Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.544
- 6.263
- 673
Ya Fatih Terim bu değildi abi ne oluyor hicbirsey anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Ben hocanın bizi sampiyon yapmak istemediğini düşünmeye başladım. Bu kadro başka açıklaması. Hoca futbolu bırakmış artık.8 maç üst üste kazanırken olan hata devam ediyor, bu mentalite ile bugün 5 tane atsan bile haftaya okkalı bir mağlubiyet geliyor. Geçen seneki hatalar sürecinin aynısını yaşayacağımızı kim derdi.
Sen memnunmusun ?Bi kerede zirlamayin be
Hiç bi maç oynanilmadan kazanilmazSen memnunmusun ?
Hocam sadece fikrini merak ediyorum. Mustafa ve Falcao varken Halil i Sarachi varken Ömer'i yada Onyekuru varken Babeli Yedlin ve Linnes varken Seneri oynatırmisinHiç bi maç oynanilmadan kazanilmaz
Oynatmam ama hoca ben degilim yedekte saglam topcularin olmasi Avantaj en azindan yorulmus bir takima karsi fisi daha rahat cekebilirler her oyuncu ilk 11 oynayacak diye bisey yok Omer ve Seneri halisahada bile oynatmam ama yapacak bisey yok.Hocam sadece fikrini merak ediyorum. Mustafa ve Falcao varken Halil i Sarachi varken Ömer'i yada Onyekuru varken Babeli Yedlin ve Linnes varken Seneri oynatırmisin
Hocam işte benimde itiraz ettiğim bu. Gelecek maç bjk ve bir hafta sonra. Yani dinlenmelik birşeyde yok. Çok sinirime dokunuyor bu ilk 11 ler yüzünden şampiyonluk gitti.Oynatmam ama hoca ben degilim yedekte saglam topcularin olmasi Avantaj en azindan yorulmus bir takima karsi fisi daha rahat cekebilirler her oyuncu ilk 11 oynayacak diye bisey yok Omer ve Seneri halisahada bile oynatmam ama yapacak bisey yok.