Gençlerbirliği Maçının 11'i Belli Oldu

Ortasaha çok çıtkırıldım

Akbaba’nın yine eli belinde gezeceği ve Ortasaha eksik kalacağı için Belhanda’nın bol top kaptırıp kontralar yiyeceğimiz bir maç olabilir

Soruyorum size cagne emre akbaba belhanda arda hangisi ile pres yapıp top kalabiliriz ???? Takım savunmada 8 hücumda da belhanda yuzunden 10 kişi falandır yazıklar olsun

Geçen maç Oyuna saracchi yerine girip bir pozisyonun içine bile giremeyen varlığı ve yokluğu belli olmayan emre Taşdemir demek.
Maçın kaybetilmesinin suçluları bulunmuş :D

Geçen maç Oyuna saracchi yerine girip bir pozisyonun içine bile giremeyen varlığı ve yokluğu belli olmayan emre Taşdemir demek.
Maçın kaybetilmesinin suçluları bulunmuş :D
2021'e girdik, ama kadromuza bakilirsa 2024'e kadar beklentileri minimum seviyeye indirmek lazim

Yedeklerimiz: Fatih, Emin, Luyindama, Ozornwafor, Saracchi, Linnes, Kerem, Sekidika, Ali Yavuz, Babel

keremi isterdim cockbaba yerine açıkçası
o herifin daha bişey verebileceğini sanmam
şener de umarım linens nerde dedirtmez
Ozurnaya lisans mi cikarmisiz

Şener ve emre ile parçalarız Gençlerbirliğini!

Soruyorum size cagne emre akbaba belhanda arda hangisi ile pres yapıp top kalabiliriz ???? Takım savunmada 8 hücumda da belhanda yuzunden 10 kişi falandır yazıklar olsun

Pres yapıp top kapmanın lüzumu yok, pas takımı bu zaten. Ne yapalım eldeki kadro eksik diye her hafta Sergen gibi Aboubakarlı kadroyla topu bırakıp önde mi basalım? Gençler kötü pas takımı değil, önde basıp arkada eksilip gol yesek bu sefer de diyeceksiniz ki neden Gençler'e karşı bu kadar kontrolsüz basıyorsunuz. Antalya maçı gibi topa hakim oluruz kaliteli ayakla, Diagne ve Akbaba'nın golleri atacağı tutarsa da güle oynaya kazanırız. Baskı futbolu gelecek haftanın işi, bu hafta bir şey kazandırmaz.

ali yavuz, kerem gibi adamların yerinde olsam beş dakika durmam.Hayır bu adamlardanda belki üst düzey topçu olmayacak .Ama arkadaş ayıpdır.
emre akbaba'nin sahada yürüyerek ilk 11 basladigi, hatta oyundan bile cikmayip sonraki macta yine ilk 11 oynadigi galatasaray'da genc oyunculardan gelisim kaydetmelerini beklemek hayalcilik olur.

ozan kabak gibi banko ilk 11 oynayip yurt disina topuklayacak oyuncular 10 yilda bir geliyor zaten. onu sayma. yedek sag bek veya 4.stoperi gectim, 2.kaleciyi bile alt yapidan cikaramiyoruz. potansiyel varsa bile heba oluyor oyuncular.

bugün sol bekte cezali olmasa ömer bayram oynayacakti belki de. hangi genc oyuncu performans gösterir böyle?

Hoca sezon ortası falan gitmeyeceğine göre ara dönemde bence transfer yapılmasın hiç

Sezon bittiğinde ffp de bittorsa takımı komple değiştirmek lazım

Muslera, Marcao, Taylan, E.Kılınç, hadi Oğulcan, Kerem falan, yedek olarak Linnes dışında hepsinin gitmesi lazım

Geri
Üst Alt