Gençlerimiz | Kiradaki Geleceğimiz

Cevap: Gençlerimiz-Kiradaki Geleceğimiz

erhanı her maç stadda izliyorum dünde izledim.sağ açık ama alışmış o bölgeye.van persie ve ibrahimoviç tarzında oynuyor cok rahat adam geciyor ve gollerinin cogu uzaktan ve sert vuruş.ceza sahası içinden gol atıtıgını gormedim.tek eksiği oyunu pek okuyamıyor.fazla calım atıyor. onuda azaltır.yani bence diyarbakırsporda kalsın.Galatasarayda rahat oynar ama yedek bırakırlar.

sene sonunda Galatasaray'a dönebicek bir tek Özgürcan var

Arkadaslar Özgürcani izleyen varmi Bu sene?

varsa nasil oynuyo bi anlatin.

birde Avci yarin oguzu bi oynatsa ne güzel olacak.

sagolsun beylerbeyindeki oyuncularimizda ligden düstüler.

Bugün fark yerler diye düsünüyordumda almislar maci.

Arkadaslar benim duydugum kadariyla Özgürcan yine kiraya verilcekmis.

Yaseri oynatiyorlar ama Özgürcani degil yazik.

Melih abi sana iki soru daha.

Bu aralar alt yapi iyice kötüye gitmeye basladi Ali Yavas’i geri cagirmayi düsünüyorlar mi? Ve Özgürcan, Cafercan, Erhan Sentürk seneye Galatasaraya geri dönecek mi?

(Özgür selam. Açıkça Kalli altyapı konusunda bir rapor verdi yönetime. Ne olduğunu bilmiyorum ama kapsamlı olduğunu düşünüyorum. Bu rapor doğrultusunda yeniden yapılanma yapılır sanırım.

Erhan zaten kiralık değil mi? Dönecektir. Biliyorsun Skibbe bayağı şans vermişti ona hazırlık maçlarında. Özgürcan’ın da açılış kampına götürüleceğini duydum. Cafercan’dan haberim yok. Nasıl bir sezon geçirdi acaba? Sevgiler. MŞ)

özgürcan,cafercan vede erhandan bizim a takıma en yakını erhan şentürk , bu haliyle takımda sağ acık olarak rahat oynar .. özgürcan bence bizde oynaması hala zor ,cafercanı bu yıl pek izleyemedim ama kronik hale gelen fiziksel - tempo sorununu cözmüşse oda iyi bir tercih olur ...

Melih abi Abdullah Avci hakkinda ne düsünüyorsun? Ve B. Mönchengladbach macinin yildizi Oguz Sabankaya ne oldu neden oynamiyor İBB’de?

(Selam Özgür. Abdullah Avcı bence en büyük hatasını yaptı geçen sezon. Fırsat ayağına kadar gelmişken bunu değerlendirmedi. Ya çok akıllı, ya da yeterince cesur değil. Karar veremedim.

Oğuz sanırım hazır değil, ya da biz yine bir maçla dünya starı yarattık zihnimizde. Dünyanın en iyi futbolcusu her maç oynayan futbolcudur. Bakınız Hakan Şükür. Metin Oktay ya da Tarju Çolak’takilerin oldukça altında yeteneklere sahip olmasına rağmen tarih onu daha fazla yazacak. Ya da Türkiye futbol tarihinin mezarlığı birçok yetenekli futbolcuyla dolu diyeyim. Sevgilerimle. MŞ)

Bence Melih abi hakli biz bir macta Oguzu dünya stari yaptik. olmadi...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Mehmet Ali xx, Kus xx, Metin xx, Efe x (Dk. 60 Erman x), Okan x (Dk. 80 Oğuz x) ,Gökhan Kaba xxx, İbrahim xxx (Dk. 67 Ali x), Cesario xxx, Serhat xx, Gökhan Süzen xx, Zeki xxx

Oguz bugün 80 dakikada oyuna girmis :D

hadi hayirlisi haftaya ilk onbirde oynar insallah.

Bomba gibi dönüyor

Kiralık oynadığı Sakaryaspor´da gol makinesine dönüşen Özgürcan, gollerine yeni sezonda Galatasaray formasıyla devam etmeye kararlı...

Sakaryaspor’da kiralık oynamasına rağmen harikalar yaratan ve yeni sezonda Galatasaray’da tekrar forma giyecek olan Özgürcan’la, yazarımız Oğuz Dizer bir araya geldi. İşte Dizer’in kaleminden o keyifli söyleşi:

Köfteci İsmail buluşma adresimizdi. Adapazarına gidilir de ‘ıslama köfte’ yenmez, Yavuz Köprülüoğlu’na konuk olunmaz mı? Islamalarımız geldi ve ‘Ne kadar köfte, o kadar gol mü Özgürcan’ diye sordum.

- Adapazarı’nı, ıslama köfteyi, gol atmayı çok seviyorum Oğuz abi de, durumumuz da ortada. Gollerimi ağız tadıyla atsam da, köftemi aynı huzurla yediğimi söyleyemem. Ama ligde kaldığımız gün gol atmaya olduğu gibi, köftemi yemeye de tam konsantre olup gollerimin ve köftelerin tadına varacağım inşallah.

Gol krallığı şansın var mı?

- Umurum bile değil. Ligi arzu ettiğimiz yerde bitirmekten başka arzum yok. En çok sen atmışsın takımın küme düşmüş veya yine atmışsın da şampiyonluğu kazanamamışsın! O goller anlık sevinç yaşatsa da, sonu hüzündür bence.

Baros’a gönderme mi bu?

- Olur mu abi! Dünya markası o. Allah bana da nasip eder inşallah, Baros’un oynadığı kulüpleri ve kariyeri. Yan yana oynayabilmeyi de elbette.

Nasıl bir sezon geçirdin?

- Açık söylemek gerekirse, buralarda da öğrenmem gereken çok şey vardı ve öğrendiğimi düşünüyorum. Adapazarı ve Sakaryaspor’da yaşadıklarım, geleceğime dönük planlarımla ilgili önemli bir yaşam dersi olarak hep aklımda kalacak.

Önümüzdeki sezonla, yani Galatasaray’la ilgili düşüncelerin ne?

- Bu sezon başarılı oldum diye düşünüyorum. Futbolda iniş ve çıkış hep var. Sezon biter bitmez kısa süre dinlenecek ve eksik bulduğum yönlerimi gidermeye dönük antrenmanlara başlayacağım. Bu konuda profesyonel bir teknik sorumludan destek almayı düşünüyorum.

İddialısın yani...

- Evet iddialıyım. Galatasaray’da oynama ve başarılı olma zamanımın geldiğini, futbolumuzun krallarını yetiştiren Sakarya’da da oldukça değerli bir eğitim dönemi geçirdiğimi biliyorum. Önümüzdeki sezon gollerime Galatasaray formasıyla Süper Lig’de devam edeceğim. Güven duygum ve inancım yüzde 100...

Kuşkum yok Özgürcan, Allah derman versin... Golleri attıkça da, Adapazarı’na ıslama köfte yemeye gelirsin.

Oğuz DİZER

özgürcan la erhanı isterim ama erhanı yine diyara verelim

Hakan Şükür ve Ümit Karan’nın velihat olarak gösterdiği Özgür Can Özcan, bu sene kiralık olarak gittiği Sakaryaspor’da harikalar yaratıyor. Sakaryaspor, Bank Asya 1. Liginde kalabilmek için müthiş bir mücadele ortaya koyarken hiç kuşkusuz attığı 15 Gol ile bu mücadelede çok büyük bir pay sahibi olan oyuncunun adı Özgür Can Özcan. Bazı basın kaynaklarında sürekli dile getirildiği gibi belki de Galatasaray’ın önümüzde ki sene forvet hattı, Baros-Özgür Can ikilisinden oluşacak.

kaynak: scoutgs.com

Erhan Sentürk Ümit Milli takimda gol atti.

Geri
Üst Alt