- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
Gelecek sezon Fb'nin şampiyon olması hususundaki fikirlerin?
Daha erken yaw.Sezon basi konusuruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon Fb'nin şampiyon olması hususundaki fikirlerin?
Koçu bekliyorsan esas o seçildiğinde bir daha şampiyon olamazlar...Bu sezon da olamazlarsa ki olamayacaklar, 4 senedir sampiyon olmamis olacaklar.
Seneye de olamazlarsa bu sayi 5 olacak. Bence seneye Fener daha simdiden en büyük aday.
Koçu bekliyorsan esas o seçildiğinde bir daha şampiyon olamazlar...
Galatasaray'ın en büyük şansı Aziz Başkandır gerisi hikaye katılıyorum o zaman seni çok seviyorum renktaş ben de seni entel dantel bir koç hayranı antifriz sanmıştımBen Koc'un balon oldugunu savunan az sayidaki kisilerden birisiyim burada.
Aziz baskan FOREVER.
Emsal bilene vermeyecektik, para bizim sonuçta.Bu dediğin meseleyi bize problem eden selçuk'tur!!! Eğer ekürisi burakı alıp gidip inal aysalın masasına yumruğunu vuduğunda ünal aysal çektir git deseydi bunlar olmazdı. Bunların maaşı artınca herkes emsal bildi bugünkü durumlara geldik.Talisca 1.5 milyon euro maaş alıyor yav, komedi.
Doğru tabii ki çözümü de emsalden başlayarak hepsini kovmak zararın neresinden dönersek kardır. Selçuk orada olduğu müddetçe tabii ki yasin de sinan da zam ister kov bak selçuku kimse sesini çıkarabiliyor mu?Emsal bilene vermeyecektik, para bizim sonuçta.
Her gelen Selçuk evladımız dedi böyle evlat mı olur. Tolga kim Eren kim de alıyor bu paraları?
Yapılanların, savunabileceğim hiç bir yönü yok.
İşte Ünal Aysal yaptı gerçekten böyle oldu prandelli zamanında artistlik yaptı...sonrasında da zammı kaptı ahlak yoksunuIyi de selcuk parayi 2 sene almayi devam edecekken o donemde yenilemesi gelen adam demez mi "selcuk bu kadar mi is yapiyor da her sene 3,5 indiriyor"
Mantikli dusunelim
Yenilemelerden yediğimiz kazık geçti artık, orada da yanlış işler geldi.
Hatayı hatayla örtmek en büyük yanlıştır.
Abi Selçuk ile konuşulacaktı malum Dursun bey çıktı biz feda yapmayız dedi. Adam 2.5 yıl ölüydü ve 10 milyon euro para verdik neredeyse.Yenilemelerden yediğimiz kazık geçti artık, orada da yanlış işler geldi.
Hatayı hatayla örtmek en büyük yanlıştır.
Ama cozumu yok ki , o zaman yenilemede dusuk rakam vereceksen , boyle bir karar aldiysan selcuk a da o asamadan itibaren vermeyebileceksen ben okeyim
Öyle şey olur mu o dünya yıldızı 2014 dünya kupasında attırmış bu koca kafa benim memleketlim sayılır yaşını büyütüp lisans çıkardığının ertesi günü sahilde fink atıyordu...Emsal teşkil edemeyecek adamı emsal yapan ünal aysalda suç. Seneye sözleşmesi bitiyor ardına teneke bağlayacağız az kaldı...gizli fenerli seni...Fegouli kac aliyor ? Onun sozlesmesi bitene dek onun aldigini dahi isteyene kizamazsin
Takımda önüne gelen 2 milyon euro dan fazla para alıyor son 2 senede bu işin suyu iyicene çıktı bence böyle giderse belimiz doğrulmazAbi Selçuk ile konuşulacaktı malum Dursun bey çıktı biz feda yapmayız dedi. Adam 2.5 yıl ölüydü ve 10 milyon euro para verdik neredeyse.
Bence asıl sıkıntı yeni alınan her adama bam güm para dağıtmaya devam ediyor olmamız, akıllanmıyoruz.
ne dediğin anlaşılmıyor üstat ciddenAma cozumu yok ki , o zaman yenilemede dusuk rakam vereceksen , boyle bir karar aldiysan selcuk a da o asamadan itibaren vermeyebileceksen ben okeyim