Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelin Başı Ücretini Çok Bulan Damat ve Yakınları Kuaföre Saldırdı
Abi hep diyorum, kimyasal bir ilaç yapacaksın. Hava yoluyla bu tarz insanları DNA'sından belirleyip öldürecek. Bu tarz insanların topluma hiç bir faydası olmaz. Ajan Smith'in de dediği gibi, virus bunlar.
Fiyatı begenmediysen yaptırma kardeşim, babanın yerimi. Tövbe tövbe. Kuaförler pahalı veya değil, o ayrı bir konu. Ama "Bukadar yeter" diyip kabadayılık yapan adamın burnundan kıl alırım. Hatta parayı verene kadar öperim.
Geri kalmış zihniyetlerin geri kalmş adetlerini sorgulamasın hiç kimse..
Adı bile iğrenç, avamlık akıyor. Gelin Başı !! Kim bilir fırsat, bu fırsat deyip kaç para geçirmeye çalıştılar.. Karşıdaki hödükte kendi cezasını vermeye kalkmış..
Bizim orda 1250 tl. gelinbaşı sadece. diğer yerleri bilmiyorum. Yeni peşin ödedim ordan biliyorum. Ha birde gelinin yancıları olacak. Onlara fatura sonradan çıkacak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.