Gençlerbirliği'nde 6 Eksik

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Stancu, Ramazan, Mervan, Özgür, Tosic, ve Kulusic Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

İyi bari Stancu yokmuş. Yoksa kesin 1 tane yazardı. Tosic ve Ramazan'da bize karşı hep iyi oynuyordu.

önemli eksiklikler valla bunlarsız takıma bizim çok atmamız lazım ama Mancini gibi bir engel var önümüzde ayrıca

Artık bir zahmet yenelim o zaman.

Stancu olsa kesin gol atardı

1 0 kazaniriz artik zahmet olmazsa.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef arena'ya gidemediğim maçları hep kaybettik bu sene , son maçlardan örnek verirsek :

Kayseri ve kasımpaşa mağlubiyetleri ..

bu maça da gidemiyorum tahminim 0-2 yada 1-2 biter

Buna rağmen 3 puan alamayız.

Tosic ile Ramazan bize karsi hep hayvan gibi oynayan futbolcular. Olmamalari iyi. Stancu da bos gecmezdi bizi.

I am the one who knocks!

iyi 6 eksik varsa mac basa bas gider en azindan kazanma ihtimali dogdu bize ama kimin alacagini bilemicem.

Hay maşallah, erken konuşmak gibi olmasın ama şanslıyız. Paşa da intikam için çıkar sahaya umarım.

Karabükünde en iyi 3 tane adamı bizim maça cezalıydı ama hiçbişey yapamadık. Değişen olmaz 1-1 biter heralde

mancını var bizde mancını tam kadro olsalar ne olur pehh buyuksun taktik deha

ulen tamam mancini skandalda oyuncu kadrosundada suarezler gerrardlar bale ronaldoyu felan geçtim zaten saymıyorum bile bunları 2.sınıf topçu yok doğru düzgün %70i 3. 4.sınıf topcu 2.lig topçusu abartmayın hep mancini mancini

6 eksikleri olabilir ama hakem faktoru onlarin yaninda

son maclarda goruyoruz hakemlerin serefsizce pisliklerini

1.cuneyt kirmizi kart vermedi, ve son oynanan elazig macinda kaleci kirmizi kart alacakti ilk dk ve + penalti vermemisti

bu maci alacagiz, isterse mancini kalsin takimda

sampiyonlar ligi icin herseye raziyim.. ligi kazanmadik diye cokda kotumser olmamak lazim

sonucta ilk 16ya kaldik ve ust uste 3 yil sampiyonlar liginde boy gosterecegiz

Geri
Üst Alt