Gençlerbirliği Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Emre Akbaba başka bir hocanın elinde olsun aldığımız halinden daha iyi hale gelmezse bende birşey bilmiyorum. Terim anca hazır oyuncuyu sever. Kime ne katmış şimdiye kadar düşünmek lazım

Bugüne kadar taraftarlık güdüsüyle 2. olup elemelerden UCL ne katılmak gibi bir mucizenin gerçekleşmesini hayal ediyordum hala. Ancak belki de olası en kötü sezon finali bizim için en hayırlısı olacaktır. Seneye Akbaba-Donk-Arda gibilerin ayaklarından medet ummak gibi bir eziyete katlanmak istemiyorum. Bunlarla hangi eleme, hangi UCL zaten?!..

Fatih Terim: "Mümkün olsa kadromuzu hiç değiştirmeyeceğiz ama bu kadar sık maç fikstüründe değişiklikler olmak zorunda."

never change a winning team ha

Bugüne kadar taraftarlık güdüsüyle 2. olup elemelerden UCL ne katılmak gibi bir mucizenin gerçekleşmesini hayal ediyordum hala. Ancak belki de olası en kötü sezon finali bizim için en hayırlısı olacaktır. Seneye Akbaba-Donk-Arda gibilerin ayaklarından medet ummak gibi bir eziyete katlanmak istemiyorum. Bunlarla hangi eleme, hangi UCL zaten?!..
Intertoto kupasinin yeni versiyonunda boy gösterip 1-2 Tobol Kostanay tarzi takimi yeneriz. Vasat bir takim gelirse 3-5 yiyip yurda döneriz. Türkiye'de mac kazanamayan güruh Avrupa'da hic bir sey yapamaz.

Hoca resmen beni kovsunlar diyor bu nasil kadro?. Yedekte oturanlar sanki ilk 11 daha iyi bir görüntü veriyor, keske söyle üc bes tane yesekte hocayi döve döve gönderseler yeminle biktirdi.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol kaliteli oyuncularla oynanır, bunu en salak insan bile bilir yahu kadronda kaliteli adam varsa oynatırsın, yedeklere bak ilk 11e bak kim keyif alarak izleyecek şu maçı

Hocam tazminat mı istiyorsun yoksa taraftarı gıcık etmek mi?

Bu nasıl kadro ya. Bjk maçı haftasonu değil mi. Ya bi kere ağız tadıyla maç izlet be. Bı kere şu Kerem Onyekuru Mustafa aynı anda göremedik yaa. Yazıklar olsun ne yapmaya çalışıyosun. Onyekuru nerde Mustafa neden yedek. Hey Allahım ya. Valla hoca artık bırak ya. Gerçekten bırak. Ben her hafta korkulu gözlerle kadro beklemekten sıkıldım. Kısır ilk yarilardan sonra ikinci yarı doğru onbire dönmekten bıkmadın mı? Hala ders alalım hatalarimizdan dedikce bizi batırdın yaa. Resmen yedek kadro ile çıkıyosun maça.

As Kadroyu haftaya sakliyor diye teselli bulmak istiyorum...Yoksa bu leş kadro yan pas yapmaktan başka birsey yapamaz..

Hoca iyice rotayı bozdu ne dedim ödül sistemine geçmiş diye. Babel, akbaba direk 11 oynayacaksa hafta içi idman yaptırmanın anlamı ne

Geri
Üst Alt