- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-29 l Ahir Zaman ve Kıyamet Alametleri...
ne demisler
Abre los ojos
ne demisler
Abre los ojos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demisler
Abre los ojos
Abre la boca.
selen sen kocaman bir cilginsin
Birseyler yazip kacma sansi sifir. Kesin birisine ebeleniyorsun. Yazik okuyanlara. Bana daha fazla yazik digerlerini de okumak zorunda kaliyorum. Gerci mod bahsetmis ya fikirlerin degistigi falan da yok. Bir ara Ozan da yazmisti fikir alisverisi falan da olmuyor. Ne bileyim Ahmet'in actigi konulari øzledik ya ): Haydi Ahmet haydiiiiiiiiii bir konu acsana. Gerci Arda gitti Ahmet de gørunmez oldu. Arda konusunda Azrail gibi bekliyordu
![]()
Güzel tartışma olmuş çoğu şeyi okudum.Ama birbirinizin fikirlerini değiştirmek imkansız.Sonuçta Yaradan'a inanıp inanmamak öyle basit bir şey değil bütün bir hayatı etkileyen bir şey.Onu geçtim birisinin siyasi fikrini bile değiştiremezsin nerede kaldı bunu değiştiresin...O yüzden Alemdar abi bu konuyu yönlendirirse daha oturaklı olur.
Gördüm mü yine acımıyorum
Benim konularım bu kadar ilgi görmüyor yahuSen ben Adem falan.
Ama üşenmedim okudum 5-6 sayfa geriye kadar(evet yaptım) güzel ama Özgür'ün dediği gibi amaçsız bir tartışma olmuş cidden kimsenin fikri değişmiyor sonuçta. Tabii amaç aslında bu da değil birşeyler paylaşmak lakin genelde bir cevap yetiştirmeye dönüyor olay illa ki. Asıl mesele:
Tanrı kaldıramayacağı taşı yaratabilir mi?
İlkokul 1. sınıf klasik ateist sorusuyla bütün herşeyi çökerttin Ahmet tebrikler :005: