Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

Cevap: Geleneksel Beyin Fırtınası-34 l Irkçılık

Turkiye'nin bu konuda bok atilan cogu Avrupa ulkesinden asagi kalir yani oldugunu sanmiyorum.

22 Yasindasin, simdiye kadar kac ülke gezdin, kac ülkede kaldin, cidden merak ediyorum. Kiyaslama yapiyorsunda ondan merak ediyorum. Baska Hangi Ülkede Asiri Sagci Parti Türkiyede aldigi oy kadar oy aliyor? Milliyetcilik de Irkciliktir, bir insani sadece türk diye digerinden ayirt etmek de Irkciliktir ve maalesef bu tür insanlar Türkiyede haddinden fazla var.

Gezip görmene gerek yok, birazcık tarih okusan yeterli.Afrika'dan getirdikleri insanları köleleştirip çalıştıran bir medeniyetten bahsediyoruz.

Yunanistan

Sirbistan

Israil

Bunlara karsi antipatim var. Irkcimiyim simdi?

Hala insanların etnik kökenlerinden dolayı sivil çapta ufak savaşların çıktığı, bir halkın isteklerinin yok sayıldığı, İsrail'e karşı yürütülen bilinçli ırkçılık politikasına rağmen ve hala milyonlarca insanın bilinçaltında Kürt fobisi varken; lütfen Türkiye'yi bu konuda övmeyin.

türkiyedeki irkcilik degil milliyetcilikdir irkcilik ve milliyetcilik arasinda büyük bir fark vardir... karistirmayin türkiyede irkcilik söz konusu ama batili ülkelerden israil yada japonya kadar degildir... bir yabanci türkiyedebi evin zilini calarsa , cayini icer yemegini yer adama krallar gibi bakar türk halki sen avrupada kara kas kara göz le girde bi eve bak basina neler geliyor...

Bilin diye söylüyorum. Avustralya çok iyi, ırkçılıktan en uzak ülkelerden biri gibi görünse de ırkçılığın babası var burda. Değişik değişik ülkelerden çok insan var diye insanların çoğu(en azından benim bildiklerim) ırkçı değil diye düşünüyor ama tamamen yanlış.

türkiyedeki irkcilik degil milliyetcilikdir irkcilik ve milliyetcilik arasinda büyük bir fark vardir... karistirmayin türkiyede irkcilik söz konusu ama batili ülkelerden israil yada japonya kadar degildir... bir yabanci türkiyedebi evin zilini calarsa , cayini icer yemegini yer adama krallar gibi bakar türk halki sen avrupada kara kas kara göz le girde bi eve bak basina neler geliyor...

ah o milliyetcilik dediğin seyin temellerini bi bilseniz... aaaaaah ah. ırkcılığında keza.

dünyanin en irkci milleti japonlardir ... israilliler bile yanlarinda melek kalir ...

Vallaha ne yalan söyleyim Japonlar en son ırkçı olacak millettir gözüyle bakıyordum.Orada mı yaşadın hocam?

Gerçi şu Gaijin midir nedir o muhabbeti unutmuşum...

boşuna övünmeyin. benim staj yaptığım kamuya ait şirkette, insanların yüzde doksanı milliyetçiyim diye geçiniyodu. Ama devletin kaç tane malını yürüttüklerini biliyodum. bakma sesimizi çıkaramadık öğrenciyiz diye.. milliyetçiyim demeyle olunmuyo malesef. ama türk insanının yüzde 70'i ben milliyetçiyim türkler asar keser.

ama devlet malına gelince. devlet malı deniz yemeyen domuz olur

Türkiye de milleyetçilik yok, aşırı milliyetçilik var. Aşırı milliyetçilik te ırkçılık kadar tehlikelidir.

Yinede israilliler dunyada en igrenc halkdir :asd:

Ben irkci mi oldum simdi? :)

simdi sen avrupada israilde calismak istesen okulunu okur yada bir avrupaliya evlenip yada herhangibi bosluklardan fazla zorlanmadan bi is bulup vizeni alabilirsin ...

japonlarda ise böyle birsey bile söz konusu deil üniversiteni oku yüksek lisansini al hatta harvardi bile bitirsen sana en fazla 3 aylik vize veriyorlar yada kisa süreli business vizesi ... anca seni alan sirket devlete yüklü bir meblag ödeyip seni calistirabiliyor... benim avusturyali arkadaslarim bile giremedi hic sansin yok nerdeyse ... evlenince bile 2 sene giremiyorsun önce japonca ögrenmen gerekiyor girmeden ....

simdi sen avrupada israilde calismak istesen okulunu okur yada bir avrupaliya evlenip yada herhangibi bosluklardan fazla zorlanmadan bi is bulup vizeni alabilirsin ...

japonlarda ise böyle birsey bile söz konusu deil üniversiteni oku yüksek lisansini al hatta harvardi bile bitirsen sana en fazla 3 aylik vize veriyorlar yada kisa süreli business vizesi ... anca seni alan sirket devlete yüklü bir meblag ödeyip seni calistirabiliyor... benim avusturyali arkadaslarim bile giremedi hic sansin yok nerdeyse ... evlenince bile 2 sene giremiyorsun önce japonca ögrenmen gerekiyor girmeden ....

Japonlari bilmem renkdas.

Irkci olabilirlerde, ben takmisim israillilere.

Bunun sebebi gerçekten ırkçılıktan mı yoksa nüfus artışına karşı aldıkları önlem mi?Bana ikincisi gibi geldi.Malum baya kalabalık ülke sen daha iyi bilirsin.

Geri
Üst Alt