakkında uzun uzun yazmak istemiyorum.

1-Katların direnç göstermemesinin sebebi kolonların çapraz bir şekilde kesilmesi ve etrafına sürülen özel sıvılarla iyice erimesinin sağlanması. Yani taşların düştüğünü değil altındaki sıvının yavaşça kaydığını düşünün.

2-Bir uçak bir yere daldığında kanatlarının her seferinde kırılması,cama çarptığında da kırılacağı anlamını taşımaz.Zaten uçak kanatları plastik tarzı polimer kökenli bir maddeden üretilirler ve kökleri sağlam olan kalın ağaçlara çarparlarsa kırılmaları çok normaldir.Fakat WTC nin etrafı camla ve ince metallerle çevrili zaten

burada çamı kırıp ince metalleri eğip bükerek içeri dalması çok şaşıralacak bir durum değil.

3-İlluminati denilen şeye daha fazla kurgu döşemeyin lütfen.Basit,amacı belli,eskide kalmış bir oluşum.Sandığınız gibi kimsenin dünyayı ele geçirmek gibi planları yok.Bu dünyayı ele geçirme planları da Ninja Turtles dan sonra çıktı zaten .Hay senin ben Splinter usta :asd:

4-Herşeyin arkasında inanılmaz oyunlar olduğu ve bunu bildiğini sanmanın inanılmaz bir keyif olduğunu biliyorum.Ama daha fazla komplo teorilerine,Masonlara,İlluminatiye,uzaylılara ve Abd 'ye bağlamayın herşeyi.Tüm başarısızlığımızı birileri istemiyor olamaz.Boşuna kendinizi kasmayın.Boş bir milletiz.Yokuz.Etkisisiz

Dünya artık bizim kılıç salladığımız yer değil.Gereksiz yere kendinizi avutmayın.

(NOT:İlluminatinin müzik dünyasını kontrol ettiğine dair izlediğim komplo teorileri arasında en komik ve buna inanan insanlar olduğunu düşününce en acıklı olanıdır.Bu forumda eminim buna inanan vardır.Bir yerde bundan sakın bahsetmeyin.Bilginiz izlediğiniz bir belgeselle sınırlı kalıyorsa konuşmayın.Höt dersiniz g.t ederler.Hiç gerek yok.Unutun o hikayeyi)

çok laf var ama hepsi boş

Geri
Üst Alt