Gençlerbirliği Maçının 11'i Belli Oldu

yw ne donku yine

Yedeklerimiz: Fatih, Emin, Luyindama, Ozornwafor, Saracchi, Linnes, Kerem, Sekidika, Ali Yavuz, Babel

keremi isterdim cockbaba yerine açıkçası
o herifin daha bişey verebileceğini sanmam
şener de umarım linens nerde dedirtmez

@Melih Sönmez la oğlum cidden Şener mi 11 de?
sfOsFI-eUkurrcAPBbrGXApvW61cmyArNxjzihQKm1BI2SwGqrqZKvqDZeiWpc7fqdE3woLMc2sNee41VQ

Satabileceğin iki oyuncudan birini şu donk yüzünden kesmenin mantıklı açıklaması yok. Evet luyi formsuz ama bu adam oynaya oynaya forma girebilir ki oynayan donk her maç minimum bir gollük hata yapıyor

Lyundama eger satilmadiysa yedek kalmasi komedi. Hata yapti diye bitirelim gitsin ozaman. Donk denen kereste 2 kati hata yapiyor bunun. Gormek istemiyor gerhalde. Ben forvet olsam defanstta donk olsun isterim. Cok guzel feyk yiyor adam calimda degil

Babel'i anlarım ama Linnes-Şener'in açıklaması ne acaba çok merak ediyorum

Onun dışında zaten başka topçu yok kadroya bak rezillik

Şener takımda orta yapma ihtimali olan tek bek. Savunmada da Linnes'ten kötü olamaz. En azından bir 45 denerim demiş adam işte ne yapsın. Babel de Covid'den hazır değil, hazır da olsa solda Arda'yı kesememesi lazım, Babel bu takımda ya sağ kanat oynar ya da Diagne'nin yerine. Tek şaibeli olan Akbaba ama o da oynamasa Bayram oynayacak zaten. Millet sanki elimizde Sneijder var da oynatmıyor sanıyor ya ona ifrit oluyorum.

Ozanwafor'un lisansı çıkmışmıydı

Maalesef kazanamayiz sahada etkisiz uc adam var emre akbaba diagne ve ogulcan gencler puan alir

Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Belhanda Arda
Kerem Diagne Babel

Su kadroyu cikarmak cok mu zor...???​

Geri
Üst Alt