Gençlerbirliği Maçının 11'i Belli Oldu

Kerem illa oynar yahu onu takmıyorum kafaya. Geçen sene de Taylan'a böyle diyorduk. Adam bu yılın vazgeçilmezi oldu.

Belhanda Allah seni bizim başımıza bela mi etti . Antrenmanda Messi galiba biz sahads birşey göremiyoruz.

Hoca gene ders almıyor ders veriyor .şener ile başlıyor bari ileri de linnesi koysaydin sağ açığa en azından denemiş olurdun sağ açıkta adamı sağ tarafın güçlü olurdu .

Yok şimdi belhanda iki pas atar bir kerede ileriye doğru bir dribling yapar o çok iyi söylemleri başlar..Birde gol attığı zaman iki ay gider..

Bu defansla banko yeriz 1 tane kreatif adamlarımız da eksik çok zor maç.

Okan
Şener luyindama marcao emre Taşdemir
Taylan
Linnes. Arda. Babel. Kerem
Cagne
Olması gereken Kadro

Akillanmiyor adam yaw. Akbaba ve Belhanda ayni anda olmuyor. Umarim ben yanilirim.

Gecen haftadan sonra en azindan cift forvetli bir sistem deneriz diye dusundum ama sistem de galiba bir degisime gitmemis hoca

guzel bir galibiyet bekliyorum

Sener'i derbiye hazirliyoruz galiba

Kadrodaki hatalar

Saracchi varsa oynar E.Tasdemir yanlış
Linnes varken Şener olmaz

Akbabaya daha kaç 90 dk sabredilecek, hele Babel varken

Maç izlerken o anki sinirle hocaya çok fazla laf söylerdim.Ama sinirim geçince hocaya ne olursa olsun burda bu tür söylemlerde bulunmak içimden hiç gelmezdi..Ama yeter be arkadaş.
Hoca kocaman bir hayal kırıklılığıdır.
ne transferleri, ne taktiği umrumda değil.Bunlara hiç kızmıyorum.
Ama aslolan Galatasaray diyorsan o egonu bir kenarıya bırakacaksın.İnat emeyeceksin.

Hakemler geçen sende dahil ligin başından beri içimizden geçiyor.Hiç sesin çıkmıyor.İş işten geçdikten sonra rezil oyundan sonra kendini kurtarmak için atar yapıyorsun.Hiç samimi gelmiyor bana. Yazıklar olsun.

Luyindama büyük ihtimal gidecek gibi ya artık
Ne dersiniz
Marcao'nun cezalı olduğu geçenki maçı saymazsak kaç maçtır yedek başlıyor

Geri
Üst Alt