Gençlerbirliği'nde 6 Eksik

3-2 yeneriz

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulen tamam mancini skandalda oyuncu kadrosundada suarezler gerrardlar bale ronaldoyu felan geçtim zaten saymıyorum bile bunları 2.sınıf topçu yok doğru düzgün %70i 3. 4.sınıf topcu 2.lig topçusu abartmayın hep mancini mancini

Ligimizde de zaten bizim karşımızda Messiler, Costalar, Matalar yok. İlhan Eker'in sol bek oynadığı takımdan 4 yedik, Küme düşen Kayseri'ye içerde yenildik, Kayseriler olmasa deplasmanda galibiyet yok. Tabi ki Mancii diyeceğiz.

Takımın eksikleri vs. var ama öyle söylendiği gibi 3. sınıf adamlar filan değil.

Ligimizde de zaten bizim karşımızda Messiler, Costalar, Matalar yok. İlhan Eker'in sol bek oynadığı takımdan 4 yedik, Küme düşen Kayseri'ye içerde yenildik, Kayseriler olmasa deplasmanda galibiyet yok. Tabi ki Mancii diyeceğiz.

Takımın eksikleri vs. var ama öyle söylendiği gibi 3. sınıf adamlar filan değil.

terimlede yoktu hatırlatırım içeride dışarıda beraberlik vardı baktı yanlış kadro planlaması ve oyuncu kadrosu kaçtı hemen ilhan eker demişsin o takımda babel var scarione adem gibi yetenekli adamlar var bizde sneijderden başka bakıyorsun takımda yetenekli adam yok

terimlede yoktu hatırlatırım içeride dışarıda beraberlik vardı baktı yanlış kadro planlaması ve oyuncu kadrosu kaçtı hemen ilhan eker demişsin o takımda babel var scarione adem gibi yetenekli adamlar var bizde sneijderden başka bakıyorsun takımda yetenekli adam yok

Yapmayın yahu. Burak dediğin adamı ki ben hiç beğenmiyorum Babel kadar piyasası vardır. Eboue dediğin kişi El Yasa'dan kötü mü? Semih, Yalçın'dan kötü mü? Selçuk Scarione'den kötü mü? Melo, Kerem Şeras'dan kötü mü? Telles'i, Hajrovic'i vs. hiç saymıyorum.

Biraz abartıyoruz duygusal olarak. Kabul edelim ki başımızda hoca yok gibiyiz şu an. Bir adam 40 maçta kadro, sistem oturtamadıysa önce hocaya sonra oyunculara kızarım ben.

Önemli eksikliklermiş zorlanmadan almamız lazım

en önemli eksik Tosic bu adam nasıl G.Birliği'nde hayret ediyorum müthiş bir oyuncu adamın lakabı motor 90dakika deli gibi ileri-geri gidiyor oynasaydı bizim kanadı deli ederdi

Bukadar eksiklere rahmen yenemiyorsak yuh bize.

Manciniyi gectim , hocasız cıksak yine kazanmalıyız.

Geri
Üst Alt