Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

8 maç üst üste kazanırken olan hata devam ediyor, bu mentalite ile bugün 5 tane atsan bile haftaya okkalı bir mağlubiyet geliyor. Geçen seneki hatalar sürecinin aynısını yaşayacağımızı kim derdi.

8 maç üst üste kazanırken olan hata devam ediyor, bu mentalite ile bugün 5 tane atsan bile haftaya okkalı bir mağlubiyet geliyor. Geçen seneki hatalar sürecinin aynısını yaşayacağımızı kim derdi.
Aynen öyle. Ben hocanın bizi sampiyon yapmak istemediğini düşünmeye başladım. Bu kadro başka açıklaması. Hoca futbolu bırakmış artık.

Hoca artık kendine şiddetle zarar veriyor.. eldeki para edecek adamları birbir bitirdi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hocam sadece fikrini merak ediyorum. Mustafa ve Falcao varken Halil i Sarachi varken Ömer'i yada Onyekuru varken Babeli Yedlin ve Linnes varken Seneri oynatırmisin
Oynatmam ama hoca ben degilim yedekte saglam topcularin olmasi Avantaj en azindan yorulmus bir takima karsi fisi daha rahat cekebilirler her oyuncu ilk 11 oynayacak diye bisey yok Omer ve Seneri halisahada bile oynatmam ama yapacak bisey yok.

Oynatmam ama hoca ben degilim yedekte saglam topcularin olmasi Avantaj en azindan yorulmus bir takima karsi fisi daha rahat cekebilirler her oyuncu ilk 11 oynayacak diye bisey yok Omer ve Seneri halisahada bile oynatmam ama yapacak bisey yok.
Hocam işte benimde itiraz ettiğim bu. Gelecek maç bjk ve bir hafta sonra. Yani dinlenmelik birşeyde yok. Çok sinirime dokunuyor bu ilk 11 ler yüzünden şampiyonluk gitti.

Geri
Üst Alt